Sugar: Colin Farrell az Apple TV+ új sorozatban a klasszikus nyomozó karakterét alakítja.

Los Angeles leginkább a hollywoodi sztárokról és a csillogásról ismert. Ugyanakkor a város a nyomozók segítségét igénylő, zord bűntények és rejtélyes ügyek színtere is. Gondoljunk csak a Szigorúan bizalmas vagy az Éjjeli féreg című filmekre, vagy akár a való életből vett híres, megoldatlan ügyekre mint a Fekete Dália vagy William Desmond Taylor meggyilkolása. Nincs ez másképp a hamarosan megjelenő Apple TV+ sorozat, a Sugar esetében sem, amelyben Colin Farrell játssza a magánnyomozó John Sugar szerepét. 

A Sugar úgy jellemzik, mint "az irodalom, a film és a televízió történetének egyik legnépszerűbb és legjelentősebb műfajának, a magánnyomozós történetnek a kortárs, egyedi megközelítését". A krimi műfaján belüli alműfaj gyakran egy erkölcsileg megkérdőjelezhető vagy kimerült detektív által megoldott ügyre összpontosít. A főhős hibáit összefonja a kibontakozó esettel, és végül megdöbbentő felfedezésekhez vezet. A sorozat ezekből a kiemelkedő elemekből merít, ahogy az Apple TV+ hivatalos szinopszisából is kiderül:

Az Oscar-díjra jelölt Colin Farrell John Sugar amerikai magánnyomozót alakítja, aki a legendás hollywoodi producer, Jonathan Siegel szeretett unokájának, Olivia Siegelnek rejtélyes eltűnése után nyomoz. Miközben Sugar megpróbálja kideríteni, mi történt Oliviával, a Siegel család titkaira is fényt derít.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezeél Apple TV+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán a streaming platform logójára kattintani.

80 Sugar  (2024)

dráma

Egy hollywoodi producer unokájának eltűnését követően egy titokzatos magánnyomozó szegődik a nyomába, hogy felderítse az ügyet. több»