63% 136 szavazat
Otthon, véres otthon

Otthon, véres otthon

Grosse Pointe Blank
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
30
Szereplők (30)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
7
Érdekességek (7)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Martin Blankról senki sem gondolná, hogy bármi különös lenne vele kapcsolatban, átlagos fickónak tűnik. A helyzet viszont az, hogy a férfi profi bérgyilkos, mégpedig a legjobban egyike. Elege van azonban már a szakmából, szeretne tovább lépni. Még egy feladatot el kell azonban végeznie, ami nem… Több


Rendező: George Armitage
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1997.04.11. | Disney+ (2022.06.14.)

Hol nézheted

John Cusack
John Cusack
John Cusack
Dan Aykroyd
 
2021.05.09 Drawen H.

legújabb vélemény

Kedves filmrajongók

John Cusacknak van egyfajta egyedi stílusa és ironikus v. önironikus humora. Aki ezt felismeri, mi több megszereti, annak ennél a filmnél több nem is kell tőle. A stílus: Vakrepülés, 1408, A John Malkovich menet, Azonosság stb. Az egyedi humor: Éjfél a jó és a rossz kertjében, Pop, csajok satöbbi, Ez a film, Jó üzlet a háború stb. Szerintem vagy ráhangolódsz, vagy mindig hagyni fog némi hiányérzetet. A filmről: engem elsodor a hangulata, a poénok, a karakterek, de én, mint kiderült, elfogult vagyok. Valamint amikor csak lehet, jön a lánytesó is vendégszerepelni. :D

0
 
2018.12.22 Bendegúz

Nekem annyira nem jött át ez a film, szerintem nem volt benne sok vicces poén és elég vontatott is volt, egyszóval nem a kedvencem, de azért nem is mondanám, hogy nem érdemes megnézni.

1
 
2015.06.29 Buborék

Hatalmas egy film. Van benne izgalom, humor, minden ami kell! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló, az elejétől a végéig szórakoztató! A színészek pedig nagyszerű alakítást nyújtanak. Többször nézhető!

0
 
2016.04.21 Domino

Minden percét élveztem ennek a filmnek, szerintem nagyon jól van megcsinálva, John Cusack pedig szerintem az egyik legjobb színész egy ilyen szerepre. Abszolút nyerő.

0

A film összbevétele 28 014 536 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben szereplő középiskola a John Marshall Gimnázium Los Angelesben.Szerző: kázsé

#2
 

Balnk egy ponton idéz egy sort egy The Who számból. John Cusack nagy The Who rajongó.Szerző: kázsé

#3
 

A filmben szerepel majdnem az összes színész a Cusack családból, kivéve John Cusack apját.Szerző: kázsé

#4
 

Jenna Elfman első filmje.Szerző: kázsé

#5