Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
33
Képek
1
Videók
Pénzvonat
 
Adepto   2018. 04. 19.

legújabb vélemény

Mivel a film 1995-ös, ezért ez egy több, mint 20 évvel ezelőtti alkotás. Vannak benne bizonyára "költői túlzások", amiket én nem vettem észre, de hiszen ez a film egy régi időszakban, más korszakban játszódik. Nem lehet például összehasonlítani a 2010-es években készült high tech és egyéb akciófilmekkel. Mindenesetre egynek elment, könnyed kikapcsolódásnak jó lehet. Főleg ha valaki szereti W. Snipes-t, Jennifer Lopezt vagy W. Harrelsont.

 
Pumpu   2016. 11. 16.

tipikus durva Wesley Snipes film, jól kidolgozott akciójelenetekkel

A film összbevétele 77 224 232 dollár volt (imdb.com).

 

Két nappal a film bemutatója után két férfi benzint öntött a New York-i metró jegyárusító fülkéjébe pont úgy, ahogy a filmben is látható. Az jegyárusító alkalmazott súlyos égési sérüléseket szenvedett, majd nem sokkal később belehalt sérüléseibe. Ennek következtében a metró dolgozói bojkottálták a filmet és követelték, hogy az összes, a filmet reklámozó plakátot tüntessék el az állomásokról. Bob Dole republikánus szenátor is a bojkottálók mellé állt, azonban a Columbia Pictures nem volt hajlandó eleget tenni a követelésüknek.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.