Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
26
Szereplők
52
Vélemények
15
Képek
14
Videók
 
Deku   2018. 02. 15.

Brutálisan buta és szinte nézhetetlenné tette számomra a történet összevisszasága. Na bátran írhatom, hogy nem sűrűn láttam ehhez foghatót. Csak sajnos ez nem a jó értelemben véve kell venni. Teljesen alul teljesített a film minden téren.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Számomra elég érdekes film volt, kicsit nehezen tudtam követni, de azért lekötött. A szereposztás is jó volt.


 
indingo   2017. 12. 25.

Annyira nem nagy szám a film. A folyton újra induló nap nagyon unalmas, mert mindent újra mutatnak. A csaj szinkronja idegesítő, eléggé nyávogós.

 
Berto49   2018. 02. 24.

Javaslom, hogy a rendező, Christopher Landon azonnali hatállyal Lopkowitzra változtassa meg a nevét. Ugyanis túlzásnak tartom, hogy annyi időhurkos témájú film ötletéből „merített”. Néhány példa: „Idétlen időkig”, amiben a számomra nagyon ellenszenves Bill Murray a főszereplő, meg a „Sikoly”, Wes Craven rendezésében, ahol álarcos gyilkos tevékenykedik, vagy a „Tizenhat szál gyertya” című tipikus college movie. Meg lehet említeni a „Holnap határa” című filmet is, amiben Tom Cruise élete forog veszélyben. Ezeket a forrásokat felhasználva is csak egy erősen felejtős tinikomédia került a filmvászonra, amelyben a reklámban sokszor hangsúlyozott slasher elemekkel is óvatosan bántak, mert gondosan törekedtek a korhatáros besorolás szabályainak betartására. A film végére egy ritka ellenszenves lány Tree (Jessica Rothe) érti meg, hogy a jellemén és az alaptermészetén változtatva tudja elkerülni a rá váró mindig bekövetkező végzetet.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 24.
Meglepően jó

A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZ. Számomra a Boldog Halálnapot! egy igazán pozitív csalódás. Izgalmas előzetese ellenére sem számítottam túl sok jóra tőle, hiszen a horror paródiák terén nem állunk túl jól. A Horrorra akadva filmek pl. inkább gagyik, mint ötletesek. Persze a Boldog Halálnapot! nem aposztrofálja magát horror paródiának, de azért nem is veszi magát olyan komolyan, s ez szerintem remekül áll neki. Persze tény, hogy innen-onnan összeszed stílusjegyeket, de ugyan melyik horrorfilm nem teszi? Ez a műfaj ugyanis nem nagyon létezik jump scare-ek, baljóslatúan lassú szekrényajtó kinyitások, vagy éppen olyan felfoghatatlan jelenetek nélkül, hogy vajon miért is sétálgat egy fi... több»

Jessica Rothe
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
 
A Boldog halálnapot! ellenben csak profi amerikai munka, annak minden előnyével és hátrányával.
7/10 több»
 
A Boldog halálnapot! nem más, mint egy pedánsan összerakott Sikoly hasonmás, annak majd’ minden önreflexiójától mentesen. Nincs benne semmi visszataszító, de nem is nagyon érdekes. Másfél év múlva DVD-n jól fog jönni, ha nagyobb adag ruhát kell vasalni. 65/100 több»
 
A Boldog halálnapot! zseniális húzása egycsapásra kiemeli az átlagból a filmet, és bravúros posztmodern slasherré avanzsálja. 7/10 több»
 

Ugyan az a Tony Gardner tervezte a gyilkos baba maszkját, aki a Sikoly filmek ikonikus álarcát is.

(dailyfilmsan )
 

A film előzetesében a főszereplő csengőhangja 50Cent-In Da Club című száma volt, viszont a kész filmben teljesen más csengőhangot halhatunk! Ez azért lehetett hogy más volt, mert a stúdió nem tudta megszerezni az ehhez szükséges jogokat a dallal kapcsolatban!

(respect the movies)
 

A film költségvetése 4,8 millió dollár volt és jelenleg 115 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.