Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A lány, aki a tűzzel játszik (2009)

Flickan som lekte med elden
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
39
Képek
1
Videók

Galéria (39)

Noomi Rapace
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Noomi Rapace

Videók (1)

 
pacific22   2020. 04. 14.

legújabb vélemény

0
a Tetovált lány folytatása

Nekem tetszik a Tetovált lány folytatása. A végén azért van némi túlzás (az éjjel meglőtt és eltemetett lány, hajnalban kiássa magát és még arra is van ereje, hogy)... De előtte végig izgalmas. Én nem ajánlom azoknak, akik irtóznak a pedofil témájú filmektől. Nekem eléggé hihető, hogy vannak, akik éppen így reagálnak az őket ért bántalmazásokra, mint a lány!

 
hsanya182   2016. 11. 19.

2

Nekem felejthető film lett. Kicsit nyomasztó talán a végkifejlet, de elég lassan és unalmasas jut el ideág. Bűnügyi krimi, szexuális tartalommal. Egyet megér ha krimirajongó vagy.

 
sptt   2016. 02. 09.

1

A Tetovált lány után csodálatos lett volna, ha ugyanazt a szintet képviselné, de így is megérdemel minden dicséretet, hogy csak minimális mértékben maradt el tőle és mind dinamikában, mind a forgatókönyv vezetésében ahhoz hasonló lett. A trilógia más... több»

 
Zoer8993   2017. 05. 17.

1

Ez egy éppen elmegy kategóriát ütött meg nálam. Nem volt semmi extra benne de élvezhetetlenné se tette semmiféle hiba. Az eleje nekem kissé gyengén indult de szép lassan belerázódott ami után nem bántam meg, hogy megnéztem.

 
s0ltau77   2015. 09. 05.

1

Szórakoztató film, vicces karakterek, remek tálalással, jól megírt forgatókönyvvel, váratlan fordulatokkal. örök kedvencem, egyszerűen nagyszerű. Kihagyhatatlan.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

A trilógia legjobb része, az északi krimik, thrillerek koronázatlan királya az egész sorozat. Lebilincselő színészi alakítások, fájdalmas, magával ragadó eseményszál.

 
georgri   2017. 03. 24.

0

A tetovált lány-sorozatba tökéletesen illeszkedő film, ami sztorijában, izgalmában, feszültségkeltésében éppen olyan jó, mint amilyen elődje. Szívből ajánlom mindenkinek.

A film összbevétele 68 570 336 dollár volt (imdb.com).

 

Noomi Rapace igazi könnygázt használt a filmben, Thomas Lindblad elmondása szerint napokig vörös volt a szemük utána.

(phanzetomox)
 

A filmben valódiak voltak a verekedés jelenetei, nem játszották meg.

(phanzetomox)
 

A szerep miatt ki kellett fehéríteni Mikael Spreitz haját, amit elmondása szerint nagyon nehezen sikerült csak megszoknia.

(phanzetomox)