Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
27
Szereplők
68
Vélemények
40
Képek
2
Videók
A kör
 
drg0602   2020. 02. 13.

legújabb vélemény

Életem egyik legjobb horror filmje!

Nagyon nagy hatással volt rám az egész film amikor elsőre láttam. Ami nem nagyon mondható el nálam, ez a horror film 10/10 pontot kap tőlem, mert a nyomasztó környezett, és hozzá a színészi teljesítmények, plusz a film zenéje lenyűgözőt. Örök kedvenc marad, sajnos évek óta nagyon nem tudják a horror filmek ezt a szintet megütni. Tökéletes, jó környezet, jó téma, jó film! Imádom.

 
indingo   2017. 04. 11.

Nekem ez a kedvenc horrorom. Nem felületes, hanem aprólékosan ki van dolgozva. Nem csak belecsöppenünk a történetbe, hanem a kezdetekről is kapunk információt.


 
Puncs   2019. 04. 06.

Nem tartozom a nagy horror fogyasztók közé, úgyhogy nekem ez a film ijesztő és félelmetes volt. Ez volt az első horror, amit életemben láttam, talán ez is sokat nyom nálam a latban. Ötletesnek találom a sztoriját, végig izgalmas volt és feszültséggel teli, a vége pedig nem kiszámítható. Legalábbis nem az történt, amire számítottam, azt gondoltam, hogy majd minden jóra fordul. Én azt gondolom, ez a film a maga műfajában egyedülálló.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Mára már szinte kötelezővé vált a horror műfajában, azonban még mindig nem tudom azt, hogy miért? Adott egy videókazetta, egy lány és telefonhívások. Ennek a körforgásában zajlik az egész film, ami nyíltan a pszichológiai hadviselésre megy rá, amit félig-meddig sikeresen is végigvisz, de nagyon hiányzott valami, amitől tényleg zseniálissá és kultikussá válhat a számomra is.

 
NGN   2020. 01. 17.

Félelmetes, de inkább a hangulata az ami nyomasztó lett. Jó a történet, bár tudom csak remake, de azért tisztességgel megcsinálták, odafigyelve a részletekre. Samara tényleg ijesztő lett.

 
Összességében nem rossz sőt, még abszolút a színvonalasabb, igényesebb horrorfilmek közé sorolandó, de az évek múlásával sajnos egyre inkább vált nevetségessé, izzadságszagúvá és unalmassá. több»

A film összbevétele 249 348 933 dollár volt (imdb.com).

 

A japán regény és film címe Ringu (mely az angol szó átírása japánra), angolul viszont a "ring" több dologra is vonatkoztatható a filmben, mint a telefoncsörgés és a fénykör a lezárt kútban. A regény szerzője, Suzuki Kouji elmondása szerint a cselekmény ciklikus voltára akart utalni vele.

(Miska bácsi)
 

Naomi Watts csak az ötödik színésznő volt, akinek felajánlották a film főszerepét, először Jennifer Connelly kapta meg a forgatókönyvet.

(Miska bácsi)
 

A film számos jelenetét kiparodizálták vígjátékokban.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.