Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

A kör (2002)

The Ring
Filmadatlap
 
27
Szereplők
71
Vélemények
40
Képek
2
Videók
A kör

Galéria (40)

Videók (2)

 
JRD   2022. 08. 29.

legújabb vélemény

0

Jónak jó...de ha már láttad az eredetit, akkor ez nem fog annyira megrázni. Mégis érdemes megnézni. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Ms. Akárki   2019. 09. 30.

3

Nagyon egyedi és ötletes horror mind a mai napig. Mondjuk mi szétröhögtük rajta magunkat tiniként mindig mert valahogy ellensúlyozni kellet hogy félünk a film alatt és valahogy el kellett rejteniXD Remekül bemutatta a kislány háttértörténetét is így ... több»

 
indingo   2017. 04. 11.

1

Nekem ez a kedvenc horrorom. Nem felületes, hanem aprólékosan ki van dolgozva. Nem csak belecsöppenünk a történetbe, hanem a kezdetekről is kapunk információt.

 
Puncs   2019. 04. 06.

0

Nem tartozom a nagy horror fogyasztók közé, úgyhogy nekem ez a film ijesztő és félelmetes volt. Ez volt az első horror, amit életemben láttam, talán ez is sokat nyom nálam a latban. Ötletesnek találom a sztoriját, végig izgalmas volt és feszültséggel... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

0

Mára már szinte kötelezővé vált a horror műfajában, azonban még mindig nem tudom azt, hogy miért? Adott egy videókazetta, egy lány és telefonhívások. Ennek a körforgásában zajlik az egész film, ami nyíltan a pszichológiai hadviselésre megy rá, amit f... több»

 
Szilonka   2016. 04. 15.

0

Az egyik legjobb a témában. Nekem nagyon tetszett az ötlet és jó volt a megvalósítás is. Ami különösképpen kiemeli más horror filmek közül, az az, hogy nem egy helyen játszódik, van benne mozgás és ez jót tesz neki.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Remek kis horror és azon kevesek közé tartozik, amelynek még értelmes története is van, nem csak sikongatások és vérfolyás. Izgalmas a története és a végkifejlet is.

A film összbevétele 249 348 933 dollár volt (imdb.com).

 

A japán regény és film címe Ringu (mely az angol szó átírása japánra), angolul viszont a "ring" több dologra is vonatkoztatható a filmben, mint a telefoncsörgés és a fénykör a lezárt kútban. A regény szerzője, Suzuki Kouji elmondása szerint a cselekmény ciklikus voltára akart utalni vele.

(Miska bácsi)
 

Naomi Watts csak az ötödik színésznő volt, akinek felajánlották a film főszerepét, először Jennifer Connelly kapta meg a forgatókönyvet.

(Miska bácsi)
 

A film számos jelenetét kiparodizálták vígjátékokban.

(HE7EDIK)
 

A film egy japán horror feldolgozás.

(HE7EDIK)
 

A film még a VHS korszakban készült.

(HE7EDIK)