2018.10.18   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az ausztrál színésznőt alakításáért sokan már most odaadnák az Akadémia aranyszobrát. Itt a Destroyer első előzetese.

Nicole Kidman sosem volt ilyen kemény! Ez hozhatja a második Oscart?

Befutott az első trailer  Karyn Kusama thillerjéhez, melyben Nicole Kidman bosszúszomjas nyomozóként indul leszámolásra.

A két idősíkon játszódó történet főhőse Erin Bell, akiknek egyszer már tönkretette az életét egy bűnbanda. A fiatal nyomozónak akkor nem sikerül kézre kerítenie a tagokat, az évek alatt azonban sokkal keményebb nővé ért, aki nem ismer lehetetlent.

A filmet a közelmúltban mutatták be a Londoni Filmfesztiválon és Torontóban, és mindkét helyszínen elsöprő sikert aratott. A bosszú thriller jelenleg 84 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, a kritikusok pedig nem győzték méltatni Kidman alakítását, akit a jövő évi Oscar egyik legnagyobb várományosaként emlegetnek.

A film további szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Sebastian StanBradley WhitfordTatiana MaslanyToby KebbellScoot McNairy és Shamier Anderson.  

A Destroyer december 25-én debütál a tengerentúlon, a hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.

67 Pusztító  (2018)

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Pályája elején Erin Bell, az LAPD nyomozója beépült egy kaliforniai sivatagi bandába, azonban az ügy végül tragikus kimenetellel végződött. Amikor sok évvel később az egykori... több»