Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
20
Képek
1
Videók
1408
 
Deku   2017. 07. 26.

A könyvet sokkal jobban szerettem mint a filmet de azért egész jó lett ez is. John Cusack tökéletes választás volt. Kicsit túlzás volt a sok effekt de elég félelmetes tudott lenni.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Sok kritikát hallottam róla, de az utóbbi 15 év egyik legjobban sikerült SK adaptációjának tartom az 1408-at. A borzongatási szint, az izgalom és a misztikum olyan ideális egyvelegét tárja a néző elé, amit kevés alkotás tudhat magáénak. John Cusack hihetetlen, hogy milyen jól alakít.


 
TomÁcs   2018. 04. 26.

Szeretem az olyan filmeket,a mi úgy tud megborzongatni, hogy mindezt a hangulattal éri el. Ezzel is így voltam. John Cusack szuper volt a szerepben.

 
MKristijan   2016. 11. 14.

Nem biztos hogy mindenkinél nyerő lehet ez a választható befejezés. szeretem fixen tudni hogy valaminek adott a vége. Ötletes húzás, érdekes film, ajánlott. :)

 
indingo   2017. 04. 11.

Nem volt rossz a film, egy erős közepesre értékelem, mert úgy érzem, hogy valami hiányzott belőle amitől egészen kiváló lehetett volna. A hangulat és a szereposztás bírtam.

John Cusack
John Cusack
Samuel L. Jackson
John Cusack
John Cusack
Samuel L. Jackson
John Cusack

A film összbevétele 131 998 242 dollár volt (imdb.com).

 

Mike az egész filmben ugyanazt a cipőt hordja, attól függetlenül, hol van és mit csinál.

(SódóGA)
 

Az 1408-as szoba egyik legelső áldozata Grady volt. A név ismerős lehet a Ragyogás (1980) című filmből, mely szintén egy Stephen King-könyv adaptációja, melynek története egy szállodában játszódik.

(SódóGA)
 

Mike Eslin egy Chicago White Sox sapkát hord. A csapat székhelye Chigacóban található, itt született film egyik főszereplője, John Cusack is.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.