Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
43
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Vélemények: Drive - Gázt! (2011)

 
turjild   2022. 01. 14.

legújabb vélemény

0

Tetszett a történet, jók voltak a színek, a szereplők és a zene is. Kicsit ugyan sok vér folyt, és brutális volt, de ennek ellenére jó volt!

 
dulkap   2015. 07. 30.

1

Lehet, hogy a sok jó kritika meg a vélemény miatt, de azért ennél többet vártam volna. Egy tök sima akció-krimi, amit telepakoltak feleslegesen elnyújtott képekkel vagy éppen lelassított jelenettel. Nem beszélve a feleslegesen hatásvadász módra bemut... több»


 
Diesel   2018. 03. 25.

1

Nem mai darab, de még mindig tökéletesen emlékszem a filmre. A történet teljes mértékben kidolgozott és jól felépített. Tetszett hogy itt is ügyeltek a részletekre. A sztori végig élvezhető volt, és volt benne csavar is. Hihetetlenül hangulatos volt ... több»

 
hsanya182   2015. 10. 14.

1

A főszereplőnk SKORPIÓ személyiségjegyét elég könnyű kitalálni, kihozták a szerepét teljes mértékben, viszont maga a film egy elég merész produkció, próbál életszerű lenni, egy életszagú feszült szituációt próbál adni, ahogyan az életben is történne!... több»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

0

Ryan Gosling ebben a filmben a legelfogadhatóbb és tetszenek benne a verdák is, de mégis hiányzott belőle egy kis izgalom.

 
Deku   2017. 08. 13.

0

Akkoriban még nem igazán ismertem a színészt viszont egész pofás kis film lett, nagyon rendben volt a rendezés és az izgalmas jelenetek is. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

Nagyon szeretem ezt a filmet. Ryan Gosling is nagyot alakít benne és igazán jó dráma hatások vannak benne. Izgalmas, de érzelmes is, megkapó és megrázó is.

 
Borga   2016. 11. 23.

0

Élveztem a Drive - Gázt! minden egyes percét, különösen a kiváló operatőri munkát és a film zenéjét emelném ki, ezerk szenzációsak, akárcsak a főszereplő Ryan Gosling alakítása.

 
D. Wolfe   2016. 04. 15.

0

Az elmúlt évek legjobb, legstílusosabb filmje. A történet nem volt számomra túlságosan meglepő vagy fordulatos, mégis percek alatt beszippantott az atmoszférája és a lenyűgöző zenéi. Kötelező film.

 
bbozsi   2018. 07. 09.

1

Nem merem újra megnézni, amikor először láttam, életem egyik legnagyobb filmélményét kaptam tőle. A jelen filmművészetének egyik csúcsteljesítménye minden szempontból.

 
Sodanth   2015. 10. 27.

3
KULTFILM

A Drive a 2000-es évek legjobb mozija. Aki a plakátok, a kocsik és egy szépfiú sztár miatt valami Halálos Iramban akciómozit várt volna az csalódott. Aki viszont a pop-corn mozi mellett, vagy pont abban valami többre is fogékony, annak ez nagyon bejö... teljes kritika»

 
Loborg   2016. 04. 22.

0

Nagyon tetszett ez a film, Ryan Gosling szerintem ebben a filmben hozta a leginkább hozzá illő szerepet (bár később több filmben is igyekeztek ugyanezt hozni vele, de az már nem jött be annyira), a női főszereplőt alakító színésznő is nagyon jól játszott és van egy egyedi hangulata.

 
iq.csabi   2019. 08. 21.

0

A filmre a legjobb szó az, hogy érdekes, persze nem rossz értelemben. Nagyon lassú film, de mégis leköti az ember figyelmét.

 
JohnnyBGood   2019. 07. 05.

0
Így nyit...

Ha rákeresel yt-on arra, hogy "Drive 2011 Opening Scene", az egyetlen ami fent van a feltöltő részéről a következő infóval került ki, amihez nincs mit hozá tenni: "Incredible movie. Incredible soundtrack. Incredible acting. In my opinion, one of the best opening scenes in Cinema history." Talán csak annyit, hogy subwoofer nélkül ne állj neki megnézni a filmet, mert semmit nem fogsz hallani sok helyen, ahol feszültség van a filmben. Hallgasd normális hangrendszeren, de magad is letesztelheted, erre keress rá, lehetőleg flac-ben: The Chromatics - Tick of the Clock ;) - Amúgy baromi jó film, egyedi hangulattal, egyszerre depressziós, nyomasztó és zseniális. Akciófilm rajongóknak > transformers

 
hejnekem   2015. 05. 09.

0

Ebben szerettem me Ryan Goslingot, jól hozza a magányos figurát a filmben. Jó a hangulata, elegánsan, izgalmasan mutat be egy veszélyes történetet. A film emellett eléggé erőszakos is, de ha szereti valaki a különleges zenéket és a különleges hangulatot, csak ajánlani tudom.

 
pisti18   2015. 03. 01.

0

A zenét nagyon eltalálták, srác kicsit hallgatag, mint a régi western filmekbe. Kiváló rendezés és történtvezetés. 5* film.

 
lauralaura   2018. 12. 28.

0

Volt egy hangulata, de kevés volt, mert a történet néhol lankadt. Ryan Gosling nem kapott hálás szerepet. Viszont mellette szóljon, hogy néhol szuper jelenetekkel operál.

 
a.edit63   2015. 05. 20.

0

Szerintem akciónak és drámának is csak elégséges ez a film. A drámai történet logikai bakugrásokkal csak lassacskán haladt a maga útján, emiatt többször szinte kívülről figyeltem az egészet. Ennél sokkal több lehetett volna benne, hiszen remek színészek játsszák, kiváltképpen Ryan Gosling és Carey Mulligan.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

0

Egyszerűen imádtam. Meg nem tudnám mondani pontosan mi fogott meg benne. A színészek kellően jó alakítást hoznak a nem túl bonyolult történethez. Nálam ez többször nézős kategória.

 
mrfaktor   2016. 04. 25.

0

A nem sok akció és történés ellenére el tudta érni, hogy figyelmünk végig a vászonhoz tapadjon. Olyan atmoszférával rendelkezik, ami tényleg ritka a filmekbem. Ryan Gosling ismét bebizonyította, hogy mekkora színész. Kult!

 
mimi   2015. 04. 27.

0

Nem rossz film a Drive, de az átlagos történet nem lett eléggé felturbózva, és itt nem az akciókra gondolok, hanem arra, hogy több egyedi dolgot is vihettek volna bele. Persze, a lassú történetvezetés, a csendes karakterek és néhány véresebb jelenet ... több»

 
Adell89   2015. 11. 12.

0

Meglepő. Nekem ez a legjobb szó rá. Annyira mást kaptam, mint amit vártam és ez ennél a filmnél pozitívan sült el. Kicsit néma film,keveset beszélnek de a jelenetek beszélnek helyettük is. A film zenéje nagyon tetszett.

 
Miss Rika   2015. 06. 17.

0

Próbáltak valami akciódús krimit kihozni ebből de csak az jött össze, hogy egy katyvasz összevisszaság lett az egész. Egyszer meglehet nézni de azt is csak akkor ha nagyon nincs más dolgod épp.

 
S.Marika   2015. 11. 24.

0

Ryan ebben a filmben tökéletesen tudta játszani a néma srácot,de tényleg alig beszélt a filmben,biztos könnyű dolga volt betanulni a párbeszédeket. Persze nem volt rossz,szavak nélkül is érzelmes és akcióban gazdag film volt.

 
kocoska20   2016. 01. 02.

0

Tökéletes képi világ, parádés vágások. Szórakoztató, stílusos és minőségi. A történet egyszerű, és talán a film egyetlen negatívuma ebből adódik, mivel hogy kiszámítható. De ez nem zavaró a sok pozitívum mellett.

 
Balu   2015. 05. 12.

0

Hát ez fantasztikus volt. Még most is a hatása alatt vagyok. Nincs benne felesleges szövegelés (még lehalkítva is megnéztem volna), és Ryan Gosling hozta a szokásos formáját. Szeretem az ilyen kicsit elvont, fura filmeket.Nyomasztó, néha fáj, de egy pillanatig sem unalmas.

 
hawaiipizza   2015. 10. 02.

0

Gyönyörű, feszült és a végletekig hangulatos akció dráma főszerepben egy autista szociopatával.

 
tothzsuzsika   2015. 03. 25.

1

Nagyon szeretem Ryan Gossling-ot, de ez egy rendkívül unalmas film, nulla mondanivalóval. Nem értem, miért ajnározták annyira, semmi különös sincs benne, Glosling pedig végig faarccal hozza a figurát, szóval nem tudom, nem nagy eresztés az egész.

 
zoll-e89   2015. 06. 01.

0

Nem mondhatnám, hogy túl maradandó élményt adott a Drive. Sajnos nem mondhatom, hogy eldobtam magam, nem lett bűn rossz szóval azt se lehet ráakasztani, hogy ez vétek az emberiség ellen de ha akciófilmet akarok nézni nem ez fog első alkalommal eszembe jutni.

 
krisztike18   2015. 05. 21.

0

A stílus mérvadó – ezen nyilvánvaló rendezői intenció előtt meghajoltak a színészek is, de elsősorban Ryan Gosling. Minimalista játéka egyszerűen zseniális, pont a „semmivel” ad mélységet a karakterének. Jelenléte olyan erős, hogy totálisan beborítja a vásznat.