Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

A kaptár – Utolsó fejezet (2017)

Resident Evil: The Final Chapter
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
20
Képek
14
Videók

Galéria (20)

Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Rola
Fraser James
Milla Jovovich
Ali Larter
Eoin Macken
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Rola
Shawn Roberts
Milla Jovovich
Ruby Rose
Milla Jovovich
Ruby Rose
Milla Jovovich
Ali Larter
Rola
Ruby Rose

Videók (14)

 
harnas1207   2022. 07. 30.

legújabb vélemény

0

Jajj... Kapkodó kamera, rohanó sztori, elpusztíthatatlan főhősnő... Borzalmasan gyenge.

 
Artemisia   2017. 12. 21.

5
A Kaptár filmek reebotja?

Lényegében a Kaptár reebotjának tekinthető, hiszen új háttérsztorit és új eredettörténetet ad mind az eseményeknek,mind a főszereplőnek. Pl.eszerint a rész szerint a Kaptár -esemény tervezett volt, noha az első rész szerint a Vörös Királynő pont a ví... teljes kritika»

 
Shelby07   2018. 01. 19.

0

Se füles e farka. Igazából maga a történet nem lenne rossz, voltak benne látványos történések és összességében nézhető volt, de önmagában az egész kaptár sorozat egy nagy vicc. Magát az ötletet, hogy zombi apokalipszis tombol a világon, imádom, de a megvalósítás már nem az igazi.

 
HE7EDIK   2017. 03. 18.

1

Kritikán aluli, méltatlan mozi Paul WS. Andersonhoz. A CGI ZS kategóriás, az operatőr reumás lehetett, fél másodperces vágások, előző részekből kikukázott sztori. Egy pofátlan bőrlehúzás az amúgy is döglődő szériából, ami az utolsó részre meg is döglött....kritikán aluli förmedvény.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 29.

0

Fárasztó,és teljesen ötlettelen,Már akkor kipukkant a sztori,mikor el sem kezdték megvalósítani.Érthetetlen,miért is akartak erről az erősen közepes történetről még egy bőrt lehúzni?Hollywood szemét húzása,hogy az öt epizód után,amiből három totál felesleges,még egyet ráraknak.Selejt.Szemét.Ahogy tetszik.

 
MMcFly2015   2017. 01. 27.

2

Nem számítottam nagy durranásra a borzasztóan gyenge ötödik rész után. Nem hiába, szerintem ez a film már kifújt az első két résznél. Megpróbálták a lezárásra kerek történetté tenni a Kaptár filmeket, de szerintem nem sokunk tudta már ezt követni. Lá... több»

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Végre volt egy olyan film is, mint ez ami nem ordított a már többször látott sablonos jelenetektől. Odáig voltam ettől a filmtől és örülök, hogy megnéztem. Nem egy üres sablonos kis történetet felvázoló film volt ez és ez nagyon tetszett benne.

A film összbevétele 312 242 626 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 92 188 340 forintot termelt. A hazai mozik összesen 55 910 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film 107 percével a leghosszabb Kaptár film, Kínában 99 perces változatát mutattak be!

(respect the movies)
 

A film végén látható emlékképek közt sok valódi képet is láthatunk Milla Jovovich gyerekének megörökítéséről! Ezek a képek megtalálhatóak Milla Jovovich Instagram oldalán is!

(respect the movies)
 

Az utolsó Kaptár film bemutatója, egy napra esett a 15 évvel ezelőtti első Kaptár filmmel!

(respect the movies)
 

Több színészt nem hívtak vissza az utolsó fejezetre, ilyen volt Sienna Guillory, Bingbing Li, Wentworth Miller vagy Johann Urb is, ezért az ő karakterük kiléte ismeretlen maradt számunkra!

(respect the movies)
 

Alig egy év elteltével, hogy befejezték a Kaptár filmek gyártását, felröppentek olyan hírek, hogy rebootolni fogják a Resident Evil-t!

(respect the movies)
 
Mivel A kaptár - Utolsó fejezet a széria eddigi erényeit sem tudja felmutatni (laza, néhol kínos, de azért valahol vicces dumák, túlspilázott, de szórakoztató akciójelenetek), így már a bűnös élvezet kategóriába sem fér bele. Egyszerűen csak bűnrossz. 25/100 több»