Nagyon tetszett ez a film, Ryan Gosling szerintem ebben a filmben hozta a leginkább hozzá illő szerepet (bár később több filmben is igyekeztek ugyanezt hozni vele, de az már nem jött be annyira), a női főszereplőt alakító színésznő is nagyon jól játszott és van egy egyedi hangulata.
A filmre a legjobb szó az, hogy érdekes, persze nem rossz értelemben. Nagyon lassú film, de mégis leköti az ember figyelmét.
Ha rákeresel yt-on arra, hogy "Drive 2011 Opening Scene", az egyetlen ami fent van a feltöltő részéről a következő infóval került ki, amihez nincs mit hozá tenni: "Incredible movie. Incredible soundtrack. Incredible acting. In my opinion, one of the best opening scenes in Cinema history." Talán csak annyit, hogy subwoofer nélkül ne állj neki megnézni a filmet, mert semmit nem fogsz hallani sok helyen, ahol feszültség van a filmben. Hallgasd normális hangrendszeren, de magad is letesztelheted, erre keress rá, lehetőleg flac-ben: The Chromatics - Tick of the Clock ;) - Amúgy baromi jó film, egyedi hangulattal, egyszerre depressziós, nyomasztó és zseniális. Akciófilm rajongóknak > transformers
Ebben szerettem me Ryan Goslingot, jól hozza a magányos figurát a filmben. Jó a hangulata, elegánsan, izgalmasan mutat be egy veszélyes történetet. A film emellett eléggé erőszakos is, de ha szereti valaki a különleges zenéket és a különleges hangulatot, csak ajánlani tudom.
A zenét nagyon eltalálták, srác kicsit hallgatag, mint a régi western filmekbe. Kiváló rendezés és történtvezetés. 5* film.
A nem sok akció és történés ellenére el tudta érni, hogy figyelmünk végig a vászonhoz tapadjon. Olyan atmoszférával rendelkezik, ami tényleg ritka a filmekbem. Ryan Gosling ismét bebizonyította, hogy mekkora színész. Kult!
Egyszerűen imádtam. Meg nem tudnám mondani pontosan mi fogott meg benne. A színészek kellően jó alakítást hoznak a nem túl bonyolult történethez. Nálam ez többször nézős kategória.
Szerintem akciónak és drámának is csak elégséges ez a film. A drámai történet logikai bakugrásokkal csak lassacskán haladt a maga útján, emiatt többször szinte kívülről figyeltem az egészet. Ennél sokkal több lehetett volna benne, hiszen remek színészek játsszák, kiváltképpen Ryan Gosling és Carey Mulligan.
Meglepő. Nekem ez a legjobb szó rá. Annyira mást kaptam, mint amit vártam és ez ennél a filmnél pozitívan sült el. Kicsit néma film,keveset beszélnek de a jelenetek beszélnek helyettük is. A film zenéje nagyon tetszett.
Nem rossz film a Drive, de az átlagos történet nem lett eléggé felturbózva, és itt nem az akciókra gondolok, hanem arra, hogy több egyedi dolgot is vihettek volna bele. Persze, a lassú történetvezetés, a csendes karakterek és néhány véresebb jelenet ... Több
Próbáltak valami akciódús krimit kihozni ebből de csak az jött össze, hogy egy katyvasz összevisszaság lett az egész. Egyszer meglehet nézni de azt is csak akkor ha nagyon nincs más dolgod épp.
Tökéletes képi világ, parádés vágások. Szórakoztató, stílusos és minőségi. A történet egyszerű, és talán a film egyetlen negatívuma ebből adódik, mivel hogy kiszámítható. De ez nem zavaró a sok pozitívum mellett.