2019.01.25 11:59 MMcFly2015 Olvasottság: 114x
1

Tökéletes, mégis kevés egyszemélyes alkotás

Elég megkapó előzetese miatt nem is volt kérdés, hogy moziban a helyem. Egy jó krimiről beszélünk, de mégis a trailer után, valamelyest nagyobb durranásra számítottam.

Borzasztó lassú tempót diktál a film, amit most kivételesen a párhuzamos történetszál sem tud felpörgetni. Én szeretem az ilyen szerkezetű filmeket, de ezen pontja több helyen elvérzik. A múlt - ami valljuk be a legizgalmasabb eleme az egésznek - egyre jobban el van hanyagolva a játékidő előrehaladtával. Inkább egy harmadik (akkor még fölöslegesnek hitt) bonyodalommal untatnak: anya - lánya közti drámázással.

Tökéletes, mégis kevés egyszemélyes alkotás

Az előzetesben olvasható, különböző kritikusok véleménye a filmről. Már itt érezhető lehet, hogy az egész filmet Nicole Kidmanre építették. Azt viszont le kell szögezni, hogy a színészi játéka mellett, legalább ennyire hatalmas dicséretet érdemelnek a sminkesek is. Kidman magába szippantotta ezt a szerepet, tényleg kinézetével és az arcára ült fájdalmával a maximumot kihozta magából, de sajnos a film többet kíván. Nem egy ,,A" kategóriás színész tűnik fel a filmben, de nem kapnak elég időt/teret. Ez egyszemélyes film. Mégis, ha már egy bandáról szól, meg akad benne szerelem (is), akkor ismerjem meg jobban a tagjait.

Akció fronton tehát ne számítsunk sokra, viszont ami van, annak minőségére nem lehet panasz.

A végén egy filmes csavarral sikerült megmenteni a látottakat, ami tényleg meglepett, és a lezárásnál teljes lett az összkép, miért is kellett nekünk a családi dráma is a krimi mellé. Nem titok, hogy többet vártam, mégis elégedetten jöttem ki a teremből.

68 Pusztító  (2018)

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Pályája elején Erin Bell, az LAPD nyomozója beépült egy kaliforniai sivatagi bandába, azonban az ügy végül tragikus kimenetellel végződött. Amikor sok évvel később az egykori... több»

1