Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Vélemények: A burok (2013)

 
Ildikó Bacskai   2021. 09. 25.

legújabb vélemény

0

A Stephanie Meyer által írt történet méltán hozza a stílusát, fiatalok, szerelem, furcsa, kb. kezelhetetlen helyzetben. A film szép, nagyon látványos, jó lett volna moziban nézni. A színészi játék és maga a történet annyira nem csapja földhöz az embe... több»

 
indingo   2017. 04. 14.

0

Óriási csalódás volt nekem a film. A bemutató alapján nagyon vártam, izgalmas történetnek tűnt. Maga a történet tök jó lehetett volna, de valahogy mindent megtudtunk az elején és nem voltak benne titkok.


 
rbernadett   2015. 04. 19.

0

A könyv, ami alapján a film készült az egyik kedvencem. Nagyon - nagyon szeretem azt a könyvet. A filmnek kb. semmi köze sincs hozzá. Sikerült egy szenzációhajhász adaptációt csinálni a készítőknek, ami még véletlen semmi azt adja vissza, amit a köny... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

0

Saoirse Ronan színésznő az egyik kedvencem és főleg ő miatta néztem meg végül ezt a filmet. Nem lett volna rossz ha nem tinifilmesítik el ennyire kisarkosítva a szerelmes párra. De még ígyis egész jó volt ez a lényes megszállós, világmegváltós alapgondolat. Érdemes legalább egyszer megnézni.

 
TomÁcs   2019. 12. 30.

0

Érdekes történetet mutatott be a film. Sok mindent láttunk már a témában, de részint újszerű volt.

 
Greeta   2016. 09. 26.

0

Nagyon vártam a filmet a bemutató alapján, de csalódnom kellett. Az előzetesben minden poént lelőttek ésa történet vezetése sem volt túl jó.

 
jake_green   2017. 04. 30.

0

Aki meg akarja nezni ne felejtse : TINI LANYOK A FILM CELKOZONSEGE. Normalis felnott keretek kozott ez fogyaszthatatlan, tini lanyt elvinni a moziba hogy meg tudd csokolni a ballagas elott meg 17 eves korodban : elsoosztalyu.... Masra sajnos nem alkalmas.

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

0

A rejtélyek hiánya miatt csak négy csillag jár a filmnek. Igazából az űrlényeken kívül nem szólt semmiről csak az izgulásról, hogy mikor jön az ellenség. A szerelmi szál végső soron tetszett. Klassz kis laza film.

 
titra   2015. 04. 25.

0

Nem olvastam, nem hallottam róla, nem vártam tőle semmit. Simán meg lehet nézni egyszer. Csöpögős? Talán, de annyira nem zavart. Nekem még látványra is tetszett. A bizalom, ami leginkább megmaradt nekem az egészből, ez tette érdekessé a sztorit.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

0

Ezennel üzenem Meyer néninek innen magyarszkiból, hogy hagyja már ezt a van egy ártatlan jány és két kanos fiú maszlagot, mert nem köll, legalábbis ide biztos nem. Jó mondjuk itt már dobott a fílingen, mert a csaj agyában két ember volt, tehát máris ... több»

 
Balu   2015. 05. 21.

0

Nagyon nehezen álltam neki a filmnek, húztam halogattam, de tegnap valamiért mégis megnéztem és azt kell, hogy mondjam egy nagyon jó film, bár sokszor az az érzésem volt sose lesz vége meg nem értettem pár dolgot, de az eleje is meg a vége is nagyon ... több»

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

0

A Burok írója – Stephenie Meyer – a közkedvelt (pf…) Alkonyat szülőanyja. Sikerül-e valami értéket vetíteni a vászonra írónő? Hát most nem, de maybe next time, ahogyan az angol nyelvvizsgáról köszönnek el az embertől. Idegesítő filmje csöpög, mint a rossz csap.

 
nagynesze   2015. 08. 31.

0

Szót sem érdemel... esetleg annyit, hogy egy picit dicsérjek: a képi világ – itt a tájról készült ún. totálképekre gondolok – lenyűgöző, de ennek szükségességének felismeréséhez nem kell agytrösztnek lenni. Most viszont jöjjön a szűkszavú értékelésem. Kulcsszavak: Unalmas. Sablonos. Csöpögős.

 
habtündér   2015. 03. 26.

0

*sóhaj* vártam ezt a filmet..de sajnos én is inkább negatív vélemény felé hajlok. Nem éreztem azt a nézésekor, hogy nem játszanak elég jól a színészek, még le is kötött a film végig, azonban közben is sokszor hiányérzetem támadt és sajnos utána is in... több»

 
Rowena430   2018. 03. 28.

0

A könyv ellenére, amit szerettem és amire egyáltalán nem hasonlít, még jó volt maga a film. Átírták rendesen, ahogy a könyvadaptációknál szokták, de még így se lett rossz, csak nagyon más. A színészek jók voltak benne, a látvánnyal se volt gond és még szórakoztató is volt.

 
Sniper   2014. 11. 08.

0

Jézusmária, diszkont űralkonyat ugyanazzal a mormon cukormázzal leöntve, mint az eddigi filmek. Általában is ellene vagyok az érdemtelenül túlhájpolt dolgoknak, de ez azért több a soknál. A filmnek semmi értelmes sztorija nincs, senki nem játszik ben... több»

 
kurrek   2015. 02. 12.

0

Egy felettébb gyenge alkotásról van szó. Unalmas, bénán elkészített. Semmi hihetőség. A film számomra 5/2.

 
bettina50   2020. 04. 02.

0

Unalmas ,statikus,erőtlen az egész. Nem tetszett,pedig az alapgondolat jó lenne.

 
dosty   2016. 05. 07.

0

Ez a testrablós téma érdekes volt viszonylag, de összességében a film nem annyira jött át. Persze dicséretes, ha akarnak bele egy kis akciót, egy kis sci-fit, egy kis romantikát, de meg kell dolgozni azért, hogy ezek mind jól össze is jöjjenek egy filmben, és ne csak egymás mellé legyenek pakolva.