Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Ördög a részletekben (2021)

The Little Things
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Zoltán384453   2021. 04. 14.

legújabb vélemény

1
Jó volt ez, csak...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egyesek a Hetedikhez hasonlítják. Nos, a hangulatán kívül köze sincs ahhoz a remek pszicho-thrillerhez. Ez nem azt jelenti, hogy rossz film volna, csak annyit, hogy más. Ez egy erős dráma. Sajnos nyitva marad legalább egy igen fontos kérdés: mi baja van hosszú hajú emberünknek a Malek által megformált nyomozóval? Van előtörténetük, vagy csupán a zsarukat rühelli? Ha ezt kibontották volna – mint ahogyan Deke "balesetét" –, akkor 5 csillag. Így viszont nem voltam a végén elégedett.

 
elekm90   2021. 04. 07.

3
Atipikus thriller

Tény, hogy vannak hibái, például a forgatókönyv pár dolgot jobban is felvezethetett volna (például a befejezése tetszett, de ami előtte történt, azt nem oldották meg túl jól). Szerintem elsősorban mégsem ezért olyan megosztó a film, hanem mert ez egy Hetedikbe bújtatott thriller, ami valójában többet foglalkozik a karaktereivel, mint a bűntényekkel. Nem lehet spoilermentesen beszélni róla, de a szokatlan felépítése miatt ez klasszikusan az a fajta film, ami vagy tetszeni fog, vagy bosszankodva állsz majd fel utána. A három főbb szereplő Oscar-díjashoz méltó alakítást hoz, bár Jared Leto még közülük is kiemelkedik, ez a karakter nagyon illett hozzá. Amit még kiemelnék, az az operatőri munka, vizuálisan több mint rendben van, nagyon ügyesen használja a fényeket és árnyékokat az atmoszférateremtéshez.


 
Caravaggio1978   2021. 02. 08.

1
Nem csalódtam

Nem kommersz kis sztori, nekem nagyon tetszett. A színészek óriásit alakítanak, semmi műanyag, semmi túljátszás, tökéletes. Igazából nem mondok többet, mert az már spoiler lenne... Úgy kelsz fel a kanapéból, hogy nem fogod megbánni a film megtekintésére szánt időt szerintem.

 
taba   2021. 02. 22.

0

Mi van akkor, ha minden rosszul sül el? Az alapötlet jónak tűnt egy bűnügyi történet kapcsán, a megvalósítás azonban hagy némi kívánnivalót, Rami Malek "érdekes" arcának játéka is szokatlannak hatott. A történet erőltetettnek és vontatottnak tűnt, a két órát én soknak éreztem.

 
Zoltán   2021. 02. 19.

0

Elképesztően ütős film, ebben pedig jó része van Leto–Washington–Malek hármasának. Az ő alakításuk egyszerűen zseniálisra sikeredett, és nem mondom, hogy ettől még háttérbe szorul a sztori, de mindenképpen egy kicsit másodlagossá válik. Nagyon ajánlom mindenkinek.

Galéria (15)

Jared Leto
Denzel Washington
Denzel Washington
Rami Malek
Rami Malek
Jared Leto
Denzel Washington
Denzel Washington
Jared Leto
Rami Malek
Denzel Washington
Denzel Washington
Denzel Washington
Jared Leto
Rami Malek
Rami Malek
Jared Leto
Jared Leto
Denzel Washington
Rami Malek
Denzel Washington
Rami Malek
Jared Leto
Rami Malek

Videók (2)

A film összbevétele 17 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője, John Lee Hancock kilenc évvel legutóbbi forgatókönyve után ragadott ismét tollat.

(hp )
 

2019 márciusában jelentették be hivatalosan, hogy John Lee Hancock új filmjének főszerepét a két Oscar-díjas Denzel Washington alakítja.

(hp )
 

A film forgatása 2019. szeptember 2-án kezdődött meg Los Angelesben, Kaliforniában. A munkálatok 2019 decemberében értek véget.

(hp )
 

A film zenéjét az a Thomas Newman szerezte, aki A remény rabjai zenéjét is írta. Newman a szakma egyik legelismertebb alakja, akit pályája során BAFTA- és Emmy-díjjal is kitüntettek, valamit jelölték Golden Globe- és Oscar-díjra is.

(hp )
 

A film főszerepeit három Oscar-díjas színész alakítja, név szerint Denzel Washington, Jared Leto és Rami Malek.

(hp )
 
A műfaj kedvelőinek egyszeri megtekintésre mindenképp ajánlom a filmet, csak nem szabad hatalmas elvárásokat támasztani felé. Ha egy kiváló thrillert szeretne az ember, akkor továbbra is a kilencvenes évjáratúakat ajánlanám fogyasztásra. több»
 
Sokszor lehet az a benyomásunk, hogy egy nagyszerű irányba halad a történet, várjuk, hogy egy figyelemreméltó pillanat következzen, aztán jön a zsákutca, melybe nagyon lassan és feszültségmentesen hajtottunk be, itt rükvercbe kapcsolunk, és rájövünk, hogy egykedvűen és közömbösen hagyjuk el a helyszínt. több»