Megvan, mikor jön itthon A farkas gyermekei 2. szezonja, itt a magyar előzetes

A Ridley Scott produceri irányításával készült sci-fi dráma, A farkas gyermekei februárban folytatódik az HBO GO-n.

Az HBO Max a Los Angeles-i Comic Con keretében rendezett online találkozón mutatta be az első előzetest az HBO Max A farkas gyermekei című saját gyártású sorozatához. A briliáns történetmesélő és rendező, Ridley Scott (A nyolcadik utas: a Halál, Gladiátor, Mentőexpedíció, A Gucci-ház) sorozata februárban folytatódik a második évaddal.

A farkas gyermekei második évadában az androidpár, Anya (Amanda Collin) és Apa (Abubakar Salim) hat embergyerekükkel együtt csatlakoznak egy új, ateista kolóniához a Kepler-22b bolygó titokzatos trópusi zónájában. Az első nehézséget ennek a különös új társadalomnak a kiismerése jelenti, de az igazi gondok csak akkor kezdődnek, amikor Anya „természetes gyermeke” az emberi faj maradékát is ki akarja pusztítani.

A sorozatban szerepel Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong, Peter Christoffersen, Selina Jones, Morgan Santo, James Harkness, Kim Engelbrecht, Jennifer Saayeng és Travis Fimmel.

A farkas gyermekeit Ridley Scott Scott Free Productions nevű cége gyártotta, executive producerei: Ridley Scott, Aaron Guzikowski, David W. Zucker (Az ember a Fellegvárban), Jordan Sheehan (Terror), Adam Kolbrenner (Fogságban) és Mark Huffam (Mentőexpedíció). A sorozat alkotója Aaron Guzikowski, a nagy sikerű Fogságban című film írója és ötletgazdája. 

Ha lemaradtál volna az első szezonról, a széria mafabos adatlapján (ITT) a 'Lejátszás az HBO GO-n' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streaminszolgáltatónál.

dráma | fantasy | sci-fi | thriller

Miután az emberiség az egész univerzum meghódítását tűzte ki céljául, két android emberi gyerekeket nevel, és próbálják megvédeni őket az idegenben rájuk leselkedő... több»