Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Boldog halálnapot! (2017)

Happy Death Day
Filmadatlap
 
26
Szereplők
59
Vélemények
15
Képek
13
Videók

Galéria (15)

Jessica Rothe
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Ruby Modine
Jessica Rothe
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe
Israel Broussard
Jessica Rothe

Videók (13)

 
Klauka89   2021. 10. 06.

legújabb vélemény

0

Kicsikét végállomás kategória, fogod a fejed, amikor ötödjére éli újra ugyanazt a reggelt, igazából bőven elég volt egyszer látni. És ezzel mindent elmondtam.

 
Deku   2018. 02. 15.

2

Brutálisan buta és szinte nézhetetlenné tette számomra a történet összevisszasága. Na bátran írhatom, hogy nem sűrűn láttam ehhez foghatót. Csak sajnos ez nem a jó értelemben véve kell venni. Teljesen alul teljesített a film minden téren.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

0

Számomra elég érdekes film volt, kicsit nehezen tudtam követni, de azért lekötött. A szereposztás is jó volt.

 
indingo   2017. 12. 25.

0

Annyira nem nagy szám a film. A folyton újra induló nap nagyon unalmas, mert mindent újra mutatnak. A csaj szinkronja idegesítő, eléggé nyávogós.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 24.

0
Meglepően jó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Számomra a Boldog Halálnapot! egy igazán pozitív csalódás. Izgalmas előzetese ellenére sem számítottam túl sok jóra tőle, hiszen a horror paródiák terén nem állunk túl jól. A Horrorra akadva filmek pl. inkább gagyik, mint ötletesek. Persze a Boldog H... teljes kritika»

 
Berto49   2018. 02. 24.

1

Javaslom, hogy a rendező, Christopher Landon azonnali hatállyal Lopkowitzra változtassa meg a nevét. Ugyanis túlzásnak tartom, hogy annyi időhurkos témájú film ötletéből „merített”. Néhány példa: „Idétlen időkig”, amiben a számomra nagyon ellenszenve... több»

 
HercegPeter   2018. 08. 21.

0

Könnyed hangvételű, szinte már horrorvígjátéknak, vagy tinithrillernek nevezhető alkotás. A történet nem kifejezetten eredeti, de legalább egyszerű, nem kell sokat agyalnunk azon, hogy megértsük. Mondhatjuk, hogy keverékfilm, hiszen olyan, mintha szá... több»

A film összbevétele 56 300 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 112 584 345 forintot termelt. A hazai mozik összesen 84 398 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ugyanaz a Tony Gardner tervezte a gyilkos baba maszkját, aki a Sikoly filmek ikonikus álarcát is.

(dailyfilmsan)
 

A film előzetesében a főszereplő csengőhangja 50Cent-In Da Club című száma volt, viszont a kész filmben teljesen más csengőhangot hallhatunk. Ez azért lehetett, mert a stúdió nem tudta megszerezni a dalhoz szükséges jogokat.

(respect the movies)
 

A film költségvetése 4,8 millió dollár volt.

(Bob)
 

A rendező, Christopher Landon ötlete volt a csecsemőmaszk. A direktor úgy tesztelte az ötletet, hogy ebben a maszkban ijesztegette kollégáit az irodában.

(hp)
 

A film eredeti címe "Half to Death" volt, ezt módosították később Happy Death Day-re (Boldog halálnapot).

(hp)
 
A Blumhouse cég újabb találékony horrorsikere tulajdonképpen egy jól előadott, szem(pilla)rebbenés nélkül lopkodós vicc, amelynek legnagyobb poénja, hogy lelke is van. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
A Boldog halálnapot! nem más, mint egy pedánsan összerakott Sikoly hasonmás, annak majd’ minden önreflexiójától mentesen. Nincs benne semmi visszataszító, de nem is nagyon érdekes. Másfél év múlva DVD-n jól fog jönni, ha nagyobb adag ruhát kell vasalni. több»
 
Egyszeri szórakozásnak elmegy, egy mozijegy árát simán megéri, de többször nagy eséllyel nem fogod megnézni. több»