Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
66
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
45
Képek
5
Videók
Pusztító
 
BoBamburg   2019. 06. 25.

legújabb vélemény

Általában az, hogy egy film lassú, vagy nagyon jót tesz neki vagy nagyon rosszat. Erre viszont szerencsére az első az igaz, bár voltak részek, ahol kicsit fel lehetett volna pörgetni. Ennek ellenére egy érdekes film, a végső csavar nagyon ott van, Nicole Kidman pedig jól hozza a lecsúszott, depis bosszúszomjas nyomozót.

 
MMcFly2015   2019. 01. 26.

Tökéletes, mégis kevés egyszemélyes alkotás

Elég megkapó előzetese miatt nem is volt kérdés, hogy moziban a helyem. Egy jó krimiről beszélünk, de mégis a trailer után, valamelyest nagyobb durranásra számítottam. Borzasztó lassú tempót diktál a film, amit most kivételesen a párhuzamos történetszál sem tud felpörgetni. Én szeretem az ilyen szerkezetű filmeket, de ezen pontja több helyen elvérzik. A múlt - ami valljuk be a legizgalmasabb eleme az egésznek - egyre jobban el van hanyagolva a játékidő előrehaladtával. Inkább egy harmadik (akkor még fölöslegesnek hitt) bonyodalommal untatnak: anya - lánya közti drámázással. Az előzetesben olvasható, különböző kritikusok véleménye a filmről. Már itt érezhető lehet, hogy az egész filmet Nicole... több»


 
Filmdoki   2019. 01. 30.

Egy rendőrnő feloldozása

Az előzetes valamint Nicole Kidman játékának piedesztálra emelése elég volt, hogy megnézzem ezt a filmet. Óriási élmény volt! A film két idősíkra épít: a múltra, mely során két rendőr beépült egy bűnbandába, valamint a jelenre, melyben hősnőnk, Erin nem tud szabadulni a démonjaitól. Végső elkeseredésében igyekszik megragadni minden lehetőséget, hogy végleg leszámoljon velük, helyrehozza amit egykor elrontott és feloldozást nyerhessen. Szerencsére mindkét idősík kellően érdekes - számomra mondjuk a jelen egy hajszálnyival izgalmasabb volt -, a váltások is mindig jókor történtek, ezáltal a film folyamatosan fenntartotta a figyelmemet. Ehhez még jön, hogy az egészet átjárja egyfajta melankolik... több»

 
iq.csabi   2019. 03. 08.

Megmondom őszintén az előzetese alapján jobbra számítottam. Elég fura film, Nicole Kidman rettenetesen néz ki,benne. Elég megosztó alkotása, van egy hangulata, amit fel kell venni a film erejéig. Kevés akció van a filmben, és a vége sem valami nagy durranás. A film elejétől a végéig ugyan abban a tempóban megy végig.

 
Ákos Varga   2019. 02. 06.

A cím kötelez – Pusztító

Rövid időn, egészen pontosan két héten belül a Pusztító a második olyan film a magyar mozikban, amelyben a kiváló színészi alakítások és a kifejezetten erős pillanatok fényét a több sebből vérző rendezés, a súlyos ütemtévesztések, a lózungokkal és klisékkel teli forgatókönyv, valamint a feleslegesen túlnyújtott játékidő tompítják. A nálunk január elején bemutatott A csempész és a Pusztító között tehát elég sok a hasonlóság. Mindkét film lehetett volna egy tisztességesen összerakott, koherens, katartikus alkotás, ehelyett, az említett okokból kifolyólag csak a tehetetlen dühöt, a kihagyott ziccer érzését hagyják maguk után. Különösen nagy kiszúrás ez Nicole Kidmannel, a Pusztító címszereplő... több»

Nicole Kidman
Jade Pettyjohn
Jade Pettyjohn
Jade Pettyjohn
Scoot McNairy
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Jade Pettyjohn
Nicole Kidman
Shamier Anderson
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Karyn Kusama
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Sebastian Stan
Nicole Kidman
Nicole Kidman
 
Karyn Kusama legújabb filmje egy a megszállottság és rögeszmék káros hatásainak elemzése egy klisékkel telepakolt, de izgalmakat azért tartogató krimibe bújtatva, amelyet Nicole Kidman eltökélt és könyörtelen alakítása tesz igazán egyedivé – elgondolkodtató és sokszor kellemetlen, és esetenként fájdalmasan őszinte. több»
 
A bizonyíték, hogy Nicole Kidman egy olyan szerepet is képes tökéletesen eljátszani, ami első – sőt, akárhányadik – ránézésre egyáltalán nem neki való. több»
 
Nem. Nem drámai elemekkel tűzdelt bosszútörténetről van szó Nicole Kidman új filmjében, hanem akcióelemekkel tarkított kőkemény és viszontagságos balsorsról. Mindent elkövet Kidman, hogy elhiggyük neki milyen borzasztó, és kisiklott életútat is tudhat a háta mögött a Pusztító című filmben. több»

A film összbevétele 1 533 324 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 11 015 858 forintot termelt.

 

A Pusztító Nicole Kidman harmadik 2018-ban bemutatott filmje az Aquaman és az Eltörölt fiú után.

(hp)
 

"Phil és Matt forgatókönyve a legimpozánsabb, amit valaha olvastam" - árulta el a film producere, Fred Berger (Kaliforniai álom) a Variety-nek adott interjújában.

(hp)
 

A szerepre való felkészülés során Sebastian Stan egy FBI-ügynökkel is konzultált, hogy minél hitelesebb alakítást nyújthasson.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.