Eközben a Földön

Eközben a Földön

Pendant ce temps sur Terre

Cikkek

Hirdetés

Egy 23 éves lánnyal kapcsolatba lép egy ismeretlen életforma, amely azt állítja, hogy képes biztonságban visszahozni a Földre idősebb testvérét, aki egy űrmisszió során tűnt el.

(Szarka Károly)

Rendező: Jérémy Clapin
Forgatókönyvíró: Jérémy Clapin
Zene: Dan Levy
Ország: Franciaország, Belgium
Premier: 2024.07.03. | HBO Max (2025.07.05.)
Megan Northam

2026.04.24 puszpang

Kemény mű.

A hangulata nem a képi megjelenítésben van. Rásüthetném, hogy ez egy sokadik testrablós feldolgozás, és talán nem is vagyok messze ettől. Van némi társadalomkritikai vetülete is, de szigorúan csak ami az élet alapvető dolgaihoz tartozik. Itt talán elég a nettó sztorit követni. Komor az egész, de nem nyomasztó. Melankólikusnak sem mondanám. Nem hajlik bele egyikbe sem, de mind részei a filmnek. A sci-fi benne szinte mellékszál és mégis az mozgatja az egészet. Nem estek túlzásba a karakterformálásokkal, és ez rendben is van. Nem varázsol nagyot, elég csak sodródni benne. Egyszer mindenképpen nézhető.

2025.07.12 Raptor0813

Kár érte

Sajnos annyira gyenge film lett. Láttam pár jó francia filmet, de ez jóval elmaradt mögöttük.

2024.07.12 Fiximan

Néhány alakítás tényleg jó volt és a filmben megjelenő képek gyönyörűek. A sztori viszont csak fejvakargatást váltott ki belőlem. És befejezés sincs a hagyományos értelemben. Csak úgy elpárolog az egész.

2025.07.07 vyergas

Időpocsékolás