A kaptár: Megtorlás

Resident Evil: Retribution

2024.11.01 Gamehun638

Egy teljesen átlag zombis akciófilm. Ami nemcsak hogy tele van klisékkel, hanem sok jelenet alapját már láttuk más filmekben is... Sajnálom, hogy idáig jutott már a széria.

2017.12.20 Artemisia

A Kaptár- franchsice részeként ugyan nem viszi előbbre a széria a cselekményét, de önálló alkotasként egy izgalmas, akciódús, jól összerakott és látványos zombifilm,ami kétségkívül a legjobb a témában. A képi technika ultramodern, bár a vízalatti Um... Több

2020.08.31 Prince of Darkness

Azért nem tudom értékelni,és sajnos nehezen érteni is,mert már összefolyt minden.Kik,és mit akarnak?Van-e megoldás,vagy ha nincs,miért a nagy hajcihő?CGI bő nyállal,de ezen kívül úgy valahogy semmi más,és értékelhető nincs a filmben.Gyenge eresztés.

2015.08.04 kabel

Egy hihetetlenül gyenge, majdnem minden téren elbukni akaró, középszerű akcióval rendelkező, értelmetlen és üzenetmentes film volt a Kaptár: Megtorlás. Fájdalmasan rossz karakterek, a mégrosszabb történetvezetés, a karaktermtes főhősnő és a klissétömeg mind hozzájárul ahhoz, hogy ez a film nem érdemel két csillagot sem.

2018.08.17 mozinaplo

Ez mi a franc volt? Valami föld alatti városokban flangáltak és lőtték egymást, te jó isten, fel sem igen fogtam mit látok.

2018.02.15 respect the movies

Szerintem nem volt rossz, de számomra mégis elmaradt az eddigi részek minőségétől ez a rész! Az egyetlen problémám ezzel a résszel, a történet volt! Míg az eddigi Kaptár részek történetileg követtek egyfajta sémát, addig ez a rész nyílegyenesen szemb... Több

2016.10.18 phanzetomox

A harmadik részig úgy éreztem, hogy egyre kezd javulni és már-már kezdtem rajongóvá válni. A negyedik rész stagnálást mutatott számomra mint sztorit, mind izgalmat tekintve, viszont ez az ötödik rész, már határozottan megindult a leejtőn lefelé. A tö... Több

2019.01.05 Érdeklődő

Egyszer megnézhető.

Szeretem a kitalált történeteket, de az nem lett a kedvenceim egyike. A történet elfogadható, de nagyon vontatott a megvalósítás. Kifejezetten zavart a tárazás nélküli tüzelés. Egyszer megnézhető.

2016.04.28 nagyniki987

Nekem ez a rész már nem tetszett annyira, kínosan erőltetettnek éreztem, minden mozdulat és jelenet inkább volt megjátszott és kapaszkodó, mintsem hiteles és izgalmas. Számomra ezek miatt csalódás volt. a magas költségvetés azért nyilván látszik.

2016.06.07 VérAlex

Kicsit már megy lefelé a másodosztályú filmek felé, de még mindig egy nagyon nézhető zombis akciófilm. Ugyan ha láttad az előző részeket, akkor már talán kicsit unalmas lesz, de Milla Jovoicht bármikor jó nézni ;) szintén nem annyira ajánlanám a videojáték rajongóinak, nekik lehet szintén nem fog tetszeni.

2020.01.17 freeman

jó film

2015.08.10 Petya1995

na ez a film hihetetlenül rossz volt . az első 2 résznél abba kellett volna hagyni . ez szörnyű történet csak a látványra mentek rá .Mila Jovoich sem tudja már felhúzni ezt a filmet ,tényleg szörnyű unalmas.

2015.01.28 PNemeth

Rettentően gatyi, olcsó, pocsék film, rossz ötlet, rossz megvalósításban.

2015.02.14 Pumpu

Rossz CGI, gagyi történet, és ismét egy teljesen felesleges bőrlehúzás. Mind zombifilm, mind akciófilm kategóriában meglehetősen közepes, szemmel láthatóan nem tudtak semmi érdekessel előállni a készítők. Összességében legfeljebb egy erős hármas, amin tudom, hogy a rajongók ki fognak akadni, de ez van.