Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

akció | dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix

Az 1984-es All Valley Karate Tournament után harminc évvel Johnny Lawrence újranyitja a Cobra Kai dojo-t, ami újból feltüzeli riválisát, Daniel LaRussot. több»

Talán nehezen fogod elhinni, de ez a sorozat sokkal jobb, mint az várnád tőle. Kész, pont, nincs mit hozzáfűzni, kezdd el nézni, és te is látni fogod. :)
#2

93 Ted Lasso  (2020)

(7) (7)

dráma | sportfilm | vígjáték

Apple TV+

A sorozat Ted Lasso amerikaifutball-edző történetét követi nyomon, aki az Egyesült KIrályságba tart, hogy a londoni labdarúgó csapatot az angol foci élvonalába juttassa. több»

Nem is rémlett, hogy Jason Sudeikisen már 10 éve, a Hétmérföldes szerelemben is láttuk ezt az idétlen bajuszt. Nem itt lesznek a legizgalmasabb jelenetek és legnagyobb poénok. Ez egy lélekfeltöltő sorozat.
#3

80 Tuti gimi  (2003)

(14) (11)

dráma | romantikus | sportfilm

Lucas és Nathan féltestvérek egy észak-karolinai kisvárosban. Mindketten kimagaslóan teljesítenek a sportban, a helyi kosaras csapat vezéregyéniségei. A két srác azonban nemcsak a... több»

Sok évadot láttam belőle, kezdetben még jópofa volt. Fiatalok kisebb nagyobb bajairól, szerelemről, barátságról. De utána egy idő után már nem voltam rá kíváncsi. Sok minden nem történt benne és csak felesleges időtöltésnek tartottam.
#4

88 A jeges élet  (2020)

(3)

dráma | sportfilm

Netflix

Kat Baker egy rendkívül tehetséges korcsolyázó, akinek nagy nehézséget okoz, hogy megtalálja az egyensúlyt ingatag mentális egészsége, magánélete, családja és a sport között,... több»

Nagyon tetszett a sorozat. Volt benne minden, ami lekötötte a figyelmem. Sajnálom, hogy nem lesz több évad.
#5

dokumentum | sportfilm

A sorozatban különböző gördeszkás csapatok versengenek egymással.

#6

dokumentum | sportfilm

Netflix

A dokumentumsorozat a 2018-as FIA Formula 1-es világbajnokság eseményeit követi nyomon egyedülálló, exkluzív felvételekkel, melyeknek köszönhetően bepillantást nyerhetünk a... több»

Hangos autók, hosszan tartó, unalmas körversenyek, Schumacher, gyerekként ennyit tudtam a Forma-1-ről, és nem is akartam jobban megismerni, mert nem tudott lekötni. Még a második évad megjelenésekor kezdtem el nézni, és az első két évad remekül fel van építve mindazoknak, akik a... több»
#7

94 A foci mindenkié  (2020)

(2) (10)

sportfilm

Netflix

A sorozat bemutatja, hogyan vált a labdarúgás minden idők legnépszerűbb sportjává. több»

Soha nem gondoltam volna, hogy egy fociról szóló film, pláne egy sorozat, 5 csillagot kap tőlem. Sem a sorozatok, sem a sport nézése nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé. De az utóbbi években olyan mini- vagy midisorozatok érkeztek, amik mellett nem lehet elmenni. A foci... több»
#8

sportfilm

Amazon Prime Video

Betekintést nyerhetünk Ausztrália legnagyobb sportjának kulisszái mögé, miközben az egyik legnehezebb időszakával szembesül. Játékosok és edzők vezetésével ismerhetjük meg az... több»

The Monday Night War: WWE vs. WCW
#9

dokumentum | sportfilm

Egy dokumentumfilm-sorozat, a Monday Night Wars periódusáról. A sorozatban számos interjút hallgathatunk meg korábbi és jelenlegi tévés személyiségekkel, és megismerhetjük azokat a... több»

#10

90 Ez a futball  (2019)

(2)

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

Dokumentumsorozat a nemzetközi foci és a focisztárok sztorijairól és diadalairól.  több»

Ha szereted a focit, kötelező darab, minden rész bemutatja, mitől foci a foci.
#11

90 MaveriX  (2022)

családi | sportfilm

Netflix

Hat fiatal motokrosszos összeáll, hogy csapatot alkossanak, hogy országos bajnoki címeket szerezzenek, vagy legalábbis megpróbálják. De a legnagyobb győzelem az, hogy egy életre szóló... több»

#12

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

Az ausztrál férfi krikettcsapat csalás miatt rossz helyzetbe került, de mindent beleadnak, hogy újra felépítsék hírnevüket, és bebizonyítsák, hogy az elsők között a helyük. több»

#13

88 GLOW  (2017)

(2) (5)

dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix

A sorozat eseméyneinek helyszíne Los Angeles. Olyan erős nőket ismerhetünk meg, akik profi wrestlingből élnek. több»

Először is azzal kezdeném, hogy azt hittem a sorozatot látva, hogy rengeteg komment lesz róla az oldalon, mert azért mégis egy többszörös Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Netflix sorozatról van szó. A GLOW hátránya maga a témája, a pankráció, mivel egy sokak által meg nem... több»
#14

dokumentum | sportfilm

Netflix

A sorozat legendás edzőket mutat be, akik elárulják, milyen szabályok szerint alakítják az életüket, hogy a sportban és magánéletükben egyaránt sikeresek legyenek. több»

Amikor nekem az a szó jut eszembe, hogy influencer, akkor inkább ilyen figurák ugranak be, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy végre kvalitásokkal bíró emberekről nézhettem meg egy dokut.
#15

88 BattleBots  (2015)

akció | sportfilm

Netflix

A BattleBots egy robotharcokat közvetítő műsor. A tervezők addig építik, működtetik és harcolnak romboló robotjaikkal, amíg bajnokot nem választanak a tornán. több»

MotoGp
#16

88 MotoGp  (2014)

sportfilm

Marc Márquez megvédi világbajnoki címét. Két legfőbb riválisa, a kétszeres MotoGP bajnok, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, a kétszeres 250 köbcentis bajnok, de ott lohol a nyomában... több»

#17

87 Ziccerdobás  (2020)

(4)

animáció | sportfilm | vígjáték

Netflix

Ben Hopkins, a szabadszájú és önfejű középiskolai kosárlabdaedző nem tököl, és eltökélten hisz abban, hogy kétbalkezes csapata jelentheti számára a belépőt a nagyok... több»

Hát ez nálam nagyon betalált, imádom a humorát. Az előzetest látva voltak kétségeim, de az első epizód mindet eloszlatta.
#18

animáció | családi | sportfilm

A világ legnagyobb focicsapatának, a középpontjában, a csapat ifjú csatára áll, aki Shakes. Róla sokan azt gondolják, hogy a világ legjobb csatára. De a csapattársaival együtt az... több»

#19

85 Spencer  (2018)

(3)

dráma | sportfilm

HBO Max

Spencer James a South Crenshaw középiskola egyik prominens diákja és tehetséges focista. A Beverly Hills gimnázium edzője át akarja csábítani saját csapatába, amit édesanyja és Coop,... több»

Ez a sorozat pont az a sorozat, amit kb előre le lehet írni, ha ismerjük az alapsztorit, vagyis nincs ebben semmi meglepő fordulat az előre kiszámítható meglepő fordulatokon kívül - annyi viszont mégsem gáz, mert egész kreatívan teszi ezeket meg.
#20

sportfilm

Amazon Prime Video

Pep Guardiola, a legendás edző vezeti csapatát a 2017/18-as évadon keresztül. több»