Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Ördög a részletekben (2021)

The Little Things
Filmadatlap
 
27
Szereplők
21
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Jared Leto
Denzel Washington
Denzel Washington
Rami Malek
Rami Malek
Jared Leto
Denzel Washington
Denzel Washington
Jared Leto
Rami Malek
Denzel Washington
Denzel Washington
Denzel Washington
Jared Leto
Rami Malek
Rami Malek
Jared Leto
Jared Leto
Denzel Washington
Rami Malek
Denzel Washington
Rami Malek
Jared Leto
Rami Malek

Videók (2)

 
Greta   2023. 04. 18.

legújabb vélemény

0

Gyenge átlagos, logikai szarvashibák, sok-sok unalom, csalódás.

 
fankbringa   2022. 12. 11.

a nap véleménye

1
Árnyékok és démonok közt

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szeretem Denzel Washingtont. A magyar hangja is kiválóan eltalált. Ha megjelenik a filmben, akkor egyből lelkes leszek, hogy valami jóban lesz részem. Azon kevés színész közé tartozik, aki számomra garancia egy színvonalas filmhez. Nem kellett csalód... teljes kritika»

 
Emmersson   2021. 04. 14.

2
Jó volt ez, csak...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egyesek a Hetedikhez hasonlítják. Nos, a hangulatán kívül köze sincs ahhoz a remek pszicho-thrillerhez. Ez nem azt jelenti, hogy rossz film volna, csak annyit, hogy más. Ez egy erős dráma. Sajnos nyitva marad legalább egy igen fontos kérdés: mi baja van hosszú hajú emberünknek a Malek által megformált nyomozóval? Van előtörténetük, vagy csupán a zsarukat rühelli? Ha ezt kibontották volna – mint ahogyan Deke "balesetét" –, akkor 5 csillag. Így viszont nem voltam a végén elégedett.

 
Caravaggio1978   2021. 02. 08.

2
Nem csalódtam

Nem kommersz kis sztori, nekem nagyon tetszett. A színészek óriásit alakítanak, semmi műanyag, semmi túljátszás, tökéletes. Igazából nem mondok többet, mert az már spoiler lenne... Úgy kelsz fel a kanapéból, hogy nem fogod megbánni a film megtekintésére szánt időt szerintem.

 
elekm90   2021. 04. 07.

5
Atipikus thriller

Tény, hogy vannak hibái, például a forgatókönyv pár dolgot jobban is felvezethetett volna (például a befejezése tetszett, de ami előtte történt, azt nem oldották meg túl jól). Szerintem elsősorban mégsem ezért olyan megosztó a film, hanem mert ez egy Hetedikbe bújtatott thriller, ami valójában többet foglalkozik a karaktereivel, mint a bűntényekkel. Nem lehet spoilermentesen beszélni róla, de a szokatlan felépítése miatt ez klasszikusan az a fajta film, ami vagy tetszeni fog, vagy bosszankodva állsz majd fel utána. A három főbb szereplő Oscar-díjashoz méltó alakítást hoz, bár Jared Leto még közülük is kiemelkedik, ez a karakter nagyon illett hozzá. Amit még kiemelnék, az az operatőri munka, vizuálisan több mint rendben van, nagyon ügyesen használja a fényeket és árnyékokat az atmoszférateremtéshez.

 
Sabnock Sanatory   2022. 07. 13.

4
Denzel Washington miatt!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

John Lee Hancock tökéletes szereplőgárdát talált a filmre. Denzel Washington, Jared Leto és Remi Malek.. Persze, jómagam is többet vártam volna a filmtől, nem is azért, mert ezek a színészek játszanak benne, hanem magáért a sztoriért is, ami tisztess... teljes kritika»

2
 
Főnix007   2021. 10. 25.

5
Az ördög elveszett a részletekben

Megláttam a szereplőgárdát, és csurgott a nyálam. Na mondom, itt vagy valami brutális, eget rengető szenzáció lesz, vagy valami olyan, mint amikor a Real Madrid levadássza az összes klasszis futballistát, aztán rögtön kiesik az UEFA B.L.-ből… Denzel ... teljes kritika»

A film összbevétele 29 844 012 dollár volt (imdb.com).

 

A kritikusok dícsérték az alakításokat, de párhuzamot vontak a Hetedik című filmmel, a történetben lévő hasonlóságok miatt.

(BRANTON)
 

Vegyes kritikai fogadtatásban részesült az alkotás.

(BRANTON)
 

A film rendezője, John Lee Hancock kilenc évvel legutóbbi forgatókönyve után ragadott ismét tollat.

(hp)
 

2019 márciusában jelentették be hivatalosan, hogy John Lee Hancock új filmjének főszerepét a két Oscar-díjas Denzel Washington alakítja.

(hp)
 

A film forgatása 2019. szeptember 2-án kezdődött meg Los Angelesben, Kaliforniában. A munkálatok 2019 decemberében értek véget.

(hp)
 
A Bárányok hallgatnak nemrég töltötte a harmincat. Egészen elképesztő, hogy az e kultfilm nyomában sarjadó, akkor még friss, merész és Hollywoodot egészséges mértékben nihilistára hangoló pszichothrillerlázból mára olyan kínos balesetek kerekednek, mint John Lee Hancock legújabb rendezése. több»
 
Érdemes azért tenni vele egy próbát, mert tényleg vannak nagyon jó részei a filmnek, csak ugye az ördög a részletekben van... több»
 
A műfaj kedvelőinek egyszeri megtekintésre mindenképp ajánlom a filmet, csak nem szabad hatalmas elvárásokat támasztani felé. Ha egy kiváló thrillert szeretne az ember, akkor továbbra is a kilencvenes évjáratúakat ajánlanám fogyasztásra. több»