Rólam

Üdv mindenkinek aki elolvassa! Szakma Épületvillamosság,de nem okozott "eufóriát".A Pszichót pedig nem végeztem el.Magánzó vagyok,minden szempontból. Középosztálybeli családból származom.De valami nem stimmelt.Míg a többiek szórakoztak ,én mindíg egy félreeső helyen elemeztem,figyeltem őket.(Család)A filmekkel ugyanígy.Ha kell többször,még ha ellenszenves is,addig nézem ameddig a (legalább is számomra) a  megfelelő megfejtés kibontakozik.Hobbi: horgászat---DE visszadobom,16-éves korom óta nem eszem húst.A filmek:először -föszereplő,úgy 25 évvel ezelőttig, aztán maga a film atmoszférája s mindezek után az író->rendező v.Író-rendező.Kritikát ritkán fogalmazok,hiszen több rajongó társam jártasabb a témában....a közelükbe sem érnék...Ám ahol kialakult képem ,van ott állást foglalok.Nem ide tartozik,azért megosztom>Mottó:Az élet minden területén--->Mindíg van kiskapu! Term. ez nem pejoratív értelemben. Élvezzétek a filmeket,talán az ajánlataimmal is és talán rátaláltok egy meghökkentő vagy elsőre tán nem is érthető,de kitartással megfejthető mondanivalóra. S ez az oldal erre teremtetett.Tán ,még tali odabent.Ja ,zene: Depeche Mode ,The Cure ,Camouflage ,Kraftwerk ,Yazoo ,Republic-(Drawen)-

 

75 A bálna  (2022)

2023. 02. 27.
Nagy visszatérések
Az alcím lehetne A pankrátor vs. A bálna. Az Aronofsky filmek köztudottan nem a legkönnyebb vasárnap délutáni mozik. Nyomasztó a végkifejletet „várva”, de azért nem mentü... több»
2022. 10. 12.
Akárhogyis
Ez Steven Seagal élete filmje. Nem egy szálon futó, nem sablonos, egy igazi többsíkú akciófilm, ami bármikor fogyasztható. Szerintem ez Steven Seagal legjobb filmje. Ige... több»

83 Sikoly  (1996)

2022. 09. 28.
Az emlékek
Megrohant a nosztalgia, és rá vetettem magam, ki tudja, hányadszor. De még mindig meg tudom látni benne azt, ami miatt ez az úgymond "tinihorror" szinten fogalom lett. Ig... több»
1
2022. 09. 21.
Azt hiszem
Azt hiszem, filmet találtam. Nem is akármilyet. Csak sodródtam az árral,nem is gondolva, hogy van még, ami meglephet. Ámde megtörtént. Az előttem szóló filmrajongó társam... több»
Nem hittem!
Nekem ez egy majdnemhogy időutazás volt, Cusack és Jackie játéka plusz a dal, ami a zsigeremig hatol. Szó sincs hatásvadászatról. Bárkinek bármikor. "5"... több»
1408 (2007)