Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
7
Képek
6
Videók
 
harnas1207   2018. 11. 28.

legújabb vélemény

Szerintem a film sztorija nagyon ötletes, de többet is ki lehetett volna hozni belőle. Az például kimondottan irritáló volt, hogy belevitték a rituálés kivégzést, A folytatások között van jobban megoldott rész is.

 
dulkap   2015. 01. 22.

Akár gondolhatnám, hogy a filmben burjánzó értelmetlenség az erőszak értelmetlenségének a szimbóluma. De gyanítom, szimplán szar forgatókönyvről van szó. Annyira irritáló a család, hogy egyre gyakrabban drukkoltam annak, hogy inkább nyírják ki őket. Színészi játék gyenge, feszültség semmi, forgatókönyv összecsapott. A vége felé nem egyszer akartam már leállítani a filmet. A nézhetetlentől talán csak az menti meg, hogy nem hosszú és az alapötlet. Bár ez 'az egy éjszaka alatt mindenki gyilkolhat és az jó lesz az országnak' dolog is több sebből vérzik. Nem vagyok híve a csípőből Amerika ellenes hozzáállásnak, meg hogy ott mindenki hülye. De ez a film sajnos teljes mértékig ezt támasztja alá. Kezdve az éjszakától egészen a szereplők viselkedéséig.


 
Szilonka   2017. 10. 17.

Ethan Hawke volt az egyik ok amiért rászántam magam a filmre. Valahogy üresnek éreztem a sztorit. Valahogy nem volt valóságos az egész, ezért nem tudtam magam beleélni a sztoriba.

 
respect the movies   2018. 04. 10.

Szerintem egész jó film volt! Tetszett a film hangulata, bár hogyha még sötétebb és komorabbra készítették volna, akkor talán még jobban meg lettem volna elégedve (mert hát a film ötlete adta volna ezt a lehetőséget)! Számomra a karakterek kicsit felemásra sikeredtek, Ethan Hawke és Lena Headey karaktereik és az alakításaik egyértelműen igazán jók voltak, viszont a többi színészt kicsit "kevésnek" tartottam! Viszont egyértelműen a film legfőbb erénye számomra a történetében rejlett! Érdekesnek tartottam az ötletet, illetve a mondanivalóját is a filmnek! Továbbá sikerült a filmnek elég feszültnek és izgalmasnak is maradnia a befejezéséig, nem is nagyon találtam benne "üresjáratot" és végig le is tudta kötni a figyelmemet! Viszont ha már a filmet a horror kategóriába sorolják, akkor talán egy kicsit több erősebb jelenetre számítottam (amit viszont nem nagyon kapunk meg), ezért akik elsősorban majd a horrorelemeket keresik a filmben, azok kicsit csalódottak lesznek, mert ez a film sokkal inkább thriller mint horror, de megtekintése szerintem ajánlott!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

Pedig az alapötlet szuper, és mégis mikor vége lett a filmnek, azonnal tudtam,hogy soha többet nem nézem meg. Ethan Hawke tette a dolgát, és a többi színész sem rossz ,de így is csak egy erős közepes film. Brutális, és kissé lapos...

A film összbevétele 89 328 627 dollár volt (imdb.com).

 

A film nagyon alacsony költségvetésének is (3 millió dollár) köszönhetően, igencsak sikeresen teljesített a mozikasszáknál és közel 90 millió dollár bevételt hozott!

(respect the movies)
 

Ethan Hawke két év alatt két Blumhouse Pictures filmben is szerepelt! 2012-ben a Sinister-ben és 2013-ban A bűn éjszakája című filmekben!

(respect the movies)
 

James DeMonaconak a felesége adta az ötletet a filmhez.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.