Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

A burok (2013)

The Host
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Ildikó Bacskai   2021. 09. 25.

legújabb vélemény

0

A Stephanie Meyer által írt történet méltán hozza a stílusát, fiatalok, szerelem, furcsa, kb. kezelhetetlen helyzetben. A film szép, nagyon látványos, jó lett volna moziban nézni. A színészi játék és maga a történet annyira nem csapja földhöz az embe... több»

 
indingo   2017. 04. 14.

0

Óriási csalódás volt nekem a film. A bemutató alapján nagyon vártam, izgalmas történetnek tűnt. Maga a történet tök jó lehetett volna, de valahogy mindent megtudtunk az elején és nem voltak benne titkok.

 
rbernadett   2015. 04. 19.

0

A könyv, ami alapján a film készült az egyik kedvencem. Nagyon - nagyon szeretem azt a könyvet. A filmnek kb. semmi köze sincs hozzá. Sikerült egy szenzációhajhász adaptációt csinálni a készítőknek, ami még véletlen semmi azt adja vissza, amit a köny... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

0

Saoirse Ronan színésznő az egyik kedvencem és főleg ő miatta néztem meg végül ezt a filmet. Nem lett volna rossz ha nem tinifilmesítik el ennyire kisarkosítva a szerelmes párra. De még ígyis egész jó volt ez a lényes megszállós, világmegváltós alapgondolat. Érdemes legalább egyszer megnézni.

 
TomÁcs   2019. 12. 30.

0

Érdekes történetet mutatott be a film. Sok mindent láttunk már a témában, de részint újszerű volt.

 
Greeta   2016. 09. 26.

0

Nagyon vártam a filmet a bemutató alapján, de csalódnom kellett. Az előzetesben minden poént lelőttek ésa történet vezetése sem volt túl jó.

 
jake_green   2017. 04. 30.

0

Aki meg akarja nezni ne felejtse : TINI LANYOK A FILM CELKOZONSEGE. Normalis felnott keretek kozott ez fogyaszthatatlan, tini lanyt elvinni a moziba hogy meg tudd csokolni a ballagas elott meg 17 eves korodban : elsoosztalyu.... Masra sajnos nem alkalmas.

A film összbevétele 63 327 201 dollár volt (imdb.com).

 

Max Irons (Jared) az Oscar-díjas színész, Jeremy Irons fia.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Saoirse Ronan a forgatás idején töltötte be 18. életévét. A stáb egy zenekar meghívásával kedveskedett a színésznőnek.

(hp)
 

A film Stephenie Meyer azonos című regényén alapszik.

(hp)
 

Saoirse Ronan szinte az összes kaszkadőr mutatványt maga hajtotta végre.

(hp)
 

Shiloh Fernandezt, Liam Hemsworth-öt, Kit Haringtont, Jai Courtney-t és Wilson Bethelt is meghallgatták Jared szerepére.

(kázsé)