Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
91%

Formula 1: Hajsza a túlélésért (2019-2021)

Formula 1: Drive to Survive
Filmadatlap
 
37
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
hp   2021. 03. 03.

legújabb vélemény

1

Az első két évad kimondottan jó volt, egészen más így bepillantani a kulisszák mögé. A versenyzők személyes története, a harcaik a csapaton belül és a magánéletben, a csapatok rivalizálása, azt kell mondjam, hogy sokkal érdekesebb, mint az utóbbi évek Forma 1-es szezonjai.

 
Danny99   2020. 04. 16.

0
Autóversenyzés cukormázzal

A Formula-1-nek kijárt már egy ilyen fajta doku sorozat, mint amit a Netflix elénk tár most már 2 éve. A 4 csillag annak szól, hogy ez bevallottan körülbelül csak 80%-ban dokumentumfilm. A sorozat legfőbb célja a száguldó cirkusz népszerűsítése az USA-ban. Az évadok 10 részben foglalják össze az előző év történéseit a különböző csapatok, versenyzők szemszögéből soha nem látott felvételeket, helyszíneket bemutatva. Az első évadban a 2 legnagyobb csapat nem engedte be a kulisszák mögé a stábot, és kitudódtak olyan esetek, amiket nem engedtek egyes istállók videózni, ezek mind elvesznek az exkluzivitásból. A legnagyobb problémája a sorozattal az olyan embereknek, akik követik a sportágat az, hogy több rész is értelmezhetetlen a rajongók számára. Példának okáért a Renault-Red Bull viszály, ami a pályán soha nem is volt, csak a tárgyaló asztalnál, vagy a Ricciardo-Sainz rivalizálás, amit szintén különböző vágásokkal mesterségesen hoztak létre, miközben a mezőny leglazább versenyzői közül kettőről beszélünk, akiknek soha nem volt bajuk egymással. A sorozatot minden F-1 rajongónak ajánlom, de az igazi célközönség nem ők.


Galéria (12)

Videók (1)

 

Először a Mercedes és a Ferrari is elutasította a Netflix ajánlatát. A második évadban azonban már szerepelnek.

(jakedave )
 
Tegyük össze a két kezünket ezért a sorozatért ami szerintem úttörő és formabontó. Én csak remélni tudom, hogy minél több sportág szervezői hasonló irányt vesznek és jobbnál jobb sorozatokat fogunk kapni. több»
 
A Formula-1 színfalai mögé bekukkantó netflixes dokuszéria, a Hajsza a túlélésért a harmadik évében is szórakoztató tartalommal állt elő, de messze nem tökéletes a matéria. Hogy nem jobb, az annak is köszönhető, hogy a széria gyakorta tűnik egy béna röplabdázónak: nem csapja le a magas labdákat. Kritika az évadról (és némileg a sorozatról). több»