A legőrültebb Netflix-sorozat 2023-ban? A Koppenhágai cowboy előzetese teljes elmebajt ígér

Drive - Gázt! készítője, Nicolas Winding Refn már nem a film-, hanem a sorozatbizniszben tevékenykedik. A Too Old To Die Young után a Koppenhágai cowboy című szériával jelentkezik.

Nicolas Winding Refn filmrendezőről megoszlanak a vélemények. Refn egy ideje már a sorozatpiacon is aktív, ahol kiéli a sokak által szeretett, de sokak által utált manírjait is, még jobban, mint a filmjeiben. 

A Koppenhágai cowboy című filmmel Nicolas Winding Refn új sorozata már csak a sarkon van, ami ezúttal nem az Amazon Prime Videón, hanem a Netflixen fog megjelenni. És már nem is kell sokat várnunk: a hat epizódból álló minisorozat 2023. január elején kerül a streaming szolgáltatásra. 

MIRŐL SZÓL?

A történet középpontjában egy titokzatos nő, Miu (Angela Bundalovic) áll. A törvényesség határán élt, azonban most azon van, hogy maga mögött hagyja a dán főváros bűnözői alvilágát, és tisztességes életet kezdJEN Koppenhágában. Az igazság keresése közben újra találkozik főellenségével, Rakellel (Lola Corfixen) - és egy olyan odüsszeiára indul, amely elmosSa a valóság és a természetfeletti közti határokat.

A szériát már a 2022-es Velencei Filmfesztiválon is bemutatták, ahol rögtön kiderült, hogy ez lehet az év legőrültebb sorozata, az egyik német portál szerzője, Christoph Petersen egyebek mellett arra készítette fel a nézőket, hogy péniszkomplexussal rendelkező vámpírokra is számíthatnak.

MIKOR LÁTHATOD?

A sorozat  január 5-én indul a Netflixen. Mind a hat epizódot Nicolas Winding Refn írta és rendezte. Idelent mutatjuk az előzetest.

dráma | krimi

Egy fiatal hős kalandjait követhetjük nyomon, amikor Miu elmerül Koppenhága bűnözői alvilágában. több»