Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
40
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Vaskabátok
 
elekm90   2020. 03. 09.

legújabb vélemény

Véleményem szerint kiváló Edgar Wright humora, viszont meg tudom érteni, hogy sokaknak nem fog tetszeni a film (hasonlóan a Haláli hullák hajnalához és a Világvégéhez). A Simon Pegg - Nick Frost páros mint mindig itt is remek, az egésznek van egy semmihez sem fogható, sajátosan beteg hangulata. 9/10

 
Diesel   2018. 06. 06.

Már az elején mosolyogtam. Szerintem kimondottan jó volt ez a rendőrös sztori vonal. A vidéki rendőrfőnök és a kollégák bemutatása is már poénos volt. Lényegében az egész egy nagy vicc volt jó értelemben. Voltak benne unalmasabb és lassabb jelenetek ... több»


 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Inkább vígjátéknak mondanám, mint akciónak, de azért az is van benne. Igazi nevettetős esti kikapcsolódáshoz teljesen megfelelő.

 
Dodi   2015. 06. 10.

Nem rossz film, de vígjátéknak elég gyenge. 2 jelenet ha volt összesen, amin nevetni tudtam. Nem vagyunk egyformák, elfogadom, hogy ez humoros, de nekem nem jön be ez a fajta humor.

 
indingo   2017. 10. 07.

Olyan jellegtelen az egész film. Megnézi az ember, ha már belekezdett, van egy kerek története, de valahogy nem maradandó. Vagy legalább is nálam egy nap után elfelejti az ember.

 
harnas1207   2018. 12. 07.

Egyszerűen csak szenvedek az angol humoron, olyan mintha minden vicces jelenetet a végén direkt lerombolnának. A Haláli hullák hajnalához tudom hasonlítani ezt a vígjátékot.

 
Norbert93   2019. 06. 18.

Szeretem az angol humort, de ilyen vontatott, unalmas és véletlenül sem vicces zsaruvígjátékot még nem láttam. Nagy kínnal végig szenvedtem, de csak mert az adott időszakban más filmem nem volt a tárhelyemen.

Nick Frost
Simon Pegg
Jim Broadbent
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg

A film összbevétele 80 573 774 dollár volt (imdb.com).

 

Akárhányszor elhangzik a filmben a "a Jobbik rossz" kifejezés olyankor mindig megismétlik.

(Diesel)
 

Nick Frost annyira szerette a Winchester puskáját a forgatás alatt, hogy "Emma" -nak nevezte.

(Diesel)
 

Simon Pegg Mossberg típusú sörétes puskáját "Sarah" -nak nevezte.

(Diesel)
 

A film legelején hallható "sziréna" hangot legalább 27 különböző sziréna hangjából keverték össze beleértve a sípot, és a harangot is.

(Diesel)
 

A filmben lévő Somerfield valódi brit szupermarket-lánc volt, és az összes jelenetet egyik üzletében forgatták. Edgar Wright-nak onnan jött ez az ötlete mivel tinédzserként ő is a Somerfield szupermarket egyik áruházában dolgozott rész munkaidőben.

(Diesel)
 

A filmben a fiatalkori kép Danny-ről valójában egy igazi gyerekkori képe Nick Frost-nek.

(Diesel)
 

Simon Pegg, és Edgar Wright 18 hónapig írták a film történetét.

(Diesel)
 

A filmben annak bemutatására, hogy a Sandford-i rendőrség technikai felszerelése teljesen elavult az egyik jelenetben a háttérben egy nagyon régi Apple Macintosh induló hangja hallatszik. Ezt az induló hangot egyetlen Mac sem játssza le több mint tíz éve.

(Diesel)
 

Kontár (rendőrkutya) a valódi életben nem lett volna rendőrkutya, mert túl barátságosnak tartották.

(Diesel)
 

A film a Cornetto-trilógia része. A trilógia három filmje a 2004-es Haláli hullák hajnala, a 2007-es Vaskabátok, és a 2013-as Világvége. Mindhárom filmben megjelenik a Cornetto tölcséres jégkrém, a Vaskabátokban a kék színű, mert illik a rendőrséghez.

(SethFranco)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.