Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Kóborló   2019. 09. 23.

legújabb vélemény

Jól gondold meg, kivel osztod meg a titkaidat!

A 90-es és a 2000-es évek elején Hollywood szinte sorozatgyártásban lökte ki magából az úgynevezett tini-horrorokat, amik közt azért volt egy-két igazán kellemes darab is (Sikoly, Tudom mit tettél tavaly nyáron). Jelen filmünket is a tipikus tini-horrorok mintájára építik fel, és ezen művek minden egyes tipikus hibája is megtalálható benne. Viszont érdemes megemlíteni, hogy egy remake-kel lesz dolgunk, hisz a Kegyetlen titok (angolul Sorority Row) című filmet már egyszer elkészítették, méghozzá 1983-ban, The House on Sorority Row címen (amihez nagyon, de nagyon régen volt már szerencsém), és úgy hellyel-közzel az új változat egész korrektül követte annak a cselekmény menetét, ami talán egy bizonyos Mark Rosmannak köszönhető, hisz míg a 83-as változatnak eme úriember volt az írója és rendezője, filmünknél a produceri feladatokat látta el. Persze azért sok mindent változtattak is benne, amit elsősorban a két film közti korkülönbség adta lehetőségek miatt léptek meg, ezáltal az új változat talán számomra kicsit pörgősebb lett (főleg a film második fele). Sajnos viszont a cselekményében – és főleg a szereplőiben – semmi fajta egyediséget nem találhatunk. Hisz míg a történet elképesztő sablonokra építkezik, úgy a karakterek típusait is láthattuk már jó pár hasonló stílusú filmben, és ezt jómagam kissé bántam is, mert hát a történet mögöttes tartalma azért adhatta volna azt, hogy kis... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Az elejétől a végéig tele van izgalommal. Nagyon oda tudja csalni az ember figyelmét a képernyőre. A szereplők többet is hozzáadhattak volna a filmhez.

Carrie Fisher
Carrie Fisher

A film összbevétele 11 956 207 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet a Summit Entertainment készítette 12,5 millió dollárból, ami csak Amerikában szinte majdnem teljes egészében megtérült. Világszerte a teljes bevétele 27 millió dollár volt, folytatása viszont egyelőre nem érkezett; bár igaz, hogy a 83-as, eredeti film is sikeres volt anyagilag, és annak sem készítettek folytatást.

(Kóborló )
 

A film minden jelenetét Pennsylvaniában vették fel.

(Kóborló )
 

A 83-as eredeti filmet Mark Rosman írta és rendezte, a 2009-es változatánál pedig a produceri munkákat vállalta.

(Kóborló )
 

Jelen filmünk egy feldolgozás, az alapjául szolgáló filmet 1983-ban mutatták be The House on Sorority Row címen.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.