Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
NA

Sötét elmék (2018)

The Darkest Minds
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
5
Videók
 
Domino   2018. 07. 08.

Az biztos, hogy a cím nagyon kifejezi a sztori. Mármint valóban eléggé sötét az egész, még ha a szereplők eléggé fiatalok is, ezzel téve energikussá az egész cselekmény, ami engem személy szerint be is szippantott. Minden esetre számomra nyomasztó volt még így is. Egyszóval egy remekbe szabott thriller, ami hozza mindazt, ami elvárható a műfajtól.

 
tomrocky   2018. 07. 04.

Egy kissé ambivalensek az érzéseim, jól szórakoztam a történeten, jól is van megírva a történet, de valahogy nekem nem teljesen állt össze az egész. Egy kissé kaotikus a cselekmény, de azért mindezt remekül ellensúlyozzák az alakítások.

 

Jennifer Yuh Nelson második élőszereplős filmje, de az első, melyet ő maga rendezett. Nelson korábban javarészt animációs produkciókon dolgozott, egyebek mellett a Kung Fu Panda franchise filmjein.

(hp )
 

Liam Stewart szerepére a könyv rajongói Lucas Tillt és Collin Fordot szerették volna.

(hp )
 

Catherine Dyer és Peyton Wich együtt játszottak a Netflix Stranger Things című sorozatában is.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.