Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Boldog halálnapot! (2017)

Happy Death Day
Filmadatlap
 
26
Szereplők
63
Vélemények
15
Képek
14
Videók

Galéria (15)

Jessica Rothe
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe

Videók (14)

 
pj19   2023. 04. 16.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó kis film. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Jó történet, van egy kis csavar is benne a végén. Jók a szereplők. Izgalmas és szórakoztató. Nézzétek meg bátran!

 
Deku   2018. 02. 15.

2

Brutálisan buta és szinte nézhetetlenné tette számomra a történet összevisszasága. Na bátran írhatom, hogy nem sűrűn láttam ehhez foghatót. Csak sajnos ez nem a jó értelemben véve kell venni. Teljesen alul teljesített a film minden téren.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

0

Számomra elég érdekes film volt, kicsit nehezen tudtam követni, de azért lekötött. A szereposztás is jó volt.

 
indingo   2017. 12. 25.

0

Annyira nem nagy szám a film. A folyton újra induló nap nagyon unalmas, mert mindent újra mutatnak. A csaj szinkronja idegesítő, eléggé nyávogós.

 
JRD   2022. 04. 13.

1
Idétlen időkig horrorba bújtatva...

Egy újabb "nesze semmi, fogd meg jól" film. A tanítványaim ajánlották, mert szerintük "állatira jó film!" (Vajon miért is néznek a tizenegynéhány évesek ilyen filmeket? Anyuci ilyenkor hol van?) Hát... nem az! Egy állandóan újrainduló nap újabb feldolgozása, némi félelemmel fűszerezve. Ennyi. Se több, se kevesebb. De ha megnézed, majd eldöntöd magad! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Ez úgy ahogy van rossz...az újrakezdett nap, és a szereplők béna, bugyuta játéka leviszik a béka talpa alá a produkciót. Ezerszer lerágott tinihorror utánzat...köszi, de inkább a Sikoly, és a Tudom mit tettél tavaly nyáron. Az alá már nem mennék szívesen!

 
Berto49   2018. 02. 24.

1

Javaslom, hogy a rendező, Christopher Landon azonnali hatállyal Lopkowitzra változtassa meg a nevét. Ugyanis túlzásnak tartom, hogy annyi időhurkos témájú film ötletéből „merített”. Néhány példa: „Idétlen időkig”, amiben a számomra nagyon ellenszenve... több»

A film összbevétele 56 300 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 112 584 345 forintot termelt. A hazai mozik összesen 84 398 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ugyanaz a Tony Gardner tervezte a gyilkos baba maszkját, aki a Sikoly filmek ikonikus álarcát is.

(dailyfilmsan)
 

A film előzetesében a főszereplő csengőhangja 50Cent-In Da Club című száma volt, viszont a kész filmben teljesen más csengőhangot hallhatunk. Ez azért lehetett, mert a stúdió nem tudta megszerezni a dalhoz szükséges jogokat.

(respect the movies)
 

A film költségvetése 4,8 millió dollár volt.

(Bob)
 

A rendező, Christopher Landon ötlete volt a csecsemőmaszk. A direktor úgy tesztelte az ötletet, hogy ebben a maszkban ijesztegette kollégáit az irodában.

(hp)
 

A film eredeti címe "Half to Death" volt, ezt módosították később Happy Death Day-re (Boldog halálnapot).

(hp)
 
A Blumhouse cég újabb találékony horrorsikere tulajdonképpen egy jól előadott, szem(pilla)rebbenés nélkül lopkodós vicc, amelynek legnagyobb poénja, hogy lelke is van. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
A Boldog halálnapot! nem más, mint egy pedánsan összerakott Sikoly hasonmás, annak majd’ minden önreflexiójától mentesen. Nincs benne semmi visszataszító, de nem is nagyon érdekes. Másfél év múlva DVD-n jól fog jönni, ha nagyobb adag ruhát kell vasalni. több»
 
Egyszeri szórakozásnak elmegy, egy mozijegy árát simán megéri, de többször nagy eséllyel nem fogod megnézni. több»