67% 72 szavazat
Gyilkosságba hajszolva

Gyilkosságba hajszolva

Driven to Kill
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
4
Képek (4)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ruslan Drachev egykor végrehajtóként dolgozott egy orosz szervezetnél. Jelenleg regényíróként dolgozik, ám egy nap múltja feltámad: lányát súlyos támadás éri. a lány jegyben járt Ruslan egykori riválisának fiával. A férfi elhatározza, hogy bosszút áll lánya támadóin.

(erare)

Rendező: Jeff King
Író: Mark James
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Oroszország
Premier (HU): 2009.09.08.
Steven Seagal
Robert Wisden
Steven Seagal
Laura Mennell
 
2022.10.12 Drawen H.

legújabb vélemény

Akárhogyis

Ez Steven Seagal élete filmje. Nem egy szálon futó, nem sablonos, egy igazi többsíkú akciófilm, ami bármikor fogyasztható. Szerintem ez Steven Seagal legjobb filmje. Igen, a többit is számításba vettem.

0
 
2022.09.02 AlBundy

Eskü, ez frankó volt. Egy telefont nyomkodós kockulós estét terveztem, aztán valahogy ezen hagytam a tv-t, és végül végig is néztem. Semmi extra, de azt simán hozza amit ilyen kaliberű filmtől várhat az ember.

0
 
2017.04.27 jozsagabri

Nagyon kemény, brutális és szókimondó film, amiben a történések egymás után zajlanak, nagyon fordulatos cselekménnyel és megható, kíméletlen drámai jelenetekkel.

0
 
2016.01.06 kocoska20

Akinek bejön Steven Seagal stílus, annak garantáltan tetszeni fog a film. Minden van benne ami az ilyen műfajú filmbe kell. Tetszett Segal többféle arca amit mutatott a filmben.

0
 
2020.07.12 Huntermark13

Talán nem Segal a legjobb színész, de ez a karakter illik hozzá. A film története egyszerű, de következetes. Nincs benne unalmas rész, fölösleges mellékszál. A szereplők realisztikusan állnak erkölcsi kérdésekhez. Tetszett ahogy a rendőrökben felmerü... Több

0