Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
25
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Ryan Reynolds nagy kedvencem, részint ebben a filmben nyújtott alakítása miatt, mert maga a sztori elég gyenge, de elfogadhatóra feltornászta.

 
Mavil   2016. 06. 10.

Az tetszett elsősorban, hogy a film annak ellenére, hogy egyetlen egy helyszínen, egy koporsóban játszódik, nem vált lapossá, unalmassá, végig fenn tudta tartani a figyelmemet, feszültséget, kíváncsiságomat.


 
Edii   2015. 04. 23.

Értékelhető dolgot nem tudnék írni róla, mert telefonálgatásokon és koporsóban fekvésen kívül semmi más nem történt. Teljesen agyonütötte az egészet az az irgalmatlan sok baki, amit megengedtek maguknak. A kedvencem az volt, hogy fordítva fogta a mobilt telefonálás közben...

 
Olivér Rózsa   2017. 07. 06.

Másfél órás film úgy hogy végig egy szereplő van és végig egy helyszínen, és nem unalmas. A végén nagyon lehet izgulni hogy vajon sikerül e neki. 5/5.

 
Gábor Rózsa   2017. 05. 14.

Engem teljesen lekötött ez a film. Durva, hogy mennyire jól le tudott egy sötét veremben játszani a fantáziámmal és az idegrendszeremmel. Tudtam izgulni és tudtam kötődni az egészhez. Beleéltem magam és élveztem a filmélményt, úgy hogy Ez egy nagyon jó film!

A film összbevétele 19 152 480 dollár volt (imdb.com).

 

Ryan Reynolds kapott egy 15 oldalas levelet Rodrigo Cortés rendezőtől a forgatás megkezdése előtt, amelyben azt ecsetelte, hogy miért kell elkészítenie ezt a filmet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A forgatás időrendi sorrendben történt.

(ps)
 

A filmben egyedül Ryan Reynoldsot látjuk mint húsvér színészt. A többiek csupán telefonon hallhatók. Ezzel az Élve eltemetve (2010) minden idők egyik legminimalistább filmje.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.