Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Túl az óperencián (1992)

Far and Away
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Nicole Kidman
Tom Cruise
Nicole Kidman
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Nicole Kidman
Tom Cruise
Tom Cruise
Nicole Kidman
Thomas Gibson
Colm Meaney
Tom Cruise
Robert Prosky
Tom Cruise
Nicole Kidman
Michelle Johnson
Nicole Kidman
Clint Howard

Videók (2)

 
Barbiel   2019. 06. 09.

legújabb vélemény

0
Akár százszor is

Kellemes, szellemes, romantikus, kalandos. Nagy kedvenc!

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Haverok ajánlották számomra, hogy megéri megnézni, ám hajthatatlan voltam. Aztán egy unalmas délután mégis úgy döntöttem, hogy megnézem és láss csodát bejött, de nem is kicsit.

 
Bady   2014. 11. 09.

1

Nagyon tetszett, bár egy kissé elnyújtottnak éreztem, a 140 perces játékidőből ki lehetett volna hagyni ezt-azt. Persze ez az a film, amit kötelezően látni kell, ráadásul akár többször is megnézhet. Dramaturgiailag nagyon tempós, egyszóval irtó pörgős a film.

 
Bizsu82   2015. 04. 23.

0

Érdekes a korszak, amiben játszódik és kiváló színészek alakítanak benne. A film magával ragadó, romantikus és szomorkás is, noha az alapsztori, hogy a főszereplők végül rájönnek, hogy érzelmileg nem közömbösek egymás iránt elsőre elcsépeltnek tűnik, mégis egy agyon jól összerakott film.

 
juliS   2017. 07. 19.

0

Monumentális ez a film, nem találok szavakat. Amin keresztül mennek ezek a fiatalok a történet során, az valami fenomenális. Ráadásul nagyon bátor is, kalandos, romantikus, minden benne van ebben a filmben. Csakis ajánlani tudom!

A film összbevétele 137 783 840 dollár volt (imdb.com).

 

A ruha, ami után Shannon vágyakozik, amit egy Bostoni kirakatban lát, ugyanaz a ruha, amit Clara Clayton (Mary Steenburgen) visel a Vissza a jövőbe 3. utolsó jelenetében.

(rbernadett)
 

A rendező, Ron Howard elégedetlen volt Nicole Kidman reakciójával abban a jelenetben, amelyben karaktere felemeli a Joseph (Tom Cruise) férfiasságát takaró tálat, ezért Kidman tudta nélkül megkérte Cruise-t, hogy ne viseljen a tál alatt semmit. Ennek köszönhetően Howard megkapta a reakciót, amire vágyott, és a jelenet így maradt benne a filmben.

(rbernadett)