Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
37
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Vaskabátok
 
Diesel   2018. 06. 06.

Már az elején mosolyogtam. Szerintem kimondottan jó volt ez a rendőrös sztori vonal. A vidéki rendőrfőnök és a kollégák bemutatása is már poénos volt. Lényegében az egész egy nagy vicc volt jó értelemben. Voltak benne unalmasabb és lassabb jelenetek ettől függetlenül végig szórakoztató maradt. Jó döntés volt benne ez a bűnügyi vonal is habár azért azt is el trollkodták. A film eleje és a közepe mondhatni akcióban visszafogott. A film végére azért bedurvulnak a dolgok. Simon Peg, és Nick Frost szerintem ebben a filmjükben is hatalmasat alakít. Nicholas Angel (Simon Peg) a végén amikor felszerelkezve visszatér a városba és szó szerint vadászatot rendez a törvényt egyáltalán nem tisztelő városlakókra szerintem az a film legjobb pár perce volt. Maga a történet egészen korrekt, és végig nagyon poénos. A történetben lévő csavar szerintem jó volt egyáltalán nem volt kiszámítható. A fő és mellékszereplők is jók voltak és egy az egyben illettek a történetbe. Arthur Webley (David Bradley) karakterén jókat derültem. Ő volt az az idősebb igazi táj szólású paraszt rendőr akinek hűséges társa volt Kontár a rendőrkutya, és akinek alig alig értettük a mondanivalóját. Szerencsére azért tolmácsoltak neki mindig :D Akár mennyire is vígjáték azért volt benne bújtatott társadalom kritika eléggé rendesen. A "karhatalom" akarom mondani rendőrség két igazi fakabátját láthatjuk akik a Bad Boys-on asszociálódtak. Szerintem egész jó kis vígjáték lett és érdemes megnézni. Erről szól a "Jobbik rossz" :D :D

 
Dodi   2015. 06. 10.

Nem rossz film, de vígjátéknak elég gyenge. 2 jelenet ha volt összesen, amin nevetni tudtam. Nem vagyunk egyformák, elfogadom, hogy ez humoros, de nekem nem jön be ez a fajta humor.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Inkább vígjátéknak mondanám, mint akciónak, de azért az is van benne. Igazi nevettetős esti kikapcsolódáshoz teljesen megfelelő.

 
indingo   2017. 10. 07.

Olyan jellegtelen az egész film. Megnézi az ember, ha már belekezdett, van egy kerek története, de valahogy nem maradandó. Vagy legalább is nálam egy nap után elfelejti az ember.

 
harnas1207   2018. 12. 07.

Egyszerűen csak szenvedek az angol humoron, olyan mintha minden vicces jelenetet a végén direkt lerombolnának. A Haláli hullák hajnalához tudom hasonlítani ezt a vígjátékot.

Nick Frost
Simon Pegg
Jim Broadbent
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg

A film összbevétele 80 573 774 dollár volt (imdb.com).

 

Akárhányszor elhangzik a filmben a "a Jobbik rossz" kifejezés olyankor mindig megismétlik.

(Diesel)
 

Nick Frost annyira szerette a Winchester puskáját a forgatás alatt, hogy "Emma" -nak nevezte.

(Diesel)
 

Simon Pegg Mossberg típusú sörétes puskáját "Sarah" -nak nevezte.

(Diesel)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.