Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Tükrök (2008)

Mirrors
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
51
Képek
1
Videók

Galéria (51)

Videók (1)

 
Kóborló   2023. 02. 20.

legújabb vélemény

4
Tükröm, tükröm mond meg nékem, ki a leghalottabb a vidéken?

A 2000-es évek elején elkezdődött egy amolyan trend az amerikai filmgyártásban, hogy ötletek miatt az ázsiai filmek felé fordult Hollywood, és számos olyan amerikai produkció születhetett meg, amelyeknek már korábban ismert volt az ázsiai változatuk.... teljes kritika»

 
JRD   2022. 05. 09.

2

Imádom Sutherlandet, az általa megformált karaktereket. Ahogyan apja, ő maga is a korral válik egyre érettebb és jobb színésszé. Ez a történet nem mondanám, hogy különösebben eredeti, de mégis parás horror. Folyamatos feszültségben néztem végig kb.... több»

 
Deku   2017. 09. 24.

1

Végre egy film ami ilyen érzéseket is ki tud váltani az emberből. Nagyon nagy kedvencemmé nőtte ki magát pedig nem voltam egy percig se kedvelője ennek a témának. Viszont szórakoztat.

 
kevelin   2019. 06. 02.

1

az egyik legjobb horror film amit valaha láttam. nekem a második része már annyira nem jött be de ez. nagyon eredeti, kellően ijesztő és félelmetes, kicsit néhol gyomorforgató is de végig ad egy olyan feszültséget amitől nem rohansz ki a világból és ... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

1

Sutherland hozza a karaktert, és ezzel feljebb tolja a film nivóját, ami valljuk be,egy jól összerakott ijeszgetős horror, de semmi több.Némi csavarral,és némi vérrel fűszerezve próbál ijeszgetni, néha több, néha kevesebb sikerrel. Ajánlott.

 
Di Canio   2019. 05. 15.

0

Jó a története, ez a film kellemes csalódást okozott.

 
D. Wolfe   2016. 04. 17.

0

A horror remake-ek között mindenképpen kiemelkedő, de önmagában azért nem nagy durranás. Egy-két valóban ijesztő képsor azért akad, nekem a zenéje is kimondottan tetszett, ezen kívül Sutherland jelenléte is sokat dob az összképen. Egészen vállalható film.

A film összbevétele 77 488 607 dollár volt (imdb.com).

 

Jelen filmnek három különböző hosszúságú változata is ismert. Ezek közül a legrövidebb egy 106 perces változat, továbbá van egy 110 perces változata, míg a vágatlan változatának a játékideje 112 perc.

(Kóborló )
 

Greg Nicotero, a híres smink- és speciáliseffekt-mester (aki ráadásul ennek a filmnek is készítette a maszkjai és a speciális effektjeit) szerepelt egy rövid jelenetben, de a végső vágás során ezt kivágták a filmből.

(Kóborló )
 

A filmbéli Michaelt alakító Cameron Boycenak (1999-2019) ez volt az első filmszerepe.

(Kóborló )
 

A film eredeti címe Into the Mirror volt. De a Mirrors jobban hangzott, ezért megváltoztatták.

(JRD )
 

A filmben Gary Lewis jogosítványa egy laminált kártya, de a New York-i jogosítványok a valóságban műanyagra vannak nyomtatva, nem lamináltak.

(kázsé)