Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
31
Szereplők
33
Vélemények
42
Képek
8
Videók
 
Diesel   2018. 04. 15.

Teljes mértékben rendben volt a film. Gerard Butler kellőképpen formálta meg a kiégett "jelvényes gengsztert". Szerintem a történet jól felépített, és végig pörgős egy két felesleges töltelék jelenetet leszámítva. A film végig látványos már az elején eléggé erősen indít. A színészi játékkal nem volt gond, ilyen egy igazi vérbeli akció dráma. A történet végén lévő csavar tetszett szerintem egy az egyben teret ad egy leendő folytatáshoz. A film összességében teljesen korrekt végig izgalmas. Szerintem érdemes megnézni :)

 
hsanya182   2018. 04. 27.

Elég erős potencia van a filmben! Nagyon el lett találva a képi megjenelítés. Erősek a karakterek! Engem végig lekötött, ügyeltek a részletekre, kíváló a filmezés. A pár akciójelenetben nagyon kitettek magukért. A történetben rosszifiúk a zsaruk is akik üldözik a rosszfiúkat, van benne sok keménykedés, de helyén van az is. Kicsit olyan "Ocean eleven" feeling akciódús változatban. Nagyon szuperek a fegyverhangok, figyeltek a részelekre, igazi feszült gengszterfilm, ajánlom bárkinek, akinek ez nem jön be kérem írjon nekem ennél jobb rendezésű akciófilmet, mert biztosan meg fogom nézni :) 5/5


 
HercegPeter   2019. 03. 16.

Igazi akciókrimi. Végre nem kellett csalódnom a sok pozitív kritikában, melyeket még annak idején, a film kijövetelekor hallottam és olvastam. A karaktereket jól kitalálták és a végén kapunk egy nagy adag lövöldözést az arcunkba. A fordulat (a rablók igazi terve) is tetszett. A Gerald Butler által megformált zsaru családi életét szerintem két ok miatt vonták be a filmbe. Egyrészt, hogy bemutassa, ez az életvitel senkinek sem megbocsátható, még akkor sem, ha az illető egy rendőr. Így nem lehet viselkedni, különben elveszítesz mindent és akkor már késő bánat. Másfelől segített kitölteni a játékidőt, ami szintén nem elhanyagolható szempont.

 
Bizsu82   2018. 02. 08.

Tetszik a sztoriban hogy van benne fantázia. Fordulatos, nem kiszámítható film, moziban igazi élmény volt. Akció film kategóriában mindenképpen átlag felett van. Műfaj kedvelőinek nyugodt szívvel ajánlom, valóban szórakoztató volt, lekötött minket!

 
alexxx   2018. 01. 13.

Hát ez, igazából nevetnem kell. :) A helyzet az, hogy a Gengszterzsaruk egy annyira tipikus B-film, hogy azt elmondani nem lehet. Történetében, az alakításokban mindenben tökéletesen hozza a B-feelinget, gyakorlatilag megtestesíti azt. Butlert kicsit sajnálom már, mert kéne neki azért egy normális film, mert ez inkább DVD-s filmnek tűnik nekem, ami eljutott valahogy a mozikba. Nem egy rossz film a szó szoros értelmében, inkább ilyen guilty pleasure, már aki tud élvezni ilyet. Nem tudom mit mondhatnék, ha csípitek az ilyen régimódi akciófilmeket, még szeretni is fogjátok, de a többiek inkább kerüljék el.

Kaiwi Lyman
Gerard Butler
Gerard Butler
Maurice Compte
Pablo Schreiber
50 Cent
Evan Jones
O'Shea Jackson Jr.
Gerard Butler
50 Cent
50 Cent
Pablo Schreiber
Gerard Butler
Gerard Butler
Pablo Schreiber
50 Cent
Gerard Butler
Maurice Compte
Gerard Butler
Mo McRae
Maurice Compte
Gerard Butler
Brian Van Holt
Pablo Schreiber
50 Cent
50 Cent
Ron Rock
Ron Rock
Ron Rock
Ron Rock
Ron Rock
Ron Rock
50 Cent
Ron Rock
Ron Rock
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Pablo Schreiber
O'Shea Jackson Jr.
50 Cent
Gerard Butler
O'Shea Jackson Jr.
Gerard Butler
Gerard Butler
O'Shea Jackson Jr.
Pablo Schreiber
50 Cent
Gerard Butler
Kaiwi Lyman-Mersereau
Kaiwi Lyman-Mersereau
 
Az összképet csak enyhén ragyogja be, hogy legalább igyekszik. Próbál atmoszférát teremteni, zenével, vágással, de csak ritkán sikerül, akkor is csak pillanatokra. A hosszú játékidő sem javít a helyzeten. Konkurencia hiányában egy estét megérhet a Gengszterzsaruk, de nagy elvárásaink ne legyenek. A magyar cím pedig természetesen félrevezető és borzalmas. 6/10 több»
 
A majdnem 2 és fél órás film érzésem szerint egy picit hosszúra sikerült, a végső nagy dobás elég lassan van felvezetve, a rendőrök és a rablók közötti nyomozás során is vannak felesleges jelenetek. Mindezek ellenére a film helyenként szórakoztató, látványos akciójelenetekkel tarkított alkotás lett igazi csattanóval a végére. 75/100 több»
 
A magyar cím most különösen félrement, korrupt rendőrökről szó sincs, sokkal inkább a Szemtől szemben pofátlanul lelkes rajongói remixéről, no meg arról, hogy néha még egy 140 perces Gerard Butler-keménykedés is lehet szórakoztató. 65/100 több»

A film összbevétele 80 509 622 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 728 358 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 257 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Ziggy Zerhusent alakító Eric Braeden az író-rendező, Christian Gudegast édesapja.

(hp)
 

A Gengszterzsaruk forgatása Atlantában, Georgia államban zajlott.

(hp)
 

A film forgatása 2017. január 30-án kezdődött meg.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.