Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
7
Képek
6
Videók
 
harnas1207   2018. 11. 28.

legújabb vélemény

Szerintem a film sztorija nagyon ötletes, de többet is ki lehetett volna hozni belőle. Az például kimondottan irritáló volt, hogy belevitték a rituálés kivégzést, A folytatások között van jobban megoldott rész is.

 
dulkap   2015. 01. 22.

Akár gondolhatnám, hogy a filmben burjánzó értelmetlenség az erőszak értelmetlenségének a szimbóluma. De gyanítom, szimplán szar forgatókönyvről van szó. Annyira irritáló a család, hogy egyre gyakrabban drukkoltam annak, hogy inkább nyírják ki őket. ... több»


 
Szilonka   2017. 10. 17.

Ethan Hawke volt az egyik ok amiért rászántam magam a filmre. Valahogy üresnek éreztem a sztorit. Valahogy nem volt valóságos az egész, ezért nem tudtam magam beleélni a sztoriba.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

Pedig az alapötlet szuper, és mégis mikor vége lett a filmnek, azonnal tudtam,hogy soha többet nem nézem meg. Ethan Hawke tette a dolgát, és a többi színész sem rossz ,de így is csak egy erős közepes film. Brutális, és kissé lapos...

 
respect the movies   2018. 04. 10.

Szerintem egész jó film volt! Tetszett a film hangulata, bár hogyha még sötétebb és komorabbra készítették volna, akkor talán még jobban meg lettem volna elégedve (mert hát a film ötlete adta volna ezt a lehetőséget)! Számomra a karakterek kicsit fel... több»

 
Queenakasha   2018. 04. 08.

A halloween már önmagában remek alapot ad egy horrornak. Annyi ilyet láttam már, hogy tuti nem mernék részt venni ebben a játékban :) Úgy érzem, hogy bár volt benne pár rémisztő jelenet, ennél több semmi. A lehetőség meg volt de nem éltek vele.

 
MMcFly2015   2017. 03. 31.

A film témája szürreális igaz, de nagyon érdekes. A film még sem élt ezzel, pedig igazán feszültséggel teli alkotást ki lehetett volna hozni, ha egy megfelelő rendező kezébe adják az alaptörténetet. A filmben lévő hiradós bejátszások miatt megbotránk... több»

A film összbevétele 89 328 627 dollár volt (imdb.com).

 

A film nagyon alacsony költségvetésének is (3 millió dollár) köszönhetően, igencsak sikeresen teljesített a mozikasszáknál és közel 90 millió dollár bevételt hozott!

(respect the movies)
 

Ethan Hawke két év alatt két Blumhouse Pictures filmben is szerepelt! 2012-ben a Sinister-ben és 2013-ban A bűn éjszakája című filmekben!

(respect the movies)
 

James DeMonaconak a felesége adta az ötletet a filmhez.

(kázsé)
 

A film alapján egy hatalmas horror panoptikum is készült Los Angelesben.

(kázsé)
 

Több mint száz maszkot készítettek a filmhez.

(kázsé)
 

A megtisztulás éjszakája március 22. Az előtte lévő nap március 21, mely a visszaszámlálást szimbolizálja: 3, 2, 1.

(kázsé)
 

A megtisztulás éjszakájának hat sziréna jelzi, a végét hét.

(kázsé)
 

A film 2022-ben játszódik.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.