60% 95 szavazat
Tökéletes katona: A leszámolás napja

Tökéletes katona: A leszámolás napja

Universal Soldier: Day of Reckoning
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
26
Szereplők (26)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

John (Scott Adkins) felébred a kómából, és ekkor kell szembesülnie, hogy lányát és feleségét egy brutális betörés során meggyilkolták. Hónapokkal később, amikor a férfit elengedik a kórházból, bosszút akar állni Luc Deveraux-n (Jean-Claude Van Damme), aki a gyilkosságokért felelős volt. Hamarosan azonban megtudja, hogy Luc Deveraux és Andrew Scott (Dolph Lundgren) az anarchia ellen harcol, és egy kormányzati felügyelet nélküli új rendet próbál megépíteni, felszabadítva ezzel a beültetett emlékek és hazugságok árnyékában élő társait. John eközben egyre közelebb kerül Deveraux-hoz és a genetikailag módosított tökéletes katonák seregéhez.

Rendező: John Hyams
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.06.19.
Több
Dolph Lundgren
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Jean-Claude Van Damme
Dolph Lundgren
 
2018.09.18 hsanya182

legújabb vélemény

Jó a film kezdése, elég sokkoló és brutális jeleneteket halmoz fel, majd a sejtelmesség kihúzza sokáig míg elfárad a semmibe, összességében így gyenge eresztés. A filmelőzetes sokkal többet ígér, annak a hatására néztem meg, pedig hallgatni kellett v... Több

1
 
2018.02.03 silverkesh

Elég beteg film, a vibráló rész szerintem nem kellett volna, attól még az is kaphat epilepsziát, akinek semmi baja egyébként, túlerőltetett, csak az akciójelenetek miatt kap 3 pontot.

1

A film összbevétele 369 179 dollár volt (imdb.com).

#1