Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Tükrök (2008)

Mirrors
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
51
Képek
1
Videók

Galéria (51)

Videók (1)

 
JRD   2022. 05. 09.

legújabb vélemény

1

Imádom Sutherlandet, az általa megformált karaktereket. Ahogyan apja, ő maga is a korral válik egyre érettebb és jobb színésszé. Ez a történet nem mondanám, hogy különösebben eredeti, de mégis parás horror. Folyamatos feszültségben néztem végig kb.... több»

 
Deku   2017. 09. 24.

1

Végre egy film ami ilyen érzéseket is ki tud váltani az emberből. Nagyon nagy kedvencemmé nőtte ki magát pedig nem voltam egy percig se kedvelője ennek a témának. Viszont szórakoztat.

 
kevelin   2019. 06. 02.

1

az egyik legjobb horror film amit valaha láttam. nekem a második része már annyira nem jött be de ez. nagyon eredeti, kellően ijesztő és félelmetes, kicsit néhol gyomorforgató is de végig ad egy olyan feszültséget amitől nem rohansz ki a világból és ... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Sutherland hozza a karaktert, és ezzel feljebb tolja a film nivóját, ami valljuk be,egy jól összerakott ijeszgetős horror, de semmi több.Némi csavarral,és némi vérrel fűszerezve próbál ijeszgetni, néha több, néha kevesebb sikerrel. Ajánlott.

 
Di Canio   2019. 05. 15.

0

Jó a története, ez a film kellemes csalódást okozott.

 
D. Wolfe   2016. 04. 17.

0

A horror remake-ek között mindenképpen kiemelkedő, de önmagában azért nem nagy durranás. Egy-két valóban ijesztő képsor azért akad, nekem a zenéje is kimondottan tetszett, ezen kívül Sutherland jelenléte is sokat dob az összképen. Egészen vállalható film.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

0

Nem régen láttam először ezt a filmet, és kellemes meglepetés volt. Újat tudott mutatni, és kellően rémisztő is volt szerintem. Maga a sztori is jó volt.

A film összbevétele 77 488 607 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredeti címe Into the Mirror volt. De a Mirrors jobban hangzott, ezért megváltoztatták.

(JRD )
 

A filmben Gary Lewis jogosítványa egy laminált kártya, de a New York-i jogosítványok a valóságban műanyagra vannak nyomtatva, nem lamináltak.

(kázsé)
 

A film legnagyobb részét Romániában forgatták befejezetlen tudományos akadémiájának épületében.

(kázsé)
 

A film eredetileg a 2003-as dél-koreai Geoul sokeuro c. film remake-je lett volna, de Alexandre Aja végül úgy döntött, csak a film alapötletét tartja meg.

(kázsé)
 

A film végén feltűnő koreai kislány és az anyja ugyanazok, mint akik az eredeti Geoul sokeuro c. film végén tűnnek fel.

(kázsé)