Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Tükrök
 
kevelin   2019. 06. 02.

legújabb vélemény

az egyik legjobb horror film amit valaha láttam. nekem a második része már annyira nem jött be de ez. nagyon eredeti, kellően ijesztő és félelmetes, kicsit néhol gyomorforgató is de végig ad egy olyan feszültséget amitől nem rohansz ki a világból és ... több»

 
Deku   2017. 09. 24.

Végre egy film ami ilyen érzéseket is ki tud váltani az emberből. Nagyon nagy kedvencemmé nőtte ki magát pedig nem voltam egy percig se kedvelője ennek a témának. Viszont szórakoztat.


 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

Sutherland hozza a karaktert, és ezzel feljebb tolja a film nivóját, ami valljuk be,egy jól összerakott ijeszgetős horror, de semmi több.Némi csavarral,és némi vérrel fűszerezve próbál ijeszgetni, néha több, néha kevesebb sikerrel. Ajánlott.

 
D. Wolfe   2016. 04. 17.

A horror remake-ek között mindenképpen kiemelkedő, de önmagában azért nem nagy durranás. Egy-két valóban ijesztő képsor azért akad, nekem a zenéje is kimondottan tetszett, ezen kívül Sutherland jelenléte is sokat dob az összképen. Egészen vállalható film.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

Nem régen láttam először ezt a filmet, és kellemes meglepetés volt. Újat tudott mutatni, és kellően rémisztő is volt szerintem. Maga a sztori is jó volt.

 
Deniel   2018. 09. 10.

Dög unalmas film egy teljesen életszerűtlen sztorival és jelenetekkel! Kétszer is elaludtam rajta!

 
Di Canio   2019. 05. 15.

Jó a története, ez a film kellemes csalódást okozott.

Galéria (7)

Videók (1)

A film összbevétele 77 488 607 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Gary Lewis jogosítványa egy laminált kártya, de a New York-i jogosítványok a valóságban műanyagra vannak nyomtatva, nem lamináltak.

(kázsé)
 

A film legnagyobb részét Romániában forgatták befejezetlen tudományos akadémiájának épületében.

(kázsé)
 

A film eredetileg a 2003-as dél-koreai Geoul sokeuro c. film remake-je lett volna, de Alexandre Aja végül úgy döntött, csak a film alapötletét tartja meg.

(kázsé)
 

A film végén feltűnő koreai kislány és az anyja ugyanazok, mint akik az eredeti Geoul sokeuro c. film végén tűnnek fel.

(kázsé)
 

Paula Patton azért került be a filmbe, mert Alexandre Aja és Grégory Levasseur egy korábbi produkciójukba is szerették volna már alkalmazni.

(kázsé)
 

Alexandre Aja felesége forgatás közben kezdett szülni, ezért az írótársnak, Grégory Levasseur-nek kellett beugrania helyette rendezni.

(kázsé)