Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
31
Szereplők
34
Vélemények
42
Képek
8
Videók
 
MMcFly2015   2019. 09. 28.

legújabb vélemény

A jó és a rossz SZEMTŐL SZEMBEN! Ismerős lehet valahonnan

Okkal indultam neki nagy kételyekkel, hisz Geralt Butler az utóbbi időben a B-kategóriás filmek világában rekedt, és a filmet az a személy írta-rendezte, akinek a Támadás a fehér ház ellen 2-t köszönhetjük. Emellett pedig feltűnik a szereposztásban 50 Cent, akit finoman szólva is nem színésznek teremtett a jóisten. :) Biztos a negatív hozzáállásomnak köszönhető, de kellemes meglepetés volt a Gengszterzsaruk. A kisebb-nagyobb hibák ellenére is egy szuper film. A két banda bemutatása már az elején remek párhuzamot állít a nézők elé, és ezeknek a fő tagjai (Butler és Pablo Schreiber) elviszik a show-t. Hozzáteszem, nem volt nehéz, mert sajnos a többi szereplő elég felszínes. A sztorija egy az ... több»

 
Borsossy   2018. 05. 27.

a nap véleménye

Végre egy életszagúbb akciófilm. Látszik, hogy a való életből vették ezt az új megközelítést - mivel most már ismét az az új, ha a John Wick féle sci-fi filmek helyett - az igazi, mocskos életből veszik a karaktereket, jeleneteket. Ez a film egyfajta dokumentumfilm arról, hogy hol tart most a kisebb bandák és zsarubandák küzdelme az USA-ban. Maga a film végre egy igényes, A+ megvalósítással készülő egyszerű akciófilm egyébként. Viszont példa nélküliek a hosszú jelenetsorok, vágás nélkül. Hol van az a (mondjuk ehhez nem ártana érteni a filmkészítés világához kicsit) tipikus hollywood-i taktika, hogy amikor nem képes a stáb még egy 5 másodperces egybefüggő jelenetet sem egyszerre felvenni, akkor másodpercenként 10x vált a kamera. Nem. Itt egy igazi, hozzáértő stáb dolgozott. Továbbá a karakterek is maximálisan reálisak. Nagydarab, tetovált, szakállas katonaférfiak mindkét oldalon. Ahogy az a való életben is van. Mindenki kőkemény, nem lehetsz puha. Az a helyzet, hogy ez a film többet mutat-tanít szerintem egy mai fiatalnak, mint az akciófilmek 99%-a. Talán ezért is mínuszolnak mindenféle pozitív véleményt itt egyesek...és ami érték, azt mínuszolni kell, ugye? Ami nem a John Wick féle fantasy, hanem kicsit realisztikus, akkor az mínusz...Mintha nem is ugyanazt a filmet néztük volna.


 
Diesel   2018. 04. 15.

Teljes mértékben rendben volt a film. Gerard Butler kellőképpen formálta meg a kiégett "jelvényes gengsztert". Szerintem a történet jól felépített, és végig pörgős egy két felesleges töltelék jelenetet leszámítva. A film végig látványos már az elején eléggé erősen indít. A színészi játékkal nem volt gond, ilyen egy igazi vérbeli akció dráma. A történet végén lévő csavar tetszett szerintem egy az egyben teret ad egy leendő folytatáshoz. A film összességében teljesen korrekt végig izgalmas. Szerintem érdemes megnézni :)

 
hsanya182   2018. 04. 27.

Elég erős potencia van a filmben! Nagyon el lett találva a képi megjenelítés. Erősek a karakterek! Engem végig lekötött, ügyeltek a részletekre, kíváló a filmezés. A pár akciójelenetben nagyon kitettek magukért. A történetben rosszifiúk a zsaruk is akik üldözik a rosszfiúkat, van benne sok keménykedés, de helyén van az is. Kicsit olyan "Ocean eleven" feeling akciódús változatban. Nagyon szuperek a fegyverhangok, figyeltek a részelekre, igazi feszült gengszterfilm, ajánlom bárkinek, akinek ez nem jön be kérem írjon nekem ennél jobb rendezésű akciófilmet, mert biztosan meg fogom nézni :) 5/5

 
HercegPeter   2019. 03. 16.

Igazi akciókrimi. Végre nem kellett csalódnom a sok pozitív kritikában, melyeket még annak idején, a film kijövetelekor hallottam és olvastam. A karaktereket jól kitalálták és a végén kapunk egy nagy adag lövöldözést az arcunkba. A fordulat (a rablók igazi terve) is tetszett. A Gerald Butler által megformált zsaru családi életét szerintem két ok miatt vonták be a filmbe. Egyrészt, hogy bemutassa, ez az életvitel senkinek sem megbocsátható, még akkor sem, ha az illető egy rendőr. Így nem lehet viselkedni, különben elveszítesz mindent és akkor már késő bánat. Másfelől segített kitölteni a játékidőt, ami szintén nem elhanyagolható szempont.

Kaiwi Lyman
Gerard Butler
Gerard Butler
Maurice Compte
Pablo Schreiber
50 Cent
Evan Jones
O'Shea Jackson Jr.
Gerard Butler
50 Cent
50 Cent
Pablo Schreiber
Gerard Butler
Gerard Butler
Pablo Schreiber
50 Cent
Gerard Butler
Maurice Compte
Gerard Butler
Mo McRae
Maurice Compte
Gerard Butler
Brian Van Holt
Pablo Schreiber
50 Cent
50 Cent
Ron Rock
Ron Rock
Ron Rock
Ron Rock
Ron Rock
Ron Rock
50 Cent
Ron Rock
Ron Rock
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Pablo Schreiber
O'Shea Jackson Jr.
50 Cent
Gerard Butler
O'Shea Jackson Jr.
Gerard Butler
Gerard Butler
O'Shea Jackson Jr.
Pablo Schreiber
50 Cent
Gerard Butler
Kaiwi Lyman-Mersereau
Kaiwi Lyman-Mersereau
 
Az összképet csak enyhén ragyogja be, hogy legalább igyekszik. Próbál atmoszférát teremteni, zenével, vágással, de csak ritkán sikerül, akkor is csak pillanatokra. A hosszú játékidő sem javít a helyzeten. Konkurencia hiányában egy estét megérhet a Gengszterzsaruk, de nagy elvárásaink ne legyenek. A magyar cím pedig természetesen félrevezető és borzalmas. 6/10 több»
 
A majdnem 2 és fél órás film érzésem szerint egy picit hosszúra sikerült, a végső nagy dobás elég lassan van felvezetve, a rendőrök és a rablók közötti nyomozás során is vannak felesleges jelenetek. Mindezek ellenére a film helyenként szórakoztató, látványos akciójelenetekkel tarkított alkotás lett igazi csattanóval a végére. 75/100 több»
 
A magyar cím most különösen félrement, korrupt rendőrökről szó sincs, sokkal inkább a Szemtől szemben pofátlanul lelkes rajongói remixéről, no meg arról, hogy néha még egy 140 perces Gerard Butler-keménykedés is lehet szórakoztató. 65/100 több»

A film összbevétele 80 509 622 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 728 358 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 257 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Ziggy Zerhusent alakító Eric Braeden az író-rendező, Christian Gudegast édesapja.

(hp)
 

A Gengszterzsaruk forgatása Atlantában, Georgia államban zajlott.

(hp)
 

A film forgatása 2017. január 30-án kezdődött meg.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.