Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
28
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 13.

legújabb vélemény

Nehéz műfaj,és nem is sikerült túl jól.Reynolds hozta a kötelezőt,de semmi több.Hamar enged a feszültség,nincs hová felpörögni.Egyszer nézős mozi.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Ryan Reynolds nagy kedvencem, részint ebben a filmben nyújtott alakítása miatt, mert maga a sztori elég gyenge, de elfogadhatóra feltornászta.


 
Mavil   2016. 06. 10.

Az tetszett elsősorban, hogy a film annak ellenére, hogy egyetlen egy helyszínen, egy koporsóban játszódik, nem vált lapossá, unalmassá, végig fenn tudta tartani a figyelmemet, feszültséget, kíváncsiságomat.

 
Edii   2015. 04. 23.

Értékelhető dolgot nem tudnék írni róla, mert telefonálgatásokon és koporsóban fekvésen kívül semmi más nem történt. Teljesen agyonütötte az egészet az az irgalmatlan sok baki, amit megengedtek maguknak. A kedvencem az volt, hogy fordítva fogta a mobilt telefonálás közben...

 
elekm90   2020. 03. 23.

Bravúros, hogy egy ennyire minimalista thrillert megcsináltak, Ryan Reynolds is jó benne, másképp nem is működne, mivel ő az egyetlen szereplő, aki látunk. Ennek ellenére engem néha kicsit untatott, nem tudta végig fenntartani az érdeklődésem, mint pl. a hasonló koncepcióval készült "Locke" vagy "A bűnös". 6/10

 
Olivér Rózsa   2017. 07. 06.

Másfél órás film úgy hogy végig egy szereplő van és végig egy helyszínen, és nem unalmas. A végén nagyon lehet izgulni hogy vajon sikerül e neki. 5/5.

 
Gábor Rózsa   2017. 05. 14.

Engem teljesen lekötött ez a film. Durva, hogy mennyire jól le tudott egy sötét veremben játszani a fantáziámmal és az idegrendszeremmel. Tudtam izgulni és tudtam kötődni az egészhez. Beleéltem magam és élveztem a filmélményt, úgy hogy Ez egy nagyon jó film!

A film összbevétele 19 152 480 dollár volt (imdb.com).

 

Ryan Reynolds kapott egy 15 oldalas levelet Rodrigo Cortés rendezőtől a forgatás megkezdése előtt, amelyben azt ecsetelte, hogy miért kell elkészítenie ezt a filmet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatás időrendi sorrendben történt.

(ps)
 

A filmben egyedül Ryan Reynoldsot látjuk mint húsvér színészt. A többiek csupán telefonon hallhatók. Ezzel az Élve eltemetve (2010) minden idők egyik legminimalistább filmje.

(ps)
 

Ryan Reynolds a forgatás alatt egyre klausztrofóbiásabb lett, főleg azért is, mert egyre kevesebb helye volt a koporsóban a beszóródó homok miatt.

(ps)
 

Ryan Reynolds volt az első és egyetlen, akit meghallgattak Paul Conroy szerepére.

(ps)
 

A forgatás mindössze 17 napig tartott.

(ps)
 

A forgatás alatt hét koporsót vettek igénybe.

(ps)
 

Alfred Hitchcock A kötél (1948) és Mentőcsónak (1944) című filmjei szolgáltattak ihlettel a rendező, Rodrigo Cortés számára.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.