Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
48%

Fantasztikus Négyes (2015)

Fantastic Four
Filmadatlap
 
35
Szereplők
31
Vélemények
26
Képek
28
Videók
Fantasztikus Négyes

Galéria (26)

Jamie Bell
Michael B. Jordan
Kate Mara
Michael B. Jordan
Miles Teller
Michael B. Jordan
Miles Teller
Kate Mara
Miles Teller
Kate Mara
Miles Teller
Michael B. Jordan
Miles Teller
Michael B. Jordan
Kate Mara
Jamie Bell
Miles Teller
Michael B. Jordan
Kate Mara
Jamie Bell

Videók (28)

 
drg0602   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

0

Sokkal többet vártam ettől a filmtől. Elég gyenge átlagos eresztés, tipikus tucat amerikai látványos film, ami nem sikerült! Csak kizárólag a látvány semmi más, kudarc az egész sajnos. Sajnálom mert többet ki lehetett volna hozni belőle. Így egy nagyon gyengére sikeredett! 5/10

 
dulkap   2015. 11. 03.

0

Engem is meglepett, de nem volt nézhetetlenül szar. Talán pont a kellemes csalódás miatt, adnék neki közepest. Mert hát azért jónak nem mondanám a filmet. Egyrészt előnye, hogy nem olyan hosszú, másrészt igazából mikor elkezdett "fantasztikus 4-es"-f... több»

 
Thibo84   2016. 06. 21.

0

Jessica Alba után, Kate Mara gyenge választás, akárcsak a többiek. Tetszett, ahogy felvezetik, miként is szerzik meg az erejüket, de onnantól lapossá vált a történet, akárcsak végén a csata.

 
Szilonka   2017. 07. 09.

0

Az eleje nekem kifejezetten tetszett. A gyerekkorból indul és építkezik a történet. Utána kicsit belassult és a végét meg eléggé összecsapták. A másik dimenzióban rekedt társuk kosztümje elég béna volt.

 
Norbert93   2019. 05. 12.

0

Az előző filmek is rosszak voltak, de ez köröket ver mindkettőre. A jogok átruházását megelőzően még gyorsan leakartak húzni egy bőrt, s ez nagyon is látszik gyakorlatilag mindenen. A szereplő válogatás pedig botrányos, főleg Reed Richards (nem tudom a színész nevét, de nem is érdekel).

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

0

Nem volt ezt olyan rossz, az első fele kifejezetten tetszett. Azt sajnáltam, hogy Jamie Bellből hamar kőember lett. A történetben sok újdonság nem volt az elődhöz képest, de a stílust szerettem.

 
TomÁcs   2018. 04. 19.

0

Még 10 év sem telt el az előző részhez képes - ami szintén nem volt egy nagy eresztés - erre jön egy történeteb egészen hasonló. Fiatal színészekkel telenyomták, de a történet akkor is béna.

A film összbevétele 167 882 881 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 120 millió dollár volt és jelenleg 167 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmkészítőket leginkább A légy című film és a Sam Ramii féle Pókember trilógia inspirálta.

(mamiéstöti2)
 

A csapat egyenruháját igazi szkafanderekről mintázták.

(mamiéstöti2)
 

Toby Kebellnek a legnehezebb feladata Dr. Doom megfelelő hangjának megtalálása volt.

(mamiéstöti2)
 

Jamie Bell Andy Serkistől kért tanácsot, a mozgásérzékelős ruha használatához.

(mamiéstöti2)
 
Röpke tíz év után rebootolták A fantasztikus négyest, az eredmény pedig nem egyszerűen az év legcsúfosabb bukása: Hollywood kiégésének roppant látványos tünete. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA. több»
 
A Fantasztikus Négyesről már a magyar premier napján tudni, hogy az év legnagyobb bukása. A nemzetközi kritika már porig alázta a filmet, én még csak nem is mondanám igazán rossznak – egyszerűen csak középszerűnek. több»
 
Nehéz egy olyan filmről beszélni, amit már a kritikusok és a közönség is eltemetett. Még nehezebb egy olyanról, amiben a néző alig talál szerethető vagy értékelhető momentumokat, párbeszédeket, alakításokat. több»