Rólam

Az ogrék nem mindig rosszak (lásd Shrek), viszont többnyire nagyok, erősek, szőrösek, kicsit magányosak, viszont határozottak, kitartóak, mint a skandináv mitológia és a filmvilág különleges alakjai. És kendőzetlenül őszintén mondják el véleményüket (például a filmekről). A filmvilágban vannak úgynevezett "ogre karakterek", ezek közül kedvencem: Max Rockatansky aki mindezeket megtestesíti. Email: [email protected]

2024. 03. 20.
Nem olyan rossz, mint ahogy lehúzzák sokan
Nekem tetszett, ha megköveznek is érte. Pedig nem vagyok fideszes, az hét szentség. De csupán azért lehúzni egy filmet, mert egy nekünk nem tetsző politikai kurzus készít... több»
2024. 03. 16.
Totál hiteltelen az egész
Az égvilágon semmi hihető vagy reális nincs ebben a filmben. Meg lehetett volna csinálni hihetőre, de nem jött össze a készítőknek. Senki nem viselkedik úgy, ahogyan a fi... több»

64 Napóleon  (2023)

2023. 11. 25.
Történelemhamisító és Napóleont degradáló film
Ridley Scott nem szereti és nem is tiszteli a történelmet. Ha tisztelné, akkor hallgatott volna a történészekre, és nem készít egy ennyire hiteltelen filmet Napóleonról. ... több»

68 Sikoly VI.  (2023)

2023. 10. 13.
Teljesen hiteltelen ez a Sikoly rész is
Beadják, hogy teljesen zsúfolt metrón péppé szurkálható valaki, és ez senkinek nem tűnik fel. Meg hogy a metróban állandóan sötét van, mintha áramszünet lenne folyton. Az... több»
2023. 10. 06.
Jól megcsinál folytatás-film.
Jól megcsinált Rocky-franchise folytatás, remek rendezéssel. Michael B. Jordan mondjuk nem egy kimondott bokszoló alkat, de valahogy mégis jó a srác. Nekem tetszett a tör... több»