Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Svindler (A játékos) (2021)

The Card Counter
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
17
Képek
3
Videók

Galéria (17)

Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Tiffany Haddish
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Tye Sheridan
Tiffany Haddish
Oscar Isaac
Tye Sheridan
Oscar Isaac
Willem Dafoe
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Tiffany Haddish
Willem Dafoe

Videók (3)

 
bart   2022. 07. 30.

legújabb vélemény

0

Ocar Isaac egyszerűen zseniális ebben a filmben, nagyon imádtam, mégha maga a szori eléggé sablonos is.

 
Kovacs   2022. 07. 28.

0

Egy kissé nehézkes ez a történet, szerintem nagyon rá kell hangolódni erre a filmre, hogy igazán élevzni lehessen, ami nekem egyszerűen nem sikerült.

A film összbevétele 4 542 745 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatása mindössze 20 napig tartott.

(csd)
 

A filmet kiadó Focus megkérte Paul Schradert, aki sosem riadt vissza az ellentmondásos kijelentések közzétételétől, hogy a tervezett bemutató előtt semmilyen megnyilvánulása ne legyen a közösségi médiában.

(csd)
 

Hogy Oscar Isaac karaktere miért csomagolja fehér papírba a motelszobai bútorokat, arra sosem kapunk igazi magyarázatot. Ez azonban abból az időből ered, amikor Paul Schrader a Párducemberek (1982) című filmet forgatta. Az ő díszlettervezője, Ferdinando Scarfiotti pontosan ugyanezt tette, mivel annyira bántotta az amerikai motelek és belső berendezéseik sivár világa.

(csd)
 

Bár eleinte a Facebookon dühöngött, Paul Schrader úgy találta, hogy a Covid-19 protokollok miatt elrendelt két hónapos szünet igen hasznosnak bizonyult, mivel tudott finomítani a vágáson.

(csd)
 

Paul Schrader a Facebookon felkutatta a Leavenworth egykori rabjait, hogy megtudja, milyen volt az élet a katonai börtönben.

(csd)
 
A The Card Counter széttartó, kissé felszínes és kiismerhetetlen mű, mégis bevisz néhány gyomrost és szabadon végigzongorázza az érzelmeinket is – nem pókerfilm, nem buddy movie, nem románc és nem bosszúfilm, hanem egy Paul Schrader-film. A hősei lelkiállapotát követve jó és rossz, sötét és esendő, elemelt és realista, szent és profán. több»
 
Paul Schrader nevéhez örökre hozzátapadt, hogy ő volt Scorsese Taxisofőrjének forgatókönyvírója, pedig azóta saját jogán, rendezőként is emlékezetes életművet épített magának. Miután a 2017-es A hitehagyott című filmmel pályája legnagyobb kritikai sikerét aratta – többek között íróként Oscar-díjra is jelölték –, új filmjében az egyházi közeget a kaszinók világára cserélte, ezzel azonban az őt monomániásan érdeklő témáknak egy cseppet sem fordított hátat. több»