Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
87%

Titokzatos folyó (2003)

Mystic River
Filmadatlap
 
28
Szereplők
34
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Ildikó Bacskai   2021. 01. 02.

legújabb vélemény

0

Clint Eastwood stílusában egy humormentes dráma, izgalmas bűnügyi film, szívszorongató, többszörösen összetett családi történet. Kicsit hiányolom az áldozat "megismerését"a film elejéről, megrázóbb lenne, ha kicsit meg is kedveltetné a nézővel a lány... több»

 
indingo   2017. 12. 27.

0

Remek rendezés, remek szereposztás, érdekes történet. Végig benne van a feszültség a történetben, tetszett a múlt és a jelen összefonódása. Talán csak a hossza zavart.


 
Deku   2017. 07. 11.

0

Meglepetés volt ez a film és szerencsére örömmel mondhatom, hogy hibátlan lett. Legalábbis az én szememben. Egyszerűen nagyszerű lett ez a film kellemesen fantasztikus. Nem semmi kis színészeket szereztek össze.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 08.

0

Fú hát ez számomra kiváló volt! Nagy jók voltak a színészek ütős volt a történet jó a rendezés a vágás. Egy szó mint száz bejött! Ismételten szerzett nálam még egy plusz pontot Kevin Bacon és Clint Eastwood a sokadik mellé. Érdemes megnézni jó krimi.

 
Berto49   2018. 08. 09.

0

Ez a film Clint Eastwood fantasztikusan jó rendezései közé tartozik, sőt talán ez emelkedik ki jelentősen a rendezői pályájából. Személy szerint, ha nagyítóval is vizsgálom, egyetlen apró hibát sem találok benne. Kellett ilyen hosszú játékidő, hogy a... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

agy film, igazi dráma. A színészgárda utolérhetetlen, a történet megrendítő, felkavaró. Micsoda barátságokat látunk magunk előtt létezni, vegetálni, feléledni, hogy aztán önmagába zuhanjon minden, s maradjon a kétely és a bánat... Clint Eastwood egy... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

0

Na ez nem semmi.Ennyi szupersztár,és nagyon komolyan odatették magukat.Mind-mind nagy kedvenc,és egy ilyen pörgős,drámai,és fordulatos filmben öröm nézni az önfeledt játékukat.... Sean Penn , Tim Robbins , Kevin Bacon , Laurence Fishburne külön is megtöltenek egy mozit,de eggyütt....ez zseniális !

Galéria (10)

Tim Robbins
Kevin Bacon
Emmy Rossum
Sean Penn
Sean Penn
Kevin Bacon
Laurence Fishburne

Videók (2)

A film összbevétele 156 822 020 dollár volt (imdb.com).

 

Nem szabad említés nélkül hagyni, hogy ez a minden percében remek film egy kiváló irodalmi alapanyag nyomán készült. A filmesek által kedvelt író, Dennis Lehane (1965) azonos című regénye alapján. A szerző több másik írását is megfilmesítették, például: "Hideg nyomon" (2007, Ben Affleck), "Viharsziget" (2010, Scorsese).

(Berto49)
 

A film 30 millió dollárból készült el, és közel 157 milliót hozott vissza. A kritikusoktól pozitív kritikákat kapott.

(Bogi87)
 

A film elején a kocsiban ülő férfi kezén egy püspöki gyűrű látható, az alkotók ezzel az akkoriban Bostonban kirobbant egyházi botrányra hívták fel a figyelmet.

(Bogi87)
 

A Warner Bros stúdió 220. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Tim Robbins a televízióban a John Carpenter - Vámpírok (1998) című filmet nézi.

(SódóGA)
 

Whitey Powers nyomozó szerepére először Forest Whitakert kérték fel.

(SódóGA)
 

A Warner Brothers vezetői kezdetben azt szerették volna, ha Clint Eastwood a filmet Torontóban, Kanadában forgatja le, ezzel is pénzt spórolva a stúdiónak, de ezt a rendező teljes mértékben elutasította, így végül mindent Bostonban vettek fel, ahol a történet eredetileg is játszódik.

(SódóGA)
 

A film sajtótájékoztatóján Clint Eastwood elítélte az iraki háborút, és támogatta Sean Penn bagdadi látogatását, mondván, hogy ha annyi idős lenne, mint pályatársa, akkor ő is ezt tenné.

(SódóGA)
 

Kevin Bacon karakterének felépítése közben a Massachusetts-i Állami Rendőrség irodájában dolgozott.

(SódóGA)
 

A filmet mindössze 39 nap alatt forgatták le.

(SódóGA)