Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Pusztító (2018)

Destroyer
Pusztító
Azt meg kell hagyni, hogy Nicole Kidman élete alakítását hozza, öröm volt nézni, tökéletesen eggyé vált az általa alakított karakterrel, gyakorlatilag lubickolt a szerepben, de, és ez is legalább ilyen fontos, a film maga távolról sem olyan erős. A Pusztító legfeljebb csak Kidman miatt érdemli meg a 4 csillagot, nélküle csak egy közepes krimi lenne.
66%7 rajongó131 szavazat
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
45
Képek
5
Videók

Galéria (45)

Nicole Kidman
Jade Pettyjohn
Jade Pettyjohn
Jade Pettyjohn
Scoot McNairy
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Jade Pettyjohn
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Karyn Kusama
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Nicole Kidman

FILMINFÓ

Amerikai Egyesült Államok
Szerintetek: 16+    |  121"
Premier (HU): 2019.01.24.
Dráma | Akció | Thriller | Krimi | Misztikus
Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Pályája elején Erin Bell, az LAPD nyomozója beépült egy kaliforniai sivatagi bandába, azonban az ügy végül tragikus kimenetellel végződött. Amikor sok évvel később az egykori bandavezér újra feltűnik a színen, az üdvösséghez vezető úton Erinnek szembe kell néznie a múltjával, hogy egyszer… több»

Videók (5)

 
gerda   2019. 07. 09.

legújabb vélemény

0

A Pusztító nem lett jó film, ezt szögezzük le az elején. Színvonalában alig üti meg a tévéfilmek/sorozatok szintjét, és egyedül Kidman alakítása képes legalább a középszerig felhúzni. Nélküle a Pusztító nem érdemelné meg a mozivásznat. Nagy csalódás....

 
MMcFly2015   2019. 01. 26.

1
Tökéletes, mégis kevés egyszemélyes alkotás

Elég megkapó előzetese miatt nem is volt kérdés, hogy moziban a helyem. Egy jó krimiről beszélünk, de mégis a trailer után, valamelyest nagyobb durranásra számítottam. Borzasztó lassú tempót diktál a film, amit most kivételesen a párhuzamos történets... teljes kritika»

 
BoBamburg   2019. 06. 25.

0

Általában az, hogy egy film lassú, vagy nagyon jót tesz neki vagy nagyon rosszat. Erre viszont szerencsére az első az igaz, bár voltak részek, ahol kicsit fel lehetett volna pörgetni. Ennek ellenére egy érdekes film, a végső csavar nagyon ott van, Nicole Kidman pedig jól hozza a lecsúszott, depis bosszúszomjas nyomozót.

 
Filmdoki   2019. 01. 30.

0
Egy rendőrnő feloldozása

Az előzetes valamint Nicole Kidman játékának piedesztálra emelése elég volt, hogy megnézzem ezt a filmet. Óriási élmény volt! A film két idősíkra épít: a múltra, mely során két rendőr beépült egy bűnbandába, valamint a jelenre, melyben hősnőnk, Erin ... teljes kritika»

 
iq.csabi   2019. 03. 08.

0

Megmondom őszintén az előzetese alapján jobbra számítottam. Elég fura film, Nicole Kidman rettenetesen néz ki,benne. Elég megosztó alkotása, van egy hangulata, amit fel kell venni a film erejéig. Kevés akció van a filmben, és a vége sem valami nagy durranás. A film elejétől a végéig ugyan abban a tempóban megy végig.

 
Paulo-Varga   2019. 02. 06.

0
A cím kötelez – Pusztító

Rövid időn, egészen pontosan két héten belül a Pusztító a második olyan film a magyar mozikban, amelyben a kiváló színészi alakítások és a kifejezetten erős pillanatok fényét a több sebből vérző rendezés, a súlyos ütemtévesztések, a lózungokkal és kl... teljes kritika»

 
Zénó   2019. 04. 23.

0

A filmnek se eleje, se vége. Ha nem tudtam volna, hogy Kidman a főszereplő, nem ismerem meg, de még abban is bizonytalan lettem volna, hogy nő-e vagy férfi. Az egész műalkotás rohadt lassan csordogál, a felesleges mellékszálak csak még több játékperc... több»

A film összbevétele 5 580 940 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 11 015 858 forintot termelt.

 

A Pusztító Nicole Kidman harmadik 2018-ban bemutatott filmje az Aquaman és az Eltörölt fiú után.

(hp)
 

"Phil és Matt forgatókönyve a legimpozánsabb, amit valaha olvastam" - árulta el a film producere, Fred Berger (Kaliforniai álom) a Variety-nek adott interjújában.

(hp)
 

A szerepre való felkészülés során Sebastian Stan egy FBI-ügynökkel is konzultált, hogy minél hitelesebb alakítást nyújthasson.

(hp)
 

A film kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. A Pusztító jelenleg 79 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 

Nicole Kidmant a filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra jelölték a legjobb drámai színésznő kategóriában.

(hp)
 
Karyn Kusama legújabb filmje egy a megszállottság és rögeszmék káros hatásainak elemzése egy klisékkel telepakolt, de izgalmakat azért tartogató krimibe bújtatva, amelyet Nicole Kidman eltökélt és könyörtelen alakítása tesz igazán egyedivé – elgondolkodtató és sokszor kellemetlen, és esetenként fájdalmasan őszinte. több»
 
A bizonyíték, hogy Nicole Kidman egy olyan szerepet is képes tökéletesen eljátszani, ami első – sőt, akárhányadik – ránézésre egyáltalán nem neki való. több»