Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
43
Vélemények
47
Képek
2
Videók
Vaskabátok
 
dailyfilmsan   2020. 11. 17.

legújabb vélemény

0

Nagyon vicces és szarkasztikus az egész film. Átitatja a fekete humor. Nekem nagyon bejött. Az a legdurvább, hogy ez a rengeteg ökörség mind halál komoly átéléssel kerül elénk, a néző elé. Egy igazán jó vígjáték azoknak, akik szeretik a krimiket is.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

0

Inkább vígjátéknak mondanám, mint akciónak, de azért az is van benne. Igazi nevettetős esti kikapcsolódáshoz teljesen megfelelő.


 
Diesel   2018. 06. 06.

1

Már az elején mosolyogtam. Szerintem kimondottan jó volt ez a rendőrös sztori vonal. A vidéki rendőrfőnök és a kollégák bemutatása is már poénos volt. Lényegében az egész egy nagy vicc volt jó értelemben. Voltak benne unalmasabb és lassabb jelenetek ... több»

 
indingo   2017. 10. 07.

0

Olyan jellegtelen az egész film. Megnézi az ember, ha már belekezdett, van egy kerek története, de valahogy nem maradandó. Vagy legalább is nálam egy nap után elfelejti az ember.

 
Dodi   2015. 06. 10.

1

Nem rossz film, de vígjátéknak elég gyenge. 2 jelenet ha volt összesen, amin nevetni tudtam. Nem vagyunk egyformák, elfogadom, hogy ez humoros, de nekem nem jön be ez a fajta humor.

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 13.

0

A híres vagy hírhedt Cornetto-trilógia középső epizódja. Az első a zombikról, ez pedig egy unalmas(nak tűnő) angol kisvárosról és balfácán, megkopott, vaskalapos rendőrségéről szól. Igazi angol humor, amit nem mindenki kedvel. Én magam nagyon.

 
harnas1207   2018. 12. 07.

0

Egyszerűen csak szenvedek az angol humoron, olyan mintha minden vicces jelenetet a végén direkt lerombolnának. A Haláli hullák hajnalához tudom hasonlítani ezt a vígjátékot.

Galéria (47)

Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
Nick Frost
Simon Pegg
Nick Frost
Simon Pegg
Nick Frost
Simon Pegg
Nick Frost
Jim Broadbent
Simon Pegg
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg

Videók (2)

A film összbevétele 80 573 774 dollár volt (imdb.com).

 

Akárhányszor elhangzik a filmben a "jobbik rossz" kifejezés, mindig megismétlik.

(Diesel)
 

Nick Frost annyira szerette a Winchester puskáját a forgatás alatt, hogy "Emma"-nak nevezte.

(Diesel)
 

Simon Pegg Mossberg típusú sörétes puskáját "Sarah"-nak nevezte.

(Diesel)
 

A film legelején hallható "sziréna" hangot legalább 27 különböző sziréna hangjából keverték össze, beleértve a sípot és a harangot is.

(Diesel)
 

A filmben lévő Somerfield valódi brit szupermarketlánc volt, és az összes jelenetet egyik üzletében forgatták. Edgar Wrightnak onnan jött ez az ötlete, hogy tinédzserként ő is a Somerfield szupermarket egyik áruházában dolgozott részmunkaidőben.

(Diesel)
 

A filmben a fiatalkori kép Dannyről valójában egy igazi gyerekkori képe Nick Frostnek.

(Diesel)
 

Simon Pegg és Edgar Wright 18 hónapig írták a film történetét.

(Diesel)
 

A filmben annak bemutatására, hogy a sandfordi rendőrség technikai felszerelése teljesen elavult, az egyik jelenetben a háttérben egy nagyon régi Apple Macintosh induló hangja hallatszik. Ezt az induló hangot egyetlen Mac sem játssza le több mint tíz éve.

(Diesel)
 

Kontár (rendőrkutya) a való életben nem lehetett volna rendőrkutya, mert túl barátságosnak tartották.

(Diesel)
 

A film a Cornetto-trilógia része. A trilógia három filmje a 2004-es Haláli hullák hajnala, a 2007-es Vaskabátok, és a 2013-as Világvége. Mindhárom filmben megjelenik a Cornetto tölcséres jégkrém, a Vaskabátokban a kék színű, mert illik a rendőrséghez.

(SethFranco)