Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
27
Szereplők
66
Vélemények
40
Képek
2
Videók
A kör
 
indingo   2017. 04. 11.

Nekem ez a kedvenc horrorom. Nem felületes, hanem aprólékosan ki van dolgozva. Nem csak belecsöppenünk a történetbe, hanem a kezdetekről is kapunk információt.

 
Puncs   2019. 04. 06.

Nem tartozom a nagy horror fogyasztók közé, úgyhogy nekem ez a film ijesztő és félelmetes volt. Ez volt az első horror, amit életemben láttam, talán ez is sokat nyom nálam a latban. Ötletesnek találom a sztoriját, végig izgalmas volt és feszültséggel teli, a vége pedig nem kiszámítható. Legalábbis nem az történt, amire számítottam, azt gondoltam, hogy majd minden jóra fordul. Én azt gondolom, ez a film a maga műfajában egyedülálló.


 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Mára már szinte kötelezővé vált a horror műfajában, azonban még mindig nem tudom azt, hogy miért? Adott egy videókazetta, egy lány és telefonhívások. Ennek a körforgásában zajlik az egész film, ami nyíltan a pszichológiai hadviselésre megy rá, amit félig-meddig sikeresen is végigvisz, de nagyon hiányzott valami, amitől tényleg zseniálissá és kultikussá válhat a számomra is.

 
Szilonka   2016. 04. 15.

Az egyik legjobb a témában. Nekem nagyon tetszett az ötlet és jó volt a megvalósítás is. Ami különösképpen kiemeli más horror filmek közül, az az, hogy nem egy helyen játszódik, van benne mozgás és ez jót tesz neki.

 
Norbi   2018. 07. 28.

Én még hajdanán úgy ültem le megnézni, hogy ez most durva lesz, mert mindenki ezt mondta nekem és én naiv el is hittem. Elég gyenge, pedig nem volt benne izgalmas rész...a vége sikerült jól , ennyi.

 
Összességében nem rossz sőt, még abszolút a színvonalasabb, igényesebb horrorfilmek közé sorolandó, de az évek múlásával sajnos egyre inkább vált nevetségessé, izzadságszagúvá és unalmassá. több»

A film összbevétele 249 348 933 dollár volt (imdb.com).

 

A japán regény és film címe Ringu (mely az angol szó átírása japánra), angolul viszont a "ring" több dologra is vonatkoztatható a filmben, mint a telefoncsörgés és a fénykör a lezárt kútban. A regény szerzője, Suzuki Kouji elmondása szerint a cselekmény ciklikus voltára akart utalni vele.

(Miska bácsi)
 

Naomi Watts csak az ötödik színésznő volt, akinek felajánlották a film főszerepét, először Jennifer Connelly kapta meg a forgatókönyvet.

(Miska bácsi)
 

A film számos jelenetét kiparodizálták vígjátékokban.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.