Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Durr, durr és csók (2005)

Kiss Kiss Bang Bang
Filmadatlap
 
27
Szereplők
30
Vélemények
36
Képek
1
Videók

Galéria (36)

Videók (1)

 
uniterra   2021. 03. 22.

legújabb vélemény

0

Fárasztóan túllocsogott komédia. Egy idő után untam a sok hülye párbeszédet. Borzalmas.

 
indingo   2017. 11. 19.

0

Remek a film stílusa nagyon bírtam. El az alábeszélős dolog is tetszett. A története kellemesen zavaros. Robert Downey Jr. is remekül hozta a figurát.

 
Berto49   2017. 11. 30.

0

Első alkalommal 2008 január elsején láttam, az eltelt évek alatt nagyjából „kiművelődtem” a filmnézésben, de először nem igazán tetszett. Downey jr. sem volt a kedvencem, talán akkor láttam először. Most úgy gondolom, hogy tipikusan egy crazy jellegű... több»

 
dailyfilmsan   2019. 01. 02.

0

Ez egy igazán jó vígjáték. Bármikor és bármennyiszer a vezényszó amivel jellemezni lehet. Természetesnek hatott minden mozdulat és nem éreztem klisésnek. Nem hiszem hogy lett volna benne bármi ami dejavuként hatott volna előzőkben megnézett krimi vag... több»

 
Szilonka   2018. 04. 09.

0

Nagyon kusza és szövevényes történet, de a jó fajta, végig követhető típusból. Kicsit agyalni kell rajta. A szereposztása izgalmas nagyon jól megírtak a karakterek.

 
TomÁcs   2019. 12. 19.

0

Remek kis nyomozós, romantikus film. Nagyon jó a két színész együtt. A humora ütős.

 
Norbi   2018. 07. 28.

0

Kellemes csalódásként éltem meg ezt a filmet. Remek volt a történet, és a színészek is megállták a helyüket. Kicsit kusza a sztori, de épp annyira, hogy még élvezhető legyen.

A film összbevétele 15 569 469 dollár volt (imdb.com).

 

Harrison Fordot akarták eredetileg Perry szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Val Kilmer a Durr durr és csók előtt a Nagy Sándor a hódítóban szerepelt, ahol karaktere kövérebb volt; nem effektekkel oldották meg a nagy súlykülönbséget a két film között, hanem kemény edzéstervvel és diétával.

(dailyfilmsan)
 

Perry (Val Kilmer) az első olyan karakter az akciófilmek sokasága közül, aki nem titkoltan, hanem teljesen felvállaltan homoszexuális.

(dailyfilmsan)
 

A fiatal Harryt Robert Downey Jr. fia alakítja.

(Menyét Ibolya)
 

Mivel Robert Downey Jr. hosszú idő után a szerep kedvéért kigyógyult alkohol- és kábítószer-függőségéből, Val Kilmer támogatása jeléül maga sem fogyasztott alkoholt a forgatás ideje alatt.

(hp)