Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65

A harag tüze (2013)

Out of the Furnace
Filmadatlap
 
21
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
1
Videók
A harag tüze
 
Mia1982   2019. 11. 16.

legújabb vélemény

Kiváló kezdés, isteni zene

Elkezdtem nézni és az első 5 perc után tudtam, hogy bennem ez mélyen meg fog maradni és így is lett (a kezdés, a zene nagyon ütős). A testvérek kapcsolata, az alakítások, a bosszú, a szerelmi szál és minden más nagyon jól össze van rakva.

 
hsanya182   2015. 05. 21.

Egy tipikus alvilági gettófilm az öntörvényűségről és a bosszúról. Elég elborult sötét drámai hangulatfilm, és nem a tanulságos filmek kategóriáiból. Elég lassúak a cselekényszálak, némi izgalmommal tarkítva. Egy magányos sötét éjszakán egyszer túl lehet vészelni... :)


 
Adepto   2018. 02. 05.

Casey Affleck (kedvencem), Christian Bale és Woody Harrelson... Kell ennél több? Hát azért kell! De a filmről beszélve, hogy ha kritikusan azt mondanám, hogy egyszer nézős, akkor a nagyon jó fajtából. A történet ismerős, maximum nem testvérek hanem szülő-gyerek vagy párok kapcsán láthattunk már hasonlót. A karakterekre véleményem szerint megtalálták a jó színészeket, nem rajtuk múlt hogy több maradt, mint amit kihoztak belőle. Ajánlom!

 
macskulare   2015. 06. 10.

KB olyan jóféle gettós művészfilm! Az IGAZI férfi erejét mutatja meg. Meglepő, hogy amerikai, de elismerésem! Régen Rambo számított erősnek, manapság pedig az akit százszor megtaposnak és mégis győz! Christian Bale az új Denzel Washington lesz szerintem, a Batman-es nevetséges alakítása után ebben a filmben ismét kiváló színész lehetett. Ajánlom mindenkinek ezt a filmet végignézni, aki látni akarja mire képes egy-egy becsületes (!!!) férfi. De azért az a tipikus egyszernézős vontatott kategória...

 
veress75   2016. 07. 05.

Igazából az előzetes után azért döntöttem úgy, hogy megnézem a filmet, mert Bale szerepel benne, azonban meglepően erős alakításokat láthattam a többiektől is, valamint a történet is megnyerő volt számomra. Dicséret illeti a rendezőt is.

 
horvi21   2015. 03. 07.

Tipikusan az a lassú, hangulatfilm. A karakterek érzéseit próbálja bemutatni és arról szól az egész, hogy a két testvérpár miként éli meg az eseményeket. A főszereplők nagyon jók benne, de mivel karakterdráma így a sztori egy kicsit a háttérbe szorul.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.