Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
70%

Morgan (2016)

Morgan
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
24
Képek
11
Videók
 
Timcsi   2019. 03. 18.

legújabb vélemény

0

Maga az ötlet és a hangulat tetszett, de valahogy a történet és ahogy tálalva lett, az nem a legjobb.

 
indingo   2017. 11. 09.

1

Az előzményeket egy kicsit hiányoltam, szerettem volna többet megtudni a dologról. Úgy a közepétől már lehetett sejteni a dolgokat. Voltak benne újszerű történések, tetszett.


 
HercegPeter   2016. 12. 15.

0

Nagy reményekkel kezdtem bele, de semmi pozitívumot nem tudok róla mondani. Majdnem elaludtam rajta. Unalmas és kiszámítható. Egyedül Paul Giamatti miatt adtam meg a 2 csillagot.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

1

Én szeretem az ilyen filmeket, ahol igazából nincsen pozitív karakter. A története egy érdekes kísérletet mutat be, ahol az ember ismét túl lépi a határait, aminek meg is lett az eredménye.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 25.

0

Kate Mara nagyon hitelesen játssza el, amit a szerep megkövetel tőle, vagyis a karakterétől. Újszerű, és elgondolkodtató film. Mit tehet meg az ember? Hol vannak a határok? A verekedős részek hatásosak voltak. Grat Luke Scott rendezőnek.

 
hsanya182   2018. 01. 20.

1

Nem semmi film. Erős hangulatú, remek feszültségteremtő scifi lett! Az első lagymatagnak ítélt fél órában ismerkedünk a körülményekkel, hogy a békés szintetikus életforma kísérletezésében ki hibázhatott, majd a pszichológia vizsgálat felettébb izgalm... több»

 
TomÁcs   2018. 04. 23.

0

A hangulata végig nagyon erős, a képernyőre szegezi a nézőt. A történetben maradtak megmagyarázatlan dolgok, de csak apróságok. Érdemes adni neki egy esélyt.

Galéria (24)

Videók (11)

A film összbevétele 7 315 248 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben producerként közreműködött Ridley Scott.

(harnas1207 )
 
akciójelenetek vágása is túl gyors lett, ez is ront a produkció élvezeti értékén. Összességében azért én átlagon felülire értékeltem ezt a sci-fi/akció/thriller hibridet, bár nem írta be magát a kedvenceim közé.
7/10 több»
 
A forgatókönyv a történet tudományos-fantasztikus alapvetését rendkívül pongyolán kezeli, és szinte teljesen kiaknázatlanul hagyja az ebben rejlő gondolati lehetőségeket, valamint az akciójelenetek vágása is túl gyors lett, ez is ront a produkció élvezeti értékén. Összességében azért én átlagon felülire értékeltem ezt a sci-fi/akció/thriller hibridet, bár nem írta be magát a kedvenceim közé.
7/10 több»
 
Minden negatívuma ellenére a Morgan azért egyszer simán nézhető horrorfilm. Pörgős, véres és akadnak jobb pillanatai, mint például a csúcsjelenetnek számító pszichológiai teszt, csak nem szabad ennél többet várni tőle. Sajnos az alma kicsit messze esett a fájától… 5,5/10 több»