Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
6
Videók
Mi
 
wickedgame Nézhetetlen  2019. 03. 23.

Moziban néztem meg. Kidobott pénz volt, az időm rablásáról ne is beszéljünk! Azt gondolom sokkal jobban meglehetett volna csinálni. Nem horror, nem thriller és a felesleges erőltetett poénok miatt még vígjátéknak sem mondanám. Már nagyon vártam, hogy vége legyen.. csak ültem a moziszékben és csak arra tudtam gondolni hogy mi ez a trágya? ???? Ezt a filmet teljesen felesleges volt elkészíteni.. megnézni meg főleg!

 
HETEDIK   2019. 03. 23.

Aki néger emberkék fogócskázását akarja nézni 2 órán keresztül, bátran dobjon ki az ablakon pár ezer forintot, de igazából nettó időpocsékolás a film. Peele mivel komikusként megbukott mostanság filmrendezéssel foglalkozik, első alkotása nem is volt rossz, de ez itt kérem egy rakás szar a javából. Se nem ilyesztő, se nem brutális, egy elvont marhaság az egész. Manapság a bűnrossz filmeket próbálják az egekig hypeolni, amivel csak azt érik el hogy az ember óriásit csalódik és vékonyabb lesz a bukszája teljesen feleslegesen!


 
Noé Molnár   2019. 03. 23.

Életem során eddig nagyon kevésszer fordult elő, hogy ott akartam hagyni a filmet, de itt már a film felénél jött ez az inger. Amiért mégsem hagytam ott, azért volt, mert éreztem, hogy lesz még valami csattanó, ami volt is, de sokat nem javított. A film 2/3-a abból áll, hogy futkároznak ide-oda, egyszer balra kergetik a családot, majd jobbra. Sokan írják, hogy nagyon szimbolikus jelentése van a jeleneteknek, amit el is tudnék fogadni, de ez nem mentség arra, hogy a film legnagyobb részében egy ZS-kategóriás slasher-hez hasonlóan ész nélkül kerhetőznek. Nem horrorfilm, egy másodpercnyi nyomasztó rész sem volt benne. Ami horrorra emlékeztetett benne, az néhány jumpscare volt (szerencsére nem vitte túlzásba). A nem létező feszültséget pár egész jó poén oldotta, ami kb. az egyetlen pozitívuma a filmnek, de annak is gyenge (pláne, hogy elvileg horrorra ültem be). A karakterekért nem tudtam izgulni, a szaladgálás miatt nem volt rá idő, hogy egy kicsit is megismertesse velünk őket.

 
avatar123   2019. 03. 20.

Atyaég, milyen horrort hozott már Peele? A Tűnj el! után magasak voltak az elvárások, de nem, hogy felért hozzájuk, de magasan át is ugrotta. A Mi kétségkívül az utóbbi évek legjobb horrorja, ezzel akárkivel vitába mernék szállni. Nagyon precíz, zsigerekig hatoló, piszkosul erős atmoszférával rendelkező horror, ami nem az olcsó ijesztegetésre játszik. Le a kalappal, óriási élmény volt. Kedves hölgyek, urak, ilyennek kell lennie egy modern horrornak!

 
kasztni   2019. 03. 17.

Jordan Peele szerintem egyszerűen zseniális, van ebben a filmben valami, ami szakít a konvenciókkal ebben a műfajban, és ettől nem csupán eredeti lesz, hanem egy igazi mestermű. Az alakítások szintén remekek, csak úgy gondolom, hogy a film erőssége mégiscsak az atmoszférateremtő erejében van. Csakis ajánlani tudom!

 
Jordan Peele újfent nem tudott mellélőni és leszállította az idei év egyik leghidegrázósabb és legrémisztőbb horrorfilmjét, ami hála neki és Lupita Nyong’o zseniális játékának sokáig kísérteni fog minket álmunkban. több»
 
... fontos, részletgazdag, lenyűgöző alkotás. több»
 
Megannyi gondolatot ébreszt, hatását pedig még jóval a megtekintése után is képes éreztetni, ez pedig már önmagában is szép eredmény. több»
 

Jordan Peele a szerepekre való felkészülés érdekében tíz filmet nézetett meg a stábbal. Ezek: Meghalsz újra!, Ragyogás, A Babadook, Valami követ, Két nővér, Madarak, Funny Games, Mártírok, Engedj be!, Hatodik érzék.

(hp)
 

Lupita Nyong'o, Winston Duke és Yahya Abdul-Mateen II is a Yale School of Drama diákja volt, Nyong'o és Duke ráadásul ugyanabba az osztályba jártak.

(hp)
 

Lupita Nyong'o és Winston Duke második közös filmje a Fekete Párduc után.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.