Az egyetlen dolog, amit Tom Cruise soha nem tesz meg

Tom Cruise a világ egyik legnagyobb filmsztárja, egyben az egyik legrejtélyesebb híresség, aki évtizedek óta a címlapokon szerepel. Így bár szinte mindenki tudja, hogy ki ő, valójában kevesen ismerik.

Ebbe a kiválasztott csoportba tartoznak színésztársai is, akiket gyakran kérdeznek róla. A The Timesnak adott interjújában Simon Pegg mesélt valamiről, ami nem túl hízelgő Cruise-ra nézve. Miután a „leleplezés” elterjedt az interneten, Peggnek az Instagramon kellett tisztáznia megjegyzéseit. De mégis mit mondott a Haláli hullák hajnala sztárja Cruise-ról, és miért vonta azt később vissza?

Pegg szerint van valami, amit Cruise soha nem csinál. A Timesnak adott interjújában Pegg, aki az Mission: Impossible-sorozatban Benji Dunnt játssza, azt mondta, hogy Cruise nem kér bocsánatot, még akkor sem, ha valami az ő hibája. "Ha valami rosszul sül el és az ő hibája, akkor azt határozottan tagadja - mondta Pegg - Aztán ha valaki kijavítja, ahelyett, hogy bocsánatot kérne, csak annyit mond, hogy 'Igen', és rám kacsint." Cruise így "tartja fenn a tekintélyét". Pegg később kénytelen volt pontosítani a megjegyzéseit.

Ahogy arról a The Guardian is beszámolt, nem sokkal a Times-interjú megjelenése után Pegg élőben jelentkezett az Instagramon, és kitért a Cruise-zal kapcsolatos megjegyzéseire. "Jelenleg trendi vagyok a Twitteren valamiért, amit a Times-interjúban mondtam arról, hogy Tom Cruise sosem vállalja a felelősséget a hibáiért" - írta Pegg, hozzátéve: "Mintha ez nem csak egy futó vicc lenne köztünk. Ne vegyetek már ennyire szó szerint mindent!" – szidta a közönséget a színész.

Pegg a Cruise-zal való barátságáról és a köztük lévő kapcsolatról is beszélt a Times-interjúban. "Azért kedvel engem, mert megnevettetem" - mondta a Vaskabátok sztárja. "Lehozom őt dolgokról és őszinte tudok lenni vele. De ő ettől még mindig Tom Cruise. Amikor a forgatáson van, ő a főnök."

Pegg elmondta, hogy ő is feszült lenne Cruise helyében, hiszen hírnevének köszönhetően az emberek folyton találgatnak az életéről. "Én nagyon stresszes lennék" - mondta - "de ő nagyon jól viseli ezt. Megérti, hogy ez az ára annak, hogy ilyen szintű filmsztárrá vált. Talán ő az egyetlen igazi régimódi filmsztár, aki még megmaradt". Pegg így folytatta: "Az embereknek megvan róla a véleményük, ami azonban teljes mértékben pletykákon alapul, és ő nem igazán tesz semmit, hogy ez ellen küzdjön. Amikor hallom, hogy az emberek a furcsa vallásáról spekulálnak, és feltételezéseket tesznek arról, hogy ki ő, mint ember, azt mondom: "Tudjátok, hogy az életét kockáztatja a közönségéért?".

Az évek során Cruise a címlapokra került mind bocsánatkérés, mind bocsánatkérés elutasítása miatt. Brooke Shields például 2006-ban azt mondta, hogy Cruise bocsánatot kért tőle, miután a Today című műsor egyik vitatott interjújában kritizálta, hogy antidepresszánsokat használ a szülés utáni depressziójának kezelésére.

Nemrégiben, 2021-ben Cruise nem kért bocsánatot a világjárvánnyal kapcsolatos szónoklatáért a legújabb Mission Impossible című filmben. A káromkodással teli beszéd a stábtagoknak szólt, akik állítólag megszegték a COVID protokollt azzal, hogy nem tartották az előírt távolságot.

"Mondtam, amit mondtam. - így Cruise az Empire magazinnak - Akkoriban sok minden forgott kockán". Hozzátette, hogy "nagyon elérzékenyült" a gondolattól, hogy a forgatás ismét leáll, miután a világjárvány miatt már korábban is késett. "Az összes ilyen érzelem átfutott az agyamon" - mondta Cruise. "Azokra az emberekre gondoltam, akikkel együtt dolgozom, és az iparágamra. És az egész stáb számára hatalmas megkönnyebbülést jelentett, hogy tudtuk, elkezdhetjük forgatni a filmet."

A Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész első részének megjelenése többször is késett. A film jelenleg jövő nyárra várható. Előzetest már kaptunk hozzá, itt pedig mindent elértek, amit eddig tudunk a produkcióról!

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»