Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

A kaptár: Megtorlás (2012)

Resident Evil: Retribution
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
105
Képek
1
Videók
A kaptár: Megtorlás

Galéria (105)

Milla Jovovich
Boris Kodjoe

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 31.

legújabb vélemény

0

Azért nem tudom értékelni,és sajnos nehezen érteni is,mert már összefolyt minden.Kik,és mit akarnak?Van-e megoldás,vagy ha nincs,miért a nagy hajcihő?CGI bő nyállal,de ezen kívül úgy valahogy semmi más,és értékelhető nincs a filmben.Gyenge eresztés.

 
Artemisia   2017. 12. 20.

4

A Kaptár- franchsice részeként ugyan nem viszi előbbre a széria a cselekményét, de önálló alkotasként egy izgalmas, akciódús, jól összerakott és látványos zombifilm,ami kétségkívül a legjobb a témában. A képi technika ultramodern, bár a vízalatti Um... több»

 
respect the movies   2018. 02. 15.

0

Szerintem nem volt rossz, de számomra mégis elmaradt az eddigi részek minőségétől ez a rész! Az egyetlen problémám ezzel a résszel, a történet volt! Míg az eddigi Kaptár részek történetileg követtek egyfajta sémát, addig ez a rész nyílegyenesen szemb... több»

 
kabel   2015. 08. 04.

0

Egy hihetetlenül gyenge, majdnem minden téren elbukni akaró, középszerű akcióval rendelkező, értelmetlen és üzenetmentes film volt a Kaptár: Megtorlás. Fájdalmasan rossz karakterek, a mégrosszabb történetvezetés, a karaktermtes főhősnő és a klissétömeg mind hozzájárul ahhoz, hogy ez a film nem érdemel két csillagot sem.

 
erahurka   2018. 08. 17.

0

Ez mi a franc volt? Valami föld alatti városokban flangáltak és lőtték egymást, te jó isten, fel sem igen fogtam mit látok.

 
phanzetomox   2016. 10. 18.

0

A harmadik részig úgy éreztem, hogy egyre kezd javulni és már-már kezdtem rajongóvá válni. A negyedik rész stagnálást mutatott számomra mint sztorit, mind izgalmat tekintve, viszont ez az ötödik rész, már határozottan megindult a leejtőn lefelé. A tö... több»

 
Érdeklődő   2019. 01. 05.

0
Egyszer megnézhető.

Szeretem a kitalált történeteket, de az nem lett a kedvenceim egyike. A történet elfogadható, de nagyon vontatott a megvalósítás. Kifejezetten zavart a tárazás nélküli tüzelés. Egyszer megnézhető.

A film összbevétele 240 159 255 dollár volt (imdb.com).

 

Ali Larter és Wentworth Miller karakterei eredetileg ebben a részben is megjelentek volna, de mivel a rendező kérésére két részre szerette volna osztani a utolsó Kaptár filmet, ezért az ők csak a Kaptár:Utolsó fejezetben jelentek meg végül!

(respect the movies)
 

A forgatókönyv szerint a negyedik és az ötödik rész története közt mindössze néhány hét telik el!

(respect the movies)
 

A film 2013-ban megnyerte a kanadai Screen filmfesztivál egyik díját, méghozzá a legjobb vizuális effektek kategóriáját!

(respect the movies)
 

Tulajdonképpen a Kaptár:Megváltás és a Kaptár:Utolsó fejezet egy történet volt, de a rendező meggyőzte a forgalmazó stúdiót, hogy két részben kerüljön a mozikba a film!

(respect the movies)
 

Ez az első olyan Kaptár rész, ahol nem szerepelnek fertőzött kutyák a filmben!

(respect the movies)