Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
18
Képek
9
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2018. 08. 28.

legújabb vélemény

Leültem ezt a kissé fura harmadik részt is megnézni,ha már az első kettő megvolt...nem kellett volna. Ez a rész szerintem már sok, és túl van játszva. Annyira erőltetni akarják, hogy ez az éjszaka mennyire más, mint a többi, és be is mutatják...nekem akkor is lapos, és egysíkú lett. Kemény, néha brutális, de nekem ennyi.

 
moov18   2016. 10. 03.

Egyszer nézhető kategória

Imádom a Bűn éjszakája filmeket. Rendkívül egyedi, sajátos atmoszféra jellemzi az alkotásokat, többek közt ezt is. Ráadásul mindig sikerül fokozatosan durvábbat, erőszakosabbat elénk tárni, mindig sikerül valamivel meglepniük a készítőknek. Most sem volt másként, bár ezt a politikai töltetet nem igen favorizálom. Az első és második részben a "civil emberek" sorsa jóval életszerűbb volt. Számomra legalábbis jóval érdekfeszítőbb volt az, hogy egy átlag amerikai család miként vészeli át a Megtisztulás éjszakáját, mintsem miként tudjuk menekíteni a Szenátor asszonyt. Mert ez másról nem szólt kérem szépen. Természetesen voltak visszatérő arcok is a gárdában már ami a szereplőket illeti. A játékid... több»


 
vivikejencikelara   2017. 05. 29.

Nagyon érdekes és különleges maga az alap ötlet.Van egy két unalmas, nehezen élvezhető rész, de alapjába véve rendkívűl érdekes. Rengeteg jó maszkos figura jelenik meg a filmben ami sok emberben amugyis félelmet kelt.

 
jencike1985   2016. 10. 28.

Az első két része is nagyon izgalmas volt, de ez a 3. rész mindenen túltett. Feszülten, izgatottan néztem végig minden percét. Teljesen lekötötte a figyelmemet. Vannak benne elég beteg jelenetek minden felnőttnek csak ajánlom.

 
Beuszi   2017. 02. 25.

Szeretem a Bűn éjszakája darabokat, igyen egyedi ötlet, nagyon izgalmas kivitelezésben. Bár a történetet egyáltalán nem kell komolyan venni, az idegeket rendesen felborzolja.

Edwin Hodge
Frank Grillo
Mykelti Williamson
Frank Grillo
Joseph Julian Soria
Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Frank Grillo
Elizabeth Mitchell
Frank Grillo
 
A szégyentelenül egyszerű hatásmechanizmusa miatt érdemes megtekinteni az Election Yeart - és biztos vagyok benne, hogy ha ez a produkció 25 évvel ezelőtt lát napvilágot, ezzel könnyedén a mai napig idézett klasszikussá válhatott volna.
7,5/10 több»
 
Összegezve a film egyértelműen valamennyire rókabőr, hiszen az előző részből több jelenetet is újrahasznosítottak, ám ezt mégis úgy tették, hogy egy élvezhető új filmet alkottak belőle. A színészi játékok hihetőek, a látvány nem hagy maga után kívánni valót, a hangulat tökéletes, de magába a történetbe több csavar is elfért volna, ezért összesen a 100 adható pontból tőlem csak 60-at kap. több»
 
Mindent összegezve, a trilógia eddigi leggyengébb részét kaptuk, és úgy tűnik, a továbbiakban sem lélegezhetünk fel, hiszen a záró képsorok újabb folytatásra engednek következtetni.

Értékelés: 3/10 több»

A film összbevétele 118 587 880 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az epizód a zárórésze a The Purge-trilógiának (A bűn éjszakája, 2013; A megtisztulás éjszakája, 2014)

(erare)
 

A film történetének eseményei 2025-ben játszódnak.

(erare)
 

A filmtrilógiának egyetlen olyan színésze van, aki mindhárom epizódban játszott: Edwin Hodge.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.