Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

Éjjeli féreg

(Nightcrawler)
 
macskulare  2015. 06. 11.

Belőlem vegyes érzéseket váltott ki....Objektív szemszögből nézve a mai filmek közül bőven kiemelkedő darab. Minőségi, nem tucat film. Viszont az emberiségből ennél kijjebb nem lehet ábrándulni. Ebben a filmben megjelenő tanulságok 99%-a az emberiség kezdete óta jelen vannak. Ezek olyan dolgok, amik ellen tenni maximum annyit lehet, hogy te magad nem leszel ilyen... Tanulságos az bizonyos!

 
zsanett0820  2015. 05. 27.

Bevallom, amikor leültem, hogy megnézzem, szinte azt sem tudtam, hogy miről is fog szólni ez a film. Annyit tudtam, hogy a nézők szeretik, gondoltam, hogy nekem is tetszeni fog így látatlanban. Tetszett is! Elég beteg filmnek tartom, bár ez a betegség amolyan tükörkép a mai, pénzközpontú társadalomnak. Egy olyan srác története ez, aki előtt úgymond nincsenek akadályok az önmegvalósítás útján. Nem érdekli senki és semmi, mindenáron megszerzi, eléri, amit kigondolt. Sok példát lehetne ilyen emberekre hozni a való életből is, akiknek semmi sem számít, csak az egoista céljuk. Nyilván ez egy kissé szélsőségesebb helyzet egy átlag törtető életéhez képest is, épp ezért lett olyan ütős!

 
hsanya182  2015. 05. 15.

JAKE GYLLENHAAL hatalmas szinészi alakításért ajánlom a megnézését. :) Amúgy a film a társadalmunk negatív árnyoldalát tükrözi, undorító felfelé törekvő emberről szól, aki a karrierje érdekében áttapos emberi életeken is. Lenyűgöző dermesztő feszültséget tud olykor a néző elé varázsolni...Művészi, "való világunk" megdöbbentő gusztustalan emberi bőrébe tudunk belebújni! :) Favorit lett...

 
Mate  2015. 01. 25.

Nehéz megfogalmazni a gondolatokat, amiket ez a film ébresztett bennem. Hátborzongatóan jó torztükör a mai média hatásaival szemben. Jake Gyllenhaal eddigi legjobb alakítását nyújtotta.

 
dulkap  2015. 02. 08.

Kicsit mást vártam, de jó kis film volt ez. Lou számomra egyáltalán nem volt szimpatikus és szerintem pont, hogy szinte mindent tudatosan csinált. Még azok a mosolyok sem voltak őszinték, csak elakarta hitetni az emberekkel, hogy gyenge. De azért időről-időre felvillantotta, hogy mennyire zseniálisan átlátja a helyzeteket. Az meg más kérdés, hogy félelmetes merre tart a hír-média, de ne feledjük el, hogy azt adják, amire igény van...
Viszont a film végével nem vagyok kibékülve.

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Rene Russo
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Hetediksor: Éjjeli féreg
A film annyira tökéletes korképet fest a mindennapi életünkről, hogy szinte szavakba sem lehet szedni mindazt, amit elénk tár.
 

Dan Gilroy rendező és Rene Russo a való életben házasok.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jake Gyllenhaal egyszer annyira belelovalta magát a tükrös monológjába, hogy bemosott egyet a tükörképének. Ennek következményeképp azonnal kórházba kellett vinni, hogy összevarrják a vágást a kezén.

(ps)
 

Jake Gyllenhaal úgy képzelte el Lou-t, mint egy éhes prérifarkast. Ezért úgy döntött, hogy lead 9 kilót a szerephez. Senki nem kötelezte a fogyásra, ez Gyllenhaal saját ötlete volt.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.