84% 33 szavazat
Méltatlan a szeretetre

Méltatlan a szeretetre

Unlovable
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
30
Szereplők (30)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Joy betegesen rajong a szexért, és sehogy sem képes szabadulni a szenvedélyétől. A lány öngyilkosságot kísérel meg, melyet követően úgy dönt, harminc napig senkivel nem létesít szexuális kapcsolatot. Ekkor ismerkedik meg egy fiatal muzsikussal, Jimmel, akivel megalakítják a bandájukat. Joy… Több


Rendező: Suzi Yoonessi
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2018
 
2020.04.11 pucedli

legújabb vélemény

Azt hiszem, hogy erre a filmre már nagy szükségem volt. Nem mondanám, hogy teljesen habkennyű sztori, de nem is súlytalan. Remekül ki van egyensúlyozva az egész. Csakis ajánlani tudom, ha egy kis tartalmas kikapcsolódásra vágyik bárki.

0
 
2018.02.07 danny

Nem mondom, hogy engem ez a film teljesen hidegen hagyott, de tény, hogy személy szerint sokkal többet vártam volna tőle. Nem tartom valószínűnek, hogy valaha még meg fogom nézni. De ettől függetlenül szerintem érdems belevágni.

0
 
2020.04.03 Fabix11

Na ez a film valóban felfrissíti kicsit a függőségekkel kapcsolatos filmek műfaját, egészen újszerű megközelítésben mutatja be a problémát. Szinte végignézhetjük, hogyan sikerül a karakternek legyőznie a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat. Nagyon életszerű az egész, kihagyhatatlan darab.

0
 
2019.08.23 Dann007

Azt gondoltam, kicsit jobban körüljárja majd a film ennek a különös függőségnek a miértjét. Erre nem került sor, de ennek ellenére szórakoztató és érdekes volt; nem egy felejthetetlen filmélmény, de egyszeri kikapcsolódásra pontjó.

0