Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

Torta (2004)

Layer Cake
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Torta
 
BoBamburg   2020. 03. 02.

legújabb vélemény

0

Igazán hangulatos stílus film, de hiányzik belőle valami, ami miatt hiába akar olyan lenni mint a blöff, vagy bármely Guy Ritchie film, nem sikerül megütnie azt a mércét. Kár, mert a színészek és az alapkoncepció jó lenne.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Hát ilyen filmmel nem sűrűn találkozom, totális katasztrófa volt az egész. Minden kedvem elment a filmezéstől. Konkrétan a végéig kerülgetett az unalom. Látványilag rendben volt.


 
Hercegno   2017. 02. 26.

0

Nekem nayon tetszett a Torta c. akciófilm és be kell, hogy valljam, Tarantino jutott róla eszembe, még ha köze sincsen hozzá. Eredeti nyelven érdemes megnézni.

 
imreacs82   2020. 01. 20.

0

Az alaptörténet elég sablonos, mikor a rosszfiú még egy utolsó bevetést bevállal… De alapvetően nem rossz film. A jó történet karakterek és látvány háttérbe szorítják a sablonokat

 
nagyniki987   2016. 04. 30.

0

Felkeltette a figyelmemet a címe és nem bántam meg hogy megnéztem. Pörgős, eseménydús. Látványosak az akció jelenetek. Jók a színészek. Daniel Craig ben ezúttal sem csalódtam.

 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

0

Annyira részlet gazdag az egész, hogy ajánlom többször is megnézni. Itt megtalálsz mindent, persze elsősorban akkor, ha a kategória kedvelője vagy. Zeneileg és színészileg is nagyon rendben van.

 
spyro74   2019. 07. 05.

0

Bér Matthew Vaughn rendezte, ez a film kimondottan Guy Ritchie-s. Ami azért nem baj, mert Guy Ritchiet szeretjük, és Matthew Vaughn-t is tudjuk szeretni ezért a moziért. Daniel Craig pedig nagyon kemény és hihetetlenül szexi. Nálam nagy favorit.

Galéria (11)

Daniel Craig

Videók (2)

A film összbevétele 11 850 214 dollár volt (imdb.com).

 

, a film alapjául szolgáló Layer Cake című regény szerzője szerette volna eljátszani Lucky szerepét.

(ps)
 

A filmben 201-szer hangzik el a "fuck" szó.

(ps)
 

A épület, amelyben Mr. X és Eddie Temple találkoznak, a legnagyobb ilyen típusú raktár Nagy Britanniában. A raktárhelyiség egyébként szinte teljesen üres volt, a dobozokat digitális képalkotással jelenítették meg.

(ps)
 

A producerek a rendezői pozícióba Guy Ritchie-t szerették volna leszerződtetni, de Richie egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta elfogadni a felkérést.

(ps)
 

Barbara Broccolit saját bevallása szerint annyira meggyőzte Daniel Craig a filmben nyújtott teljesítménye, hogy később emiatt kérte fel James Bond szerepére.

(ps)