Rólam

Az ogrék nem mindig rosszak (lásd Shrek), viszont többnyire nagyok, erősek, szőrösek (like me), sőt határozottak, kitartóak, mint a skandináv mitológia és a filmvilág különleges alakjai. email: [email protected]

2023. 07. 25.
Megosztja az embereket a Madarak a dobozban: Barcelona
Szerettem az eredeti, 2018-as változatot Sandra Bullock főszereplésével, és megörültem, amikor a Netflixen felfedeztem, hogy készült egy másik változat is. Megtekintve ér... több»

76 Oppenheimer  (2023)

2023. 07. 24.
Különleges film az Oppenheimer
Az biztos, hogy csak azok értik és értékelik Christopher Nolan Oppenheimerét, akik szeretik a történelmet, picit jártasak benne, és nyitottak az életrajzi drámákra. Rám e... több»

64 Babylon  (2022)

2023. 02. 05.
Margot Robbie vonaglása kelendő
Végül is kellett egy film, amiben Margot Robbie vonaglása kellő teret kaphat. Úgy voltak vele, hogy ez már kijár a színésznőnek, annyi gagyi film után, amiben eddig játsz... több»
Az elmúlt egy év leggyengébb akciófilmje
Számomra hihetetlen, hogy ezt a filmet Guy Ritchie rendezte, és hogy Jason Statham elvállalta benne a főszerepet. Iszonyúan gyenge produkció, minden téren. Zavaros az ala... több»
2023. 01. 24.
A 2021-es éve egyik legjobbja
Még 2021 karácsonya környékén láttam ezt a filmet, de akkoriban nem vártam tőle sokat, tekintve, hogy a többi Kingsman rész sem kápráztatott el túlságosan. De gondoltam, ... több»