Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%

Kávé és cigaretta (2003)

Coffee and Cigarettes
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Kávé és cigaretta
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 05. 07.

legújabb vélemény

Hangulat kell hozzá

A szkecsfilmek olyanok, amelyekre vagy ráhangolódik az ember vagy nem. Ha sikerül, akkor a néző élvezi amit lát, ha nem, akkor inkább felesleges időtöltésként fogja elkönyvelni a filmre szánt időt. Bevallom, én ritkán szoktam ilyen filmeket nézni, s ... teljes kritika»

 
fancsi094   2015. 06. 12.

3 csillagot adtam, de nem is tudom, hogy miért. Nem tudom, hogy ez túl sok, vagy túl kevés. Ez egy antológia, mely 11 rövidfilmből áll össze - melyek témája nem meglepő módon kávé és cigaretta. Külön-külön egész jó kis filmek, sokszor tanulságosak és... több»


 
Isindar   2016. 01. 31.

Engem kiborított, hogy akarnak mondani valamit folyamatosan, aztán az epizódok végére valahogy ugyanott tartunk ahol kezdtük. Ha azt szeretném, hogy ne történjen velem semmi majdnem 2 órára akkor inkább alszok egyet. Elhiszem, hogy sokak szerint zsen... több»

The GZA
RZA
Bill Murray
Iggy Pop
Tom Waits
Cinqué Lee
Steve Buscemi
Joie Lee
Meg White
Jack White
Joseph Rigano
Vinny Vella Jr.
Vinny Vella
Taylor Mead
Steven Wright
Roberto Benigni
Alfred Molina
Steve Coogan

A film összbevétele 1 971 135 dollár volt (imdb.com).

 

Mivel RZA és The GZA nagyon egészségtudatosak, nem ittak kávét a film kedvéért sem, a saját jeleneteikben teáztak.

(rbernadett)
 

A film készítése több, mint 17 évet ölel fel. A Roberto Benigni és Steven Wright szegmenst 1986-ban, míg a Tom Waits és Iggy Pop részt 1995-ben forgatták.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.