Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Kivégzési parancs (2016)

Kill Command
Filmadatlap
 
18
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
3
Videók
Kivégzési parancs

Galéria (20)

Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
David Ajala
Thure Lindhardt
David Ajala
Thure Lindhardt

Videók (3)

 
harnas1207   2018. 12. 06.

legújabb vélemény

0

Nekem a film látványvilága tetszett, még ha sok kritika is éri. Viszont a sztori felejthető volt. Tudtam, hogy nem lesz egy világmegváltó film, de sajnos a várt szintet sem ütötte meg. örülök ,hogy nem moziban láttam.

 
Thibo84   2016. 09. 02.

0

Amolyan Predatoros fillingje van számomra. Nem rossz a történet, de nem hagyott bennem mély nyomokat. Végig ugyan az a zene megy a film alatt, ami egy kissé unalmas volt.

 
HercegPeter   2017. 04. 10.

0

Az összes katonás film közhelye benne volt. Nagyon gyenge, helyenként igen csak rossz minőségű effektek. Nem mondhatnám, hogy bármiféle mondanivalója is volt a filmnek, ez inkább csak egy lövöldözős, egyszernézős film. Valószínűleg azt hitték, hogy m... több»

 
alexxx   2016. 07. 09.

0

Sokkal több dolog van ebben a filmben, mint a nagyköltségvetésű hollywoodi társaiban. Nekem abszolút bejött, idén még nem is nagyon volt scifi a hazai mozikban.

 
MMcFly2015   2016. 09. 18.

0

Nagyon gyenge film, pedig a téma alapján rendesen rákészültem egy jó sci-fire. Bűzlik az olcsó költségvetéstől, és ez nem is lenne baj (lásd District 9), de akkor a történet és/vagy karakterek vinnék el a filmet. De itt semmi. A szintén borzalmasra s... több»

 
Tibor1114   2016. 11. 03.

0

Nagyon elcsépelt gyenge mozi.Semmi extra lerágott csont a gépek életrekelése.Kevés akció , kiszámítható cselekmény nagyon nagyon rossz.A karakterek szörnyen unalmasak és nagyon gyenge a sztori is.

 
szabi17   2016. 10. 11.

0

Az előzeteseket látva egy jó sci-fit vártam érdekes témával ám sajnos csalódnom kellett. A forgatókönyv a sablonossága mellett elég gyengére sikeredett. Nem igazán volt felépített cselekménye és egy két dolog számomra a végére se derült ki, nem magya... több»

A film összbevétele 25 427 dollár volt (imdb.com).

 

Vanessa Kirby és David Ajala korábban együtt szerepeltek a Jupiter felemelkedése című filmben.

(ps)
 
Az eddig elsősorban tévéfilmek vizuális effektusaiért felelő Steven Gomez rendezői debütálása tehát nem sikerült túl jól. Talán ha néhány nagyjátékfilmmel később nyúl ehhez a témához, jobb eredmény születik. Így azonban filmje megrekedt egy modern Predator-történetnél, melyben szinte egyáltalán nem számít, kik állnak szemben egymással. több»