Játssz egy Kodak Extráért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
75

Boldog halálnapot!

(Happy Death Day)
 
Gríz  2017. 10. 19.

Valahogy idén nagy szerencsém van. Szeretem ugyanis a jó horrorokat és az AZ után ez...hát nagyon jól lakatott. Elképesztően hátborzongató, vagy ha épp nem is, erős és átélhető hangulata van. Nagyon ütős, szerintem.

 
edessszilvia  2017. 11. 05.

Az előzetes alapján ígéretes filmnek tűnt, ezért megnéztem eredeti nyelven. Nem volt rossz, de a várakozásaimhoz képest alul teljesített, a sok klisé miatt.

 
Hetedik  2017. 11. 21.

Lopkod ez mindenhonnan, igazából a Holnap határát akarták vegyíteni a Sikollyal, felemás végeredménnyel. Van néhány ügyes rendezői megvillanás, de összességében csak egy teljesen kiszámítható és átlagos tucat tinihorror lett, ami sokkal igényesebb filmek vénájából táplálkozik.

 
zirgon  2017. 10. 18.

Nem igazán tudtam komolyan venni eleinte, az egész koncepció olyan bárgyúnak tűnt, mintha csak "gyerekeknek" készült volna, de mindezt a film nagyon ügyesen felhasználta ellenem. Az egyik legjobb horror, amit az utóbbi időben láttam.

 
Patrik98  2017. 11. 27.

Az idei AZ horror után a Boldog halálnapot a kedvenc filmem ebben az évben, jól felépített film igaz inkább vígjáték kategória, de nekem nagyon tetszik

Jessica Rothe
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Smoking Barrels: Boldog halálnapot!
A Boldog halálnapot! ellenben csak profi amerikai munka, annak minden előnyével és hátrányával.
7/10
VOX.hu - Boldog halálnapot!
A Boldog halálnapot! nem más, mint egy pedánsan összerakott Sikoly hasonmás, annak majd’ minden önreflexiójától mentesen. Nincs benne semmi visszataszító, de nem is nagyon érdekes. Másfél év múlva DVD-n jól fog jönni, ha nagyobb adag ruhát kell vasalni. 65/100
Supernaturalmovies: Boldog halálnapot!
A Boldog halálnapot! zseniális húzása egycsapásra kiemeli az átlagból a filmet, és bravúros posztmodern slasherré avanzsálja. 7/10
 

A rendező, Christopher Landon ötlete volt a csecsemőmaszk. A direktor úgy tesztelte az ötletet, hogy ebben a maszkban ijesztegette kollégáit az irodában.

(hp)
 

A film eredeti címe "Half to Death" volt, ezt módosították később Happy Death Day-re (Boldog halálnapot).

(hp)
 

A filmet bevallottan az Idétlen időkig és a Sikoly inspirálta. A Boldog halálnapot voltaképpen ennek a két filmnek a sajátos ötvözése.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.