Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
71

Boldog halálnapot!

(Happy Death Day)
 
26
26
9
15
 
Deku   2018. 02. 15.

Brutálisan buta és szinte nézhetetlenné tette számomra a történet összevisszasága. Na bátran írhatom, hogy nem sűrűn láttam ehhez foghatót. Csak sajnos ez nem a jó értelemben véve kell venni. Teljesen alul teljesített a film minden téren.

 
Hetedik   2017. 11. 21.

Lopkod ez mindenhonnan, igazából a Holnap határát akarták vegyíteni a Sikollyal, felemás végeredménnyel. Van néhány ügyes rendezői megvillanás, de összességében csak egy teljesen kiszámítható és átlagos tucat tinihorror lett, ami sokkal igényesebb filmek vénájából táplálkozik.

 
Berto49   2018. 02. 24.

Javaslom, hogy a rendező, Christopher Landon azonnali hatállyal Lopkowitzra változtassa meg a nevét. Ugyanis túlzásnak tartom, hogy annyi időhurkos témájú film ötletéből „merített”. Néhány példa: „Idétlen időkig”, amiben a számomra nagyon ellenszenves Bill Murray a főszereplő, meg a „Sikoly”, Wes Craven rendezésében, ahol álarcos gyilkos tevékenykedik, vagy a „Tizenhat szál gyertya” című tipikus college movie. Meg lehet említeni a „Holnap határa” című filmet is, amiben Tom Cruise élete forog veszélyben. Ezeket a forrásokat felhasználva is csak egy erősen felejtős tinikomédia került a filmvászonra, amelyben a reklámban sokszor hangsúlyozott slasher elemekkel is óvatosan bántak, mert gondosan törekedtek a korhatáros besorolás szabályainak betartására. A film végére egy ritka ellenszenves lány Tree (Jessica Rothe) érti meg, hogy a jellemén és az alaptermészetén változtatva tudja elkerülni a rá váró mindig bekövetkező végzetet.

 
indingo   2017. 12. 25.

Annyira nem nagy szám a film. A folyton újra induló nap nagyon unalmas, mert mindent újra mutatnak. A csaj szinkronja idegesítő, eléggé nyávogós.

 
respect the movies   2018. 03. 11.

Szerintem nem volt annyira rossz film, bár bennem is maradt azért a megtekintése után egyfajta hiányérzet! Az olyan filmeknél amiket legalább ennyire reklámoznak mint e filmet is, számítható hogy nagy lesz az érdeklődés iránta és mivel a horrorfilmről volna szó, amit kimondottan mozis bemutatásra szántak, az érdeklődés még erősebb lesz! Ezek ismeretében nekem is volt a filmmel kapcsolatban egy elvárásom, amit csak részben kaptam meg, sajnos! Számomra az egyik legfontosabb elvárásom az volt a filmmel kapcsolatban, hogy legyen izgalmas, feszült hangulatú, ha már egy horrorfilmről van szó, ez alapelvárás lehetett volna, de pont ez az amiben a legkevésbé tudott megfelelni a film számomra! Mert hiába volt érdekes a történet (főleg eleinte) ha egyszerűen nem tartottam elég félelmetesnek és izgalmasnak az alapfelállást! Mert hát hogy izgulhatnánk ebben a felállásban a főszereplőnkért, ha tudjuk hogy mi lesz vele? A másik dolog ha már egy horrorfilmről beszélünk és az izgalmi faktort és a hangulatot ennyire alacsonyra helyezi a film, akkor azért talán (ha már horror) véres lesz! Sajnos e téren is nagyon szegényes lett a végeredmény! Viszont azért található a filmben egy két értékelhető dolog is! Például számomra a főszereplőnő alakítása tetszett, főleg ahogy eleinte megismerhetjük és ahogy egyfajta jellemfejlődésen is átesik! Aztán volt egy két humorosabb pillanata is a filmnek, de sajnos számomra ennyi pozitívumot tudnék felsorolni a filmmel kapcsolatban! Tehát a film messze elmarad minőségben attól, amire a legtöbben számítottak vele kapcsolatban, de azért egy esélyt mindenképp megérdemel szerintem!

Jessica Rothe
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Smoking Barrels: Boldog halálnapot!
A Boldog halálnapot! ellenben csak profi amerikai munka, annak minden előnyével és hátrányával.
7/10
VOX.hu - Boldog halálnapot!
A Boldog halálnapot! nem más, mint egy pedánsan összerakott Sikoly hasonmás, annak majd’ minden önreflexiójától mentesen. Nincs benne semmi visszataszító, de nem is nagyon érdekes. Másfél év múlva DVD-n jól fog jönni, ha nagyobb adag ruhát kell vasalni. 65/100
Supernaturalmovies: Boldog halálnapot!
A Boldog halálnapot! zseniális húzása egycsapásra kiemeli az átlagból a filmet, és bravúros posztmodern slasherré avanzsálja. 7/10
 

A film előzetesében a főszereplő csengőhangja 50Cent-In Da Club című száma volt, viszont a kész filmben teljesen más csengőhangot halhatunk! Ez azért lehetett hogy más volt, mert a stúdió nem tudta megszerezni az ehhez szükséges jogokat a dallal kapcsolatban!

(respect the movies )
 

A film költségvetése 4,8 millió dollár volt és jelenleg 115 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

A rendező, Christopher Landon ötlete volt a csecsemőmaszk. A direktor úgy tesztelte az ötletet, hogy ebben a maszkban ijesztegette kollégáit az irodában.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.