Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
45
Képek
5
Videók

Vélemények: Pusztító (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
MMcFly2015   2019. 01. 26.
Tökéletes, mégis kevés egyszemélyes alkotás

Elég megkapó előzetese miatt nem is volt kérdés, hogy moziban a helyem. Egy jó krimiről beszélünk, de mégis a trailer után, valamelyest nagyobb durranásra számítottam. Borzasztó lassú tempót diktál a film, amit most kivételesen a párhuzamos történetszál sem tud felpörgetni. Én szeretem az ilyen szerkezetű filmeket, de ezen pontja több helyen elvérzik. A múlt - ami valljuk be a legizgalmasabb eleme az egésznek - egyre jobban el van hanyagolva a játékidő előrehaladtával. Inkább egy harmadik (akkor még fölöslegesnek hitt) bonyodalommal untatnak: anya - lánya közti drámázással. Az előzetesben olvasható, különböző kritikusok véleménye a filmről. Már itt érezhető lehet, hogy az egész filmet Nicole... több»

 
Filmdoki   2019. 01. 30.
Egy rendőrnő feloldozása

Az előzetes valamint Nicole Kidman játékának piedesztálra emelése elég volt, hogy megnézzem ezt a filmet. Óriási élmény volt! A film két idősíkra épít: a múltra, mely során két rendőr beépült egy bűnbandába, valamint a jelenre, melyben hősnőnk, Erin nem tud szabadulni a démonjaitól. Végső elkeseredésében igyekszik megragadni minden lehetőséget, hogy végleg leszámoljon velük, helyrehozza amit egykor elrontott és feloldozást nyerhessen. Szerencsére mindkét idősík kellően érdekes - számomra mondjuk a jelen egy hajszálnyival izgalmasabb volt -, a váltások is mindig jókor történtek, ezáltal a film folyamatosan fenntartotta a figyelmemet. Ehhez még jön, hogy az egészet átjárja egyfajta melankolik... több»


 
Ákos Varga   2019. 02. 06.
A cím kötelez – Pusztító

Rövid időn, egészen pontosan két héten belül a Pusztító a második olyan film a magyar mozikban, amelyben a kiváló színészi alakítások és a kifejezetten erős pillanatok fényét a több sebből vérző rendezés, a súlyos ütemtévesztések, a lózungokkal és klisékkel teli forgatókönyv, valamint a feleslegesen túlnyújtott játékidő tompítják. A nálunk január elején bemutatott A csempész és a Pusztító között tehát elég sok a hasonlóság. Mindkét film lehetett volna egy tisztességesen összerakott, koherens, katartikus alkotás, ehelyett, az említett okokból kifolyólag csak a tehetetlen dühöt, a kihagyott ziccer érzését hagyják maguk után. Különösen nagy kiszúrás ez Nicole Kidmannel, a Pusztító címszereplő... több»

 
iq.csabi   2019. 03. 08.

Megmondom őszintén az előzetese alapján jobbra számítottam. Elég fura film, Nicole Kidman rettenetesen néz ki,benne. Elég megosztó alkotása, van egy hangulata, amit fel kell venni a film erejéig. Kevés akció van a filmben, és a vége sem valami nagy durranás. A film elejétől a végéig ugyan abban a tempóban megy végig.

 
Jackob   2019. 01. 28.

Alighanem Nicole Kidman legjobb alakítását láthattam, de ez még sajnos nagyon kevés ahhoz, hogy a Pusztító igazán emlékezetes film maradjon. A történet egy picit kusza volt, egyszóval a dramaturgok nem igazán végeztek alapos munkát. Minden esetre egyszer érdemes megnézni.

 
gerda   2019. 01. 26.

A Pusztító nem lett jó film, ezt szögezzük le az elején. Színvonalában alig üti meg a tévéfilmek/sorozatok szintjét, és egyedül Kidman alakítása képes legalább a középszerig felhúzni. Nélküle a Pusztító nem érdemelné meg a mozivásznat. Nagy csalódás....

 
justynaw   2019. 01. 25.

Azt meg kell hagyni, hogy Nicole Kidman élete alakítását hozza, öröm volt nézni, tökéletesen eggyé vált az általa alakított karakterrel, gyakorlatilag lubickolt a szerepben, de, és ez is legalább ilyen fontos, a film maga távolról sem olyan erős. A Pusztító legfeljebb csak Kidman miatt érdemli meg a 4 csillagot, nélküle csak egy közepes krimi lenne.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.