Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
77

Vaskabátok

(Hot Fuzz)
 
Dodi  2015. 06. 10. 09:02

Nem rossz film, de vígjátéknak elég gyenge. 2 jelenet ha volt összesen, amin nevetni tudtam.
Nem vagyunk egyformák, elfogadom, hogy ez humoros, de nekem nem jön be ez a fajta humor.

 
Timo  2017. 04. 07. 04:36

Az egyik nagy kedvenc párosom Simon Peg és Nick Frost. A poénok ismét ütnek végig. Egy végig pörgős olykor morbid "kreténség". A példás, különc zsaru aki olyan helyzetbe csöppen amire a legvadabb rémálmában se gondolt volna. Megunhatatlan film.

 
indingo  2017. 10. 07. 10:26

Olyan jellegtelen az egész film. Megnézi az ember, ha már belekezdett, van egy kerek története, de valahogy nem maradandó. Vagy legalább is nálam egy nap után elfelejti az ember.

 
kissjanos21  2016. 01. 07. 10:42

Nagy csalódás volt számomra ez a film.Vannak benne utalások a haláli hullák hajnalára (Kell valami a boltból? Cornetto.+a kerítések átugrása) de ez sem menti meg a rossztól. A gyors vágások ellenére majdnem elaludtam a Vaskabátokon...

 
gazsika1978  2016. 04. 13. 08:57

Maga a történet nem lenne nagy szám - ha nem tudnánk,hogy az alkotók célja volt lemásolni a krimi nagyasszonyának stílusát, és ennek köszönhető - megoldás is arra, hogy hogy van a gyanúsítottnak állandóan alibije. A filmes utalások pazarak, nagyon profin választották ki a jellemző jeleneteket és illesztették be a műbe, legyen az akár a Bad Boys-ból, akár a Mulholland drive-ból.

Nick Frost
Simon Pegg
Jim Broadbent
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
 

A film a Cornetto-trilógia része. A trilógia három filmje a 2004-es Haláli hullák hajnala, a 2007-es Vaskabátok, és a 2013-as Világvége. Mindhárom filmben megjelenik a Cornetto tölcséres jégkrém, a Vaskabátokban a kék színű, mert illik a rendőrséghez.

(SethFranco)
 

Simon Pegg és Nick Frost 3. közös filmje.

(dulkap)
 

Akárcsak a Haláli hullák hajnala esetében, a főszerepeket most is Nick Frostra és Simon Peggre írták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.